Produs nou

16A UE Socket Ue Germania AC Adaptor de Mufă Priză Cu Întrerupător de Botton Priza de Putere

999 Produse

28.86lei

Adauga la lista de dorinte

Nume produs:UE Priză Cu Întrerupător de Botton

Plastic Material:PVC & PC

De siguranță Certificat :CE & Rohs

Plug Diametru: UE Plug 4.8 mm

Culoare:Negru

Tensiune:250V

Amper:16A

(Notă: Dacă aveți întrebări despre acest produs, vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți prin serviciul clienți mesaj, eu voi fi foarte dispus să răspundă pentru tine!Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!)

TRANSPORT 1.Noi întotdeauna nava elemente Funkit.ro Standard de Transport maritim ,China Post Ail scrisoare recomandată ,Epacket ,Singapore Post,China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,Yanwen Economice Air Mail .Circumstanțe speciale speciale de tratament(cum ar fi zonele izolate) 2.Pentru expedierea fără probleme și rapid,putem livra produse prin alt curier,decizia ne este definitivă. 3.Pentru că de canale diferite, pentru a urmări informații de afișare de timp va fi diferită, internaționale de curierat, de obicei, 1 zile au arătat, dacă întâmpinați de congestie(vacanță, ocupat în sezon), timp de urmărire afișajul de informații va fi extins.

4.Aș vrea să aveți un cumpărături fericit, vă mulțumim pentru sprijin și încredere!PACHETUL 1.În termen de 48 de ore de la plata, ne va livra bunurile. (Dacă există circumstanțe speciale, cum ar fi mărfurile sunt în stoc, sau trebuie să întârzie livrarea, ne va spune prima dată de mesaj)

2.Ne străduim pentru 5 stele feedback-ul pozitiv.Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii pentru cumpărătorii noștri.

3.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau de serviciu,să rezolve probleme împreună!ÎNTOARCE 1.Nu acceptăm nici nerezonabil de rambursare.

2.Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire,motiv specific pentru a reveni și Funkit.ro ID. 3.Toate produsele sunt strict verificate înainte de expediere, în cazul în care elementul este deteriorat la livrare din cauza unor obiective problemă, vă rugăm să ne contactați.În scopul de a interesele de tine, asigurați-vă că pentru a verifica pachetul inainte de a semna si trimite-ne poze, vom revizui circumstanțele specifice ale produsului pentru a vă ajuta să rezolve această problemă(cum ar fi rambursarea parțială pentru compensarea partea deteriorată).

  • Împământare: Standard De Pregătire
  • Curent Nominal: 16A
  • Cablu De Extensie Lungime: NICI unul
  • Protecție La Supratensiune: No
  • Numărul De Puncte De Vânzare: 2
  • Nume De Brand: JORINDO
  • Tensiune Nominală: 250V
  • Wifi: No
  • Cerere: Rezidențiale / De Uz General
  • Tip: Priza De Alimentare
  • Numărul De Model: ue soclu
  • Protecție La Suprasarcină: No

Etichete: soclu de întrerupător, priză comutator, mufa usb de perete, 16a 250v adaptor priza, comutator de perete usb, 13a întrerupător priză, Comutatorul de alimentare de 12 volți, ue să ne conectați adaptorul, comutator xb2, UE Plug.

Scrie o recenzie

16A UE Socket Ue Germania AC Adaptor de Mufă Priză Cu Întrerupător de Botton Priza de Putere

16A UE Socket Ue Germania AC Adaptor de Mufă Priză Cu Întrerupător de Botton Priza de Putere

Scrie o recenzie

Produse similare