Produs nou

Noi Caldă Miel Faux Blana Găleată Pălărie Neagră Solidă Pufos Pescuit Capac Panama Femei De Iarna 2020 Accesorii De Îmbrăcăminte

999 Produse

34.15lei

-37%

55.08lei

Adauga la lista de dorinte

Despre culoare: după Cum știți, computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.Notă:

1. Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Vă rugăm să nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale.

2. Dimensiunea poate fi de 2-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să rețineți atunci când măsura.

3. Dacă încă nu știi cum de a alege mărimea potrivită pentru tine, vă rugăm să ne contactați.Dimensiune: Unul Mărime,circumferinta Cap: 58cm,errror despre:1cm

1.DESPRE FEEDBACK-UL

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .și 5 stele de rating detaliată a comenzii.

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare .Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

2.DESPRE TRANSPORT

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-3 zile de lucru pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

3.DESPRE ÎNTOARCEREA POLITICA DE SCHIMB

Magazinul nostru online vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită.Deci calitatea este garantata.De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare .

B: nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.

Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema:

*Numărul de ordine

*Elementul este numărul de SKU

*Imaginea de defecte

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

4.GARANȚIA NOASTRĂ

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achizitie, poti returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:

1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

  • Numele Departamentului: Adult
  • Material: Pantaloni de catifea cord
  • Tip Top: Apartament
  • Numărul De Model: doamnelor palarie
  • Gen: FEMEI
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: Casual
  • Model Tip: Solid

Etichete: bobhat, pantaloni de catifea cord panama, blana panama, luminoase de culoare roz găleată pălărie, bucket hat pentru femei, appa pălărie, găleată pălărie, fluffly găleată pălărie, panama vara femei, broasca pălărie.

Scrie o recenzie

Noi Caldă Miel Faux Blana Găleată Pălărie Neagră Solidă Pufos Pescuit Capac Panama Femei De Iarna 2020 Accesorii De Îmbrăcăminte

Noi Caldă Miel Faux Blana Găleată Pălărie Neagră Solidă Pufos Pescuit Capac Panama Femei De Iarna 2020 Accesorii De Îmbrăcăminte

Scrie o recenzie

Produse similare