Produs nou

Sinzean 20buc 3D Complet Acoperite UV din Sticla pentru Samsung S10 plus/S9/S8 plus/S10 5G/Nota 8/Nota 9 Full adeziv de sticlă cu USB lampa

999 Produse

239.50lei

Adauga la lista de dorinte

S10 și S10 plus Noua tehnologie pentru amprente deblocare, astfel încât această 0,3 mm versiune UV sticlă pentru S10 și S10 plus nu poate folosi amprente deblocare,

dacă ai nevoie de amprenta versiune,puteți comanda aici:

https://Funkit.ro/store/product/Sinzean-50pcs-3D-Full-Covered-glue-UV-Glass-for-Samsung-S10-plus-S10-S10E-UV-Glue/701581_32979636594.html?spm=2114.12010611.8148356.15.4c1a6b4bF0p5yJ

Poți doar să se amestecă pentru samsung modele pentru acest link,Că alte modele este mai scump,multumesc

Puteți, de asemenea, pentru a le distinct (sticlă UV/lumina UV/UV adeziv/cutie de vânzare cu Amănuntul/Servetele),PLS contactati-ne dacă doriți să comandați seperatly,dar vă recomandăm să comandați-le împreună,UV sticlă ans lipici UV este mult diferit de diferite fabrica,se poate să fi problema daca sunt din fabrica diferite,vă mulțumesc!

Cum pentru a instala: 1. Utilizați o folie kit de curățare pentru a șterge telefonul să fie curate.

2 .Loc de autocolant peste gaura din receptor.Bagi cheia gaura cu o etichetă.

3 .Locul personalizate lipici picături pe plat, curat și fără praf ecrane de sticlă.Utilizați fiecare lipici pentru a utiliza.Este recomandat ca adeziv fi turnat complet.Excesul de adeziv poate fi curățat înainte de a porni luminile.Lipiciul poate fi doar o masă și nu pot fi separate.Picături pe ecran.

4 .Liantul care scade pe ecran poate să nu aibă bule de aer, dacă există bule de aer, de a folosi acul pentru a străpunge cu bule de aer pentru a da drumul aerului.

5 .Elimina eliberarea de film de la folia de protecție și puneți sticla pe ecran, astfel încât paharul de contact adeziv și ușor traduce sticlă într-o poziție adecvată.Nu ridicați de sticlă și lăsați sticla să se despartă de lipici (foarte important).

6 .Așteptați aproximativ 30 de secunde pentru a permite lipici răspândi încet și nivel.

7. Există lipici preaplin, ștergeți cu o cârpă curată.După verificarea de retenție criterii pentru telefonul mobil temperat film, lampa s-a întors și înapoi de trei ori în jurul valorii de marginea de telefon, și după 3 secunde de întărire inițială (nu in mijloc), la marginea de adeziv a fost șters din nou, până când cleiul s-a revărsat. (Prevenirea margini albe sau lung bule pe margini)

8. Așteptați pentru evacuare pentru a finaliza, după ce adezivul se revarsă curat, după poziționare standard a temperat film este îndeplinită, rândul său, pe lumina.În caz contrar casate material.

9. Iradia telefon mobil sub lumină UV și necesitatea de a se aprinde de două ori pentru aproximativ 60 de secunde pentru a atinge pe deplin vindecat-poziție.

Material: Premium Din Sticla Temperata

Original Țară: Shenzhen, China

Grosime: 0,3 mm

Marginea Radian: 3D

Duritate: 9H

Transparență: 99%

Caracteristică:Anti-zgârieturi, rezistent la Amprente, HD, Ultra-subțire, rezistent la apa Afla mai multe despre cutie de vânzare cu amănuntul,va rugam click aici: Interior cazul friendly versiune de caz Complet friendly versiune

1X UV Temperat Pahar Ecran Protector

1 X Ecran protector accesorii

1 X UV, lipici lichid

1XUV Scară Nano lumina

1.Acceptam Alipay, West Union, TT, Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Comenzile vor fi livrate in termen de 3 workingdays după confirmarea plății;Va fi întârziat un pic în timpul Sezonului de Vacanță;

2. Vă rugăm să de-a face cu Taxe Vamale de unul singur.Ne-ar plăcea să declare valoarea și numele de scopul pe

Vamale Factura ca ne-ai spus Dacă este cazul;

3. Vă rugăm să așteptați cu răbdare după ce-am expediat pachetul,Serviciu de Timpul de Tranzit este prevăzut de către transportator.Dacă adresa dvs. de e xpected primi timp,NU se Deschide Un Litigiu,trebuie doar să ne contactați în primul rând.Multumesc.

4.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări

transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului.

1. Revenind Pachetului:Ai 7 Zile pentru a ne contacta și 30 de Zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.

Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2.Asigurați-vă că toate produsele returnate Trebuie să Fie în ambalajul original și Trebuie să ne Furnizați de transport număr de urmărire, și un motiv specific pentru a reveni.

3. Rambursare:în Primul rând să Ia fotografii ale pachetului și interioară a mărfurilor,de asemenea, greutatea pachetului atâta Timp Cât găsit greșeală a pachetului.Atunci trimite-ne fotografiile,vom vorbi despre rambursare.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (cu Excepția contrived damagement sau (misusage).Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

  • Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul: Da
  • Tip: Față De Film
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: sinzean
  • Compatibil Marca De Telefon: Samsung
  • Edge-to-Edge Acoperire: No
  • Caracteristici: Dovada Zero
  • Utilizarea: telefon mobil
  • Compatibil Samsung Model: Galaxy S8 Plus
  • Numărul De Model: NOTA 8 ECT

Etichete: gelish lampa uv, golden led lampa uv, galaxy s10 confidențialitate, cool lampa uv, smartphone uv, albastru film samsung, sticlă s10 uv, sticlă s7 edge uv, orginal lampa uv, samsung galaxy s9 plus albania.

Scrie o recenzie

Sinzean 20buc 3D Complet Acoperite UV din Sticla pentru Samsung S10 plus/S9/S8 plus/S10 5G/Nota 8/Nota 9 Full adeziv de sticlă cu USB lampa

Sinzean 20buc 3D Complet Acoperite UV din Sticla pentru Samsung S10 plus/S9/S8 plus/S10 5G/Nota 8/Nota 9 Full adeziv de sticlă cu USB lampa

Scrie o recenzie

Produse similare