Produs nou

ELM327 OBD2 Bluetooth V2.1 PC Android Instrument de Diagnosticare Auto Scanner Pentru Volkswagen Lada Infiniti, Volvo, Renault, Mitsubishi, Subaru

999 Produse

34.60lei

-45%

62.93lei

Adauga la lista de dorinte

Sprijinit Platforma:Android Cuplu, Symbian, PC-ul, Nu Funcționează pe IOS.Bluetooth ConnectionPassword: 1234 mai Multe limbi: cehă, daneză, germană, engleză, spaniolă, franceză, croată, maghiară, italiană, poloneză, sârbă, turcă . (NU Limba rusă.) La vehiculele conforme OBDII referernce ca mai jos: 2000 sau mai nou model an vehiculul a făcut în Statele Unite ale americii 2005 sau mai nou model an vehicul fabricat în Uniunea Europeană 2008 sau mai nou model an vehicul fabricat în Uniunea Asiatică ELM327 V2.1 Protocoale Suportate: ISO 9141-2 (5 baud init, 10.4 kbaud) ISO 14230-4 KWP (5 baud init, 10.4 kbaud) ISO 14230-4 KWP (rapid init, 10.4 kbaud) ISO 15765-4 POATE (11 biți ID, 500 kbaud) ISO 15765-4 POATE (29 pic de IDENTITATE, 500 kbaud) ISO 15765-4 POATE (11 biți ID, 250 kbaud) ISO 15765-4 POATE (29 pic de IDENTITATE, 250 kbaud) Funcția: Citeste codurile de diagnosticare, atât generice și specifice producătorului, și afișarea semnificația lor (peste 3000 de cod definiții generice in baza de date).Ștergeți codurile de eroare și opriți MIL ("Check Engine" light) de Afișare curent senzor de date, inclusiv: RPM Motor Valoare de Încărcare Calculată Temperatura lichidului de Răcire Starea Sistemului de Combustibil Viteza Vehiculului Combustibil pe Termen Scurt pe Termen Lung a amestecului de Combustibil Presiune a Galeriei de Admisie Avans Calendarul de Temperatură a Aerului de Admisie Debit de Aer Absolut de Poziție a Clapetei de accelerație senzor de Oxigen tensiuni/asociate ornamente de combustibil pe termen scurt starea Sistemului de Combustibil de Presiune a Combustibilului Multe altele, Pachetul include: 1buc * ELM327 V2.1 Scanner 1buc * CD

Elementele sunt livrate cu 1-3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.Va exista o întârziere de vacanță, cum ar fi Ziua Națională, Chinezii Zi de Primăvară și așa mai departe, vom încerca noastre cele mai bune pentru a aranja livrarea după vacanță se încheie, sper că puteți înțelege.

2. Transport gratuit la nivel mondial

o.E-pachete, de obicei, durează 10-20 de zile la destinație

b.China Post Aer Înregistrat Mail, de obicei, durează aproximativ 16-35 zile în țara de destinație (Aceasta va fi amânată din cauza week-end, vacanțe, zonă de la distanță, etc.)

c.Alte metode comerciale, vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti.

3. Cu privire la informații de urmărire (dacă alegeți metodele de transport care au informații de urmărire), vă rugăm să faceți clic pe www.17track.net pentru referință.

4. Dacă încă nu primi comanda în termen de 60 de zile (cu excepția Braziliei), vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom verifica și de a rezolva problema.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore, în general, uneori, ne va întârzia pentru week-end sau de sărbători, dacă nu se poate obține răspunsul nostru după 48 de ore, vă rugăm să verificați folderul spam sau să ne contactați cu e-mail.

5. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

1. Vei avea 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni odată ce ați primit-o.Dacă aveți posedat elementul de peste 7 zile, acesta este considerat a fi fost folosit, nu vom emite restituire sau de înlocuire.Nu există excepții.Costul de transport maritim este împărtășită de ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate returnat trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați numărul de urmărire, motive specifice pentru a reveni si ID-ul comenzii.

3. Va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și pachet cu toate componentele și accesoriile incluse.După atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro sau s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsele nu sunt la fel de publicitate.

1. Ta satisfăcătoare este scopul nostru final și feedback-ul dvs. ne va împinge să meargă mai departe.

2. Dacă vă satisface cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.

3. Dacă ești muci satisface cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne un neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

  • Caracteristici Speciale: Bluetooth
  • Potrivit Car 2: Pentru Ford, Jeep Buick GMC, Hummer, Hyundai, Kia, Toyota, Honda, Nissan, Suzuki
  • Dimensiune: 8.8 x 4.5 x 2.5cm
  • culoare: negru
  • Versiune Software: elm327 v2.1
  • Tensiune: 12V
  • Articol Greutate: 50g
  • Versiune Hardware: OBD2 II
  • Element Nume: OBD2 V2.1 Instrument De Diagnosticare Auto
  • Suport: Android, Symbian, Windows
  • Tip De Material: ABS
  • Potrivit Auto 3: Pentru Alfa Romeo, Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes, Porsche Lada Opel Citroen
  • Tip De Element: Engine Analyzer
  • Masina Potrivita 1: Pentru Mitsubishi, Mazda, Subaru, Lexus, Cadillac, Infiniti, Acura Luthes
  • Potrivit Tipuri De Masini: Universal, Toate de vehicule
  • Numele Modelului: 73894
  • Potrivit Auto 4: Pentru Peugeot, Renault, Saab, Seat Fiat, Land Rover, Volvo, Skoda, Chevrolet
  • Pachetul Inclus: 1buc * Scanner Cu CD

Etichete: vidia zaruri volvo, OBD2 Scanner, 88890300 vocom, elm 327 v 1 5 pic18f25k80, softwar, elm327 bluetooth mulțime, 2 elm, Elm 327, smartphon, autocolant volvo.

Scrie o recenzie

ELM327 OBD2 Bluetooth V2.1 PC Android Instrument de Diagnosticare Auto Scanner Pentru Volkswagen Lada Infiniti, Volvo, Renault, Mitsubishi, Subaru

ELM327 OBD2 Bluetooth V2.1 PC Android Instrument de Diagnosticare Auto Scanner Pentru Volkswagen Lada Infiniti, Volvo, Renault, Mitsubishi, Subaru

Scrie o recenzie

Produse similare