Produs nou

Baby Sling, Wrap Babyback Transport Ergonomic pentru Sugari Curea Porta Wikkeldoek Echarpe De Portage Accesorii pentru 0-18 Luni de Viteze

999 Produse

70.61lei

-18%

87.17lei

Adauga la lista de dorinte

descriere produs: pretul este pe o bucata de mărfuri

Greutate produs: aproximativ 0,6 KG

dimensiuni: - Un total de 3 stiluri de spate prosoape Produs caietul de sarcini: specificații de Produs: 1. AJ stil de culoare: dimensiunea de spate eșarfă este de 0,58 M * 5.3 M, fara elasticitate 2. BJ stil de culoare, dimensiunea de spate eșarfă este de 45*510CM, nr. elasticitatea 3. Dungi stil: dimensiunea de spate esarfa este 500*50CM, cu elasticitate ridicată.

Produs ambalare: sac de pânză de ambalare + OPP sac, de ambalare Pachetul include: 1 buc Folie Carrie Nu cataramă.Este relevant doar pentru capătul conic design Ține-ți picioarele în afară și de a sprijini capul copilului, a gâtului și a coloanei vertebrale Potrivit pentru nou-nascuti sub 35 kg / 15 kg cadou Minunat pentru mama, mama insarcinate, nou-născut mama Nu oboseala sau dureri musculare Consolida legătura dintre mamă și copil Mașină de spălat, pot fi aruncate în uscător de mai târziu, mașină de spălat Vase Siguranta: Da Culoare: 12 culori.Roz, rosu, negru, maro, rose, rosu, navy, albastru royal, gri deschis, gri inchis, albastru deschis, mov inchis, verde de armata.Aceste curele inconjoara coloana vertebrala si vertebrale a copilului și sunt concepute pentru a răspândi greutatea copilului tau tot corpul pentru a reduce înapoi și umăr presiune.Foarte confortabil de purtat toata ziua.Purtarea de haine pentru copii pot stimula copilul gândește, ceea ce înseamnă că a dormit mai mult pe timp de noapte poate accelera, de asemenea, copilul are capacitatea cognitiva.Marsupiului este de 5,3 metri lungime și 0,58 metri lățime, ceea ce înseamnă că poate oferi un suport excelent pentru capul copilului, gât și spate, și oferă o călătorie confortabilă pentru bebeluș.Nu există catarame, curele și fixează, și fără cravată de fiecare dată, e perfect, doar urmați instrucțiunile de ambalare pentru unele exerciții.Fata și copilul rămâne în formă pentru circulație.Simplu gruparea și material flexibil forme a se potrivi copilului dumneavoastră și de a obține și dezactiva cu ușurință.Tableta este reglabil, astfel încât să puteți simți confortabil indiferent de dimensiunea acesteia.Mare pentru subțire, supradimensionate și de dimensiuni normale mame si tati.Sunteți liber pentru a lucra, fac menaj, magazin și mai mult.Mașină de spălat pentru o mai ușoară curățare.Cu un acoperită eșarfă, vă puteți simți complet privat și în condiții de siguranță alăptării, atunci când sunt un copil.Alaptarea oricând, oriunde.

Categorie produs: Curea / Spate Geanta de dimensiuni de La spate prosop în culori de mai jos este de 45 * 510CM Articol Nr .: BJ45510 Curea metoda: un umăr și doi umeri funcție Curea: mai multe metode spate sarcină Maximă: 20 kg Aplicabile varsta: 0-3 ani Culoare: gri inchis, gri mediu gri, gri, maro, violet, roz, negru, albastru inchis, albastru deschis, albastru cerneala,

3,dimensiuni:500*50CM, material: bumbac + poliester + spandex, elasticitate mare

Potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 0-18 luni, respirabil și ușor să se usuce.

FAQ

1Q: produsul Este aceeași ca în fotografie?

A: Da, toate pozele sunt luate în timp real.

2Q:Care este dimensiunea potrivită pentru mine?

O:Dacă ești un număr normal, vă recomandăm să revizuiască mărimea sugestie grafic și de produs dimensiune graficul de mai jos.Dacă aveți un organism special, vă rugăm să ne contactați (spune-ne despre înălțime și greutate, bust, circumferinta taliei, circumferinta soldurilor).

T3:Pot verifica informațiile de logistică pentru produsele mele?

A:cele Mai multe dintre ele sunt ok, trimitem fiecare comandă și numărul său de urmărire, puteți verifica starea de livrare pe site-ul corespunzător.Dacă nu puteți găsi, puteți să ne contactați și vă vom ajuta cu intrebarea dumneavoastra.

4Q:sunt un dealer, eu doresc să cumpere mai mult de mărfuri, ceea ce este prețul en-gros?

R: Bună ziua, vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere o cantitate mare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

PENTRU A PRIMI CUPONUL ÎNAINTE DE A CUMPĂRA

SPRIJIN EN-GROS, DE DROPSHIPPING.

TOTAL COMENZI >150 DOLARI, GRATUIT DE TRANSPORT MARITIM EXPRES PRIN EMS/DHL/ARAMEX ETC. CU EXCEPȚIA UNOR ȚARĂ ÎNDEPĂRTATĂ.

VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI METODA DE TRANSPORT ALEGI CU ATENȚIE,

VA VOM TRIMITE BAZAT PE

ALEGERE(POATE FI URMĂRITĂ SAU DISCRETĂ).

BRAND SLOGEN

În plus față de produse de clasă mondială, XXX, de asemenea, oferă o gamă completă de servicii pentru a ajuta clienții.Persoanele cu tehnică

de formare nu se poate rezolva doar dificil de aplicații practice probleme, dar, de asemenea, răspunde la întrebări tehnice legate de produsele noastre.

În plus, vom oferi rapid servicii de transport maritim, astfel încât clienții își pot îmbunătăți fluxul de lucru cât mai curând posibil.

Adresa Cerințe

* NUMELE COMPLET ȘI ENGLEZĂ LA ADRESA:

Vă rugăm să furnizați numele complet al receptorului, și adresa trebuie să fie în limba engleză.

Cumpărătorii din Federația rusă trebuie să furnizeze numele complet (inclusiv nume de mijloc), în caz contrar va fi de transport maritim

  • Categoria de produs: Țineți copilul centura.
  • portabebe ergonomico: sling copil
  • Model Tip: Solid
  • Material: Bumbac
  • porta bebe: Baby Wrap
  • ergonomic transportator copil: copilul rucsac
  • Transportatorii Tip: Față-în-față
  • Nume De Brand: AIEBAO
  • Aplicabile vârstă: În termen de 1 an
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: 013
  • culoare: Mai multe culori facultativ
  • Sling: Transportator Copil
  • Intervalul De Vârstă: 2-12 luni
  • Portante: 20KG
  • Tip: Rucsaci Transportatorii

Etichete: velo scaun copil, groază de bucătărie, sling, wrap, ș apă, kustuv pernă acoperă, masca de somn, ergonomic birou, roata dințată, geanta koss porta pro, Folie De Vinil.

Scrie o recenzie

Baby Sling, Wrap Babyback Transport Ergonomic pentru Sugari Curea Porta Wikkeldoek Echarpe De Portage Accesorii pentru 0-18 Luni de Viteze

Baby Sling, Wrap Babyback Transport Ergonomic pentru Sugari Curea Porta Wikkeldoek Echarpe De Portage Accesorii pentru 0-18 Luni de Viteze

Scrie o recenzie

Produse similare