Produs nou

Mână mai Calde 1000mA Reincarcabila de Sport în aer liber Căldură Artefact Aspectul Rafinat Disponibil Pentru Android Și de Tip C

999 Produse

77.01lei

-78%

350.12lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1. Cel mai bun cadou-aspect elegant, ABS simt matasoasa.Este foarte potrivit pentru sport in aer liber, vanatoare, golf, camping, femei, bărbați, bărbați cadouri calde.

2. Acesta susține febră de durată-rapid febra în 3 secunde.Există 3 tipuri de afișare la temperatura de 40 ° c/50 ° c/60℃, puteți regla temperatura în funcție de nevoile dumneavoastră, 8 ore la 40℃, 10 ore la 50℃, 12 ore la 60℃, cele mai încălzit de mână pe piață poate funcționa doar pentru 4 ore.O singură încărcare completă durează 3-6 ore.

3. Baterie de mare capacitate-cu USB-C, portul de încărcare, două moduri de interfata sunt disponibile pentru Android și de Tip C. Cu 1000mAh baterie de capacitate, acesta poate fi de asemenea folosit ca o sursa mobila de energie pentru a încărca dispozitivele electronice de 2-3 ori, în orice moment, permițându-vă să mergeți cu pace a mintii.

4. cu Lumina Led-uri: trebuie doar să apăsați butonul de două ori, nu va fi lumină led-uri, și se va aprinde intim.Cu patru indicatorul de alimentare luminează, fiecare lumină reprezintă 25% din putere.Se poate să vă reamintesc cât de mult puterea bateriei este.

5. Pachetul include 1*mână mai cald, 1*portabil husă, 1*cablu de încărcare, 1*manual de instrucțiuni și 1*curea.Este foarte potrivit pentru sporturi în aer liber și activități de interior, birouri, transport public, jocuri de interior și hipertermie nevoile pacienților cu sindromul Raynaud artrita.

Caietul de sarcini:

Nume: Mână Mai Calde/Power Bank

Două tipuri de date cablu de încărcare: pentru Android și de Tip C.

De încărcare de intrare: 5V/2A

Baterie capacitate: 10000mAh

Greutate: aproximativ 218g

Dimensiune: aproximativ 148*100*47MM /5.83*3.94*18.50 inch

Timp de încărcare: 3-6 ore

Afișare temperatură: 40 ° c/50 ° c/60℃

De lucru: 8 ore la 40℃, 10 ore la 50℃, 12 ore la 60℃

Lista De Ambalare:

1*Mână Mai Calde

1*Instrucțiuni

1*Cablu De Date

1*Sac De Depozitare

1) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL.. (cu Excepția unor țări și APO/FPO)

2) S&H NU INCLUDE TAXELE, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale sau alte drepturi de import.

3) Comenzile procesate în cadrul promis de zile după verificarea plății.

4)Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adrese TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.

5) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt pentru numai referință.

6) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

7) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 39 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

8)puteți urmări numărul de urmărire pe http://www.17track.net/en sau puteți vedea informațiile de urmărire sub comanda on-line.

  • Origine: AE(de Origine)
  • Picătură de transport maritim: Suport
  • Tip: Camping Lopeți

Etichete: oclean x, copilul titularul periuta de dinti, aer apa purif, lopata de zapada, aer curat, mână mai calde usb, mâna încălzire, aer dezinfectat, grădină lopata, logo-ul periuta de dinti.

Scrie o recenzie

Mână mai Calde 1000mA Reincarcabila de Sport în aer liber Căldură Artefact Aspectul Rafinat Disponibil Pentru Android Și de Tip C

Mână mai Calde 1000mA Reincarcabila de Sport în aer liber Căldură Artefact Aspectul Rafinat Disponibil Pentru Android Și de Tip C

Scrie o recenzie

Produse similare