Produs nou

Super PDR Pătrat Pompa Pană Instrumente de Lacatuserie Airbag Mașini Unelte manuale Pompe de Pană Pană de Aer Airbag Set Dent Remover Kit Auto

999 Produse

17.43lei

-33%

26.39lei

Adauga la lista de dorinte

Introducere:

Aer Pene sunt folosite pentru a crea spațiu între o mașină de ușă și tocul acesteia.Deci o sondă poate debloca ușa prin interior debloca butonul sau maneta.Instrumentul, de asemenea, este frecvent utilizat ca un distanțier atunci când instalarea de usi de interior.

Caracteristici:

1.Lateral dublu TPU turnarea de design pentru a rezista mai mare cu tulpina mai mare la abraziune performanță. 2.Ultra subțire, cu ușurință introduce în decalaj mic, mai multe posibilități de aplicare și de stocare convine.. 3.Superior de rezistenta la presiune, să poarte un camion cu mai mult de 3 tone. 4.Material Eco-friendly, fără poluare, în condiții de siguranță pentru a utiliza. 5.Suprafață netedă, touch confortabil si usor de prindere.

Pachet:

1 buc airbag(Negru)

1 buc apăsați în jos pen

1) Vom accepta diferite tipuri de plată.Mai sus, principala metodă de plată,puteți avea o privire. 2) Aliepxress va verifica plata în termen de 24 de ore . 3) Toate comenzile vor fi procesate în 2-3 zile lucrătoare după ce trece de plată.

1) în mod Normal, oferim transport gratuit prin China Post Aer Înregistrat Mail.Aici vom face o referinta ora de sosire pentru referință , vă rugăm să aveți o privire înainte de a face comanda. 2)Mai mult de 2 kg kit de instrumente , vom folosi de obicei livrare Expres transport TNT ,DHL ,E-EMS, rusă SPSR 3) Toți cumpărătorii au obligația să achite alte taxe la import.Vă rugăm să constate că, atunci când face comanda.

1) Dacă nu vă place elementul cumpărat, vă rugăm să plătească de transport maritim de marfă și returnați-l la noi în termen de 10 zile.Va vom returna banii după ce-l primească.Vă rugăm să păstrați pachetul nu efect noastre de-a doua vânzare. 2)comentariile Tale Pozitive sunt esențiale pentru succesul nostru în afaceri.Vă rugăm putea să ia o secundă să ne lase feedback-ul pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5. Vă mulțumim anticipat pentru timpul acordat și sperăm că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru.Nu ar trebui să fii mulțumit de tranzacție: 3)vă Rugăm să ne contactați imediat înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ ca vom face tot posibilul pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra.Deschide disputa nu este cel mai bun mod de a face cu problema.Comunicarea este de multe ori cheia pentru a rezolva problemele.

; ;

  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Pachet: geanta
  • Nume De Brand: super pdr
  • Cerere: Set De Unelte De Uz Casnic
  • Tip: Pompa De Pană
  • Numărul De Model: Pompa De Pană

Etichete: pdr instrumente pentru a scoate urme de lovituri paintless dent, set pentru femei, pdr ciocan electric, bicicleta zaruri, lockpick instrument, lăcătuș instrument, instrumente seturi de scule, momsen unelte de mână, dent remov, service scule de mână.

Scrie o recenzie

Super PDR Pătrat Pompa Pană Instrumente de Lacatuserie Airbag Mașini Unelte manuale Pompe de Pană Pană de Aer Airbag Set Dent Remover Kit Auto

Super PDR Pătrat Pompa Pană Instrumente de Lacatuserie Airbag Mașini Unelte manuale Pompe de Pană Pană de Aer Airbag Set Dent Remover Kit Auto

Scrie o recenzie

Produse similare