Produs nou

1Set Ethernet Standard Nano Scut W5100 LAN Ethernet Rețea Modulul Micro-SD Suport TCP UDP Pentru Arduino V3.0 R3 UNO Mega 2560

999 Produse

36.01lei

-9%

40.01lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere: Acest add-on modul vă permite să conectați Ard Nano la internet.Veți obține toate beneficiile de a utiliza Ard Nano.Este complet asamblate cu mult pin antete așa nu-nevoie de a cumpăra și de lipire anteturile separat.veți obține aceleași beneficii care pot fi stivuite ca Ard scuturi și poate rula același cod.

Ea se bazează pe Wiznet W5100 Ethernet chip care-o rețea (IP) stiva capabil atât TCP și UDP.Utilizați Ethernet bibliotecă pentru a scrie schițe care se conecta la internet folosind add-on module.

ETHERNET-NANO se conectează la o Ard Nano folosind feminin de mult wire-wrap antete care se extind prin bord pentru breadboard conexiuni.Acest lucru ține dispunere pini intact și permite un alt add-on modul de a fi stivuite pe partea de sus sau de jos.

Micro-SD card slot poate fi utilizat pentru a stoca fișiere pentru a servi într-o rețea.Acesta este compatibil cu Ethernet biblioteca pentru Ard 0022 și mai târziu.SD card de bibliotecă este inclus în standard Ard de distribuție.

Ard Nano comunică atât cu W5100 și card MicroSD folosind SPI autobuz.Acest lucru este pe digital pinii 11, 12, și 13 pe Nano.Pin-ul 10 este folosit pentru a selecta W5100 și pinul 4 este folosit pentru card MicroSD.Aceste ace nu poate fi folosit pentru uz General de Intrare/Ieșire(GPIO).

Rețineți că, deoarece W5100 și card MicroSD partaja SPI autobuz, numai unul poate fi activ la un moment dat.Dacă utilizați ambele periferice în programul dumneavoastră, acest lucru ar trebui să fie luate în grijă de către corespunzătoare biblioteci.Dacă nu sunteți folosind una dintre cele periferice în programul dumneavoastră, cu toate acestea, va trebui să în mod explicit a-l deselecta.Pentru a face acest lucru cu MicroSD card, codul pin 4 ca o ieșire și de a scrie o mare pentru ea.Pentru W5100, set pin digital 10 ca o ieșire de mare.

ETHERNET-NANO oferă un standard de ethernet RJ45 jack.

Pachetul Inclus:

1 x NANO W5100 Ethernet Shield Extinderea Rețelei de Bord pentru Ard Nano V3.0 TOP

  • Tensiune De Alimentare: Vă Rugăm Să Verificați Descrierea
  • Numărul De Model: w5100
  • Tip: Regulator De Tensiune
  • Pachet: POS
  • Cerere: Calculator
  • Nume De Brand: diymore
  • starea: Noi
  • Temperatura De Operare: Vă Rugăm Să Verificați Descrierea
  • Disiparea De Putere: Vă Rugăm Să Verificați Descrierea

Etichete: arduino scut motor, arduino io extinderea scutului, arduino rețea, arduino, arduino shield, arduino ethernet shield, micro atmega 2560, arduino nano v3, arduino nano, arduino leonardo.

Scrie o recenzie

1Set Ethernet Standard Nano Scut W5100 LAN Ethernet Rețea Modulul Micro-SD Suport TCP UDP Pentru Arduino V3.0 R3 UNO Mega 2560

1Set Ethernet Standard Nano Scut W5100 LAN Ethernet Rețea Modulul Micro-SD Suport TCP UDP Pentru Arduino V3.0 R3 UNO Mega 2560

Scrie o recenzie

Produse similare