Produs nou

260 LED Lumina Solara în aer liber Solare Lampă cu Senzor de Mișcare PIR Lumina de Perete rezistent la apa Alimentat cu energie Solară 3 Moduri de lumina Soarelui pentru Grădină în aer liber

999 Produse

44.22lei

-27%

60.58lei

Adauga la lista de dorinte

Un tip

Caracteristică

1. LED-uri în aer liber, super luminoase lumina solara] patru-partea luminoasă design ce-l face un excelent lumina solara cu un iluminat exterior rază de acțiune ce depășește 300°.Echipat cu înaltă calitate și ultra-luminos Led-uri, acest solare, lumina se va aprinde-ți de drum prin întuneric.

2. Doi senzori de mișcare, trei moduri de iluminare] Aceasta este cea mai recentă mișcare senzor de lumină solară în 2020, cu doi senzori, mai sensibili decât alți senzori.Trei moduri de iluminare pentru tine de a alege.Mod Constant (50% luminozitate în întuneric).Dim mode (Numai la 50% luminozitate atunci când întuneric, numai la 100% luminozitate când este detectat de mișcare).Senzor de mișcare modul (dacă este atât de întuneric și de mișcare sunt detectate în același timp, porniți la 100% luminozitate).

3. Mare, de înaltă eficiență reîncărcabilă panou solar] Acest modernizate wireless solar lumină de siguranță utilizează o mai mare monocristalin panou solar de siliciu, realizarea unui fotoelectric rata de conversie de până la 17%.Nu are nici consumul de energie electrică și emisiile de gaze de eșapament, și folosește doar energie solară, ceea ce face mai ușor pentru fiecare dintre noi de a trăi o economisire a energiei și de mediu prietenos de viață.

4. IP65 rezistent la apă și ușor de a instala] LED solare lumina de perete este fabricat din material ABS de înaltă calitate, și adoptă IP65 impermeabil tehnologie în zilele ploioase.Lumini solare nu necesită complicat cabluri și poate fi ușor de instalat folosind șuruburile furnizate sau 3M bandă dublu-adezivă.Perfect ca o garanție lumina de noapte gradina, curte, hol, rutier, scara, gard, usa de garaj.

Vă rugăm să rețineți că se recomandă instalarea înălțime este de 2-3M.

Caietul de sarcini

Numărul de Led-uri: 260/160 buc

Dimensiuni: 5.91 * 5.12 * 2.17 cm

Inducție unghi: 160°

Unghi de iluminare: 300°

Temperatura de culoare: 6000-6500K

De inducție la distanță: 3-5m / 9-17 ft

Pachetul Inclus:

2/4 * în aer liber LED Lumina Solara

Tip B

Caracteristică

1.Ei bine calitate: Utilizarea de material ABS de calitate, este rezistent la utilizarea în aer liber și utilizarea pe termen lung.

2.PIR senzor de mișcare: sensibil PIR senzor de lumina poate detecta oamenii mișcarea de la 3 la 5m.Se va controla automat lumina pe și în afara.

3.IP65 rezistent la apă: Lumina Solara este fabricat din ABS și IP65 material rezistent la Apă.Se poate lucra în diferite tipuri de condițiile meteorologice cum ar fi ploaia de zăpadă și ceață.

4.Ore timp de lucru: Dacă pe deplin reîncarcă bateria mai mult de 8 ore cu soare direct, se va ține de iluminat cu mai mult de 8 ore

5.Alimentat de energie solară: panoul solar este în partea de sus a lămpii.Acesta va stoca automat de energie electrică în timpul zilei.Vă rugăm să instalați produsul la lumina directă a soarelui loc.Acest aer liber Lumina Solara este wireless.Puteți să-l instalați pe perete

6.Super luminoase: Mult mai luminos decât alte lămpi.Fiecare solar-alimentat calea de lumină a super-luminoase, ochi-de protecție, flicker-free și nu-radiatii alb LED pentru iluminare.Este ușor de instalat pe copac sticlă de metal.

Caietul de sarcini

Nume produs: LED-uri de Lumina Solara

Emise Culoare: Alb

LED Cantitate: 100 buc SMD2835

Rata de IP: IP65

Modul: corpul Uman inducție + Lumină de control

Panou Solar: 0.55 W,17% eficienta

Baterie Li-ion: 3.7 V/800mAh

Panou Solar Dimensiune: 8 cm*4,5 cm

Dimensiune: 12.4 cm*9.5 cm*4.8 cm

Timp de încărcare: 6-8 ore

Folosind Timp: >8 ore

Aplicații:Curte, Gradina, Culoar, Veranda, Terasa, Alee etc.

Cheia mod de iluminare:

1, OFF: modul oprit, indicatorul luminos este roșu;

2, treapta 1: Cineva este lumina pe timp de 15-30 de secunde, apoi nimeni nu lumina este oprit;

3, 2 fișiere: Cineva lumina este luminos timp de 15-30 de secunde, apoi nimeni nu lumina este slabă;

4,3 fișiere: nimeni Nu este acolo, lumina este întotdeauna luminos.

3 inteligente moduri de iluminare

1: modul de admisie: porni Automat atunci când mișcare este detectat în mod automat pe timp de noapte, și să păstreze timp de 15s după obiectul frunze. (Real distanta de detectare este de 3-5 metri, și 8-10 metri pe platforma este un virtual standard)

2: Normal deschis mode: activați lumina întuneric automat la asfințit și stinge automat în zori.

3: Dim inducție modul: mod automat se transformă în lumină slabă pe timp de noapte și luminează atunci când este detectată o mișcare

Pachetul Inclus:

1/2/4 * în aer liber LED Lumina Solara

1/4/8 * Șuruburi

1/2/4 * Manual De Utilizare

  • Stil: Modern
  • Caracteristică 1: Impermeabil Perete de Lumină LED
  • Corpul Material: ABS
  • Nivelul De Protecție: IP65
  • Tip 2: Senzor infraroșu, Solar LED
  • Cerere: Grădină, rutier, curte,decor în aer liber
  • Celule Solare De Tip: Baterie Cu Litiu
  • Numărul De Model: N08334
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Certificare: CCC
  • Tip 1: solare lampă cu led-uri
  • Tip: lumina solara
  • Caracteristică: în aer liber LED lumina solara
  • Caracteristică 2: Trei fețe Luminoase a Corpului de Inducție
  • Este Estompat: Da
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Tipul De Bază: Pană
  • Nume De Brand: Tonewan
  • Utilizare: Vacanta
  • Tensiune: 3.7V
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristici: Eficient PIR Senzor de Mișcare

Etichete: led-uri de mișcare în aer liber, garden putere, senzor de mișcare baterie solara, 5 stand nivelul plant, broasca de iaz, lampa led solara, 4 tier stau de plante ghiveci raft interior, forma de inima pepene verde, hamac perete, dus solar cald.

Scrie o recenzie

260 LED Lumina Solara în aer liber Solare Lampă cu Senzor de Mișcare PIR Lumina de Perete rezistent la apa Alimentat cu energie Solară 3 Moduri de lumina Soarelui pentru Grădină în aer liber

260 LED Lumina Solara în aer liber Solare Lampă cu Senzor de Mișcare PIR Lumina de Perete rezistent la apa Alimentat cu energie Solară 3 Moduri de lumina Soarelui pentru Grădină în aer liber

Scrie o recenzie

Produse similare