Produs nou

40 de Zone Ecran LCD DIY Instala PSTN Wireless de Acasă de Securitate Sistem de Alarmă Antifurt

999 Produse

309.70lei

Adauga la lista de dorinte

40 de Zone Ecran LCD DIY Instala PSTN Wireless de Acasă de Securitate Sistem de Alarmă Antifurt

Ambalarea Include : PSTN FC-300 panou de Alarmă X1 ( Pungă de șuruburi pentru a instala X1 cutie de Cadou X1 Caietul de sarcini

Atingeți Tastatura Sistem De Alarma

1. GSM + TCP/IP

2. Până la 32 de Zone wireless

3. CE Specificații de Certificare

1. Rețea:PSTN(GSM auto dialer este opțional)

2. Vocea ghidului pentru meniu

3. De intrare/Ieșire întârziere de timp

4. Suport 32 wireless+8 Zonă cu Fir

CARACTERISTICI AVANSATE

* "Gata să înarmeze" caracteristică (NOU!) : Te-ai uita mereu închizând ușile și ferestrele pe timp de noapte sau acasă?Această caracteristică vă va alerta cu vocea, beep-uri și LCD observa dacă lăsați o ușă sau o fereastră deschisă atunci când ești armarea sistemului."Gata să înarmeze" caracteristică poate fi activată sau dis activat printr-un simplu clic pe tastatură.

* "Senzor inteligent" caracteristică (NOU!) Fiecare senzor poate fi programați individual cu diferit tip de zonă (cum ar fi de Urgență * Bypass * Întârziere și etc), și pot fi editate în orice moment, făcând clic pur și simplu pe tastatura.

* "Soneria" caracteristică (NOU!) : atunci când cineva apăsați soneria fără fir buton, panoul de control alarma va trimite DINGDONG sunet pentru a vă reaminti vine cineva.Soneria fără fir senzor este opțională.

* "Administrator de Utilizator și Parolele" caracteristică (NOU!) împiedică persoanele neautorizate a schimba setarea de sistem de securitate.Puteți seta o parolă de administrator și parola utilizatorului cu vreo 4 cifre.Parola de administrator este utilizat pentru setarea sistemului, dar parola utilizatorului pot fi utilizate doar pentru a arma/dezarma sistemul și de a face unele setări simple.Administrator și utilizator parolele pot fi modificate oricând.

* Intrare / Ieșire întârziere de timp de la 0 la 255 secunde programabile, puteți programa un singur senzor pentru întârziere separat.De exemplu: puteți programa ușa principală cu senzor de intrare întârziere de timp în timp ce restul de senzori va fi declanșată imediat, astfel încât să puteți avea suficient timp pentru a funcționa în panoul de control, atunci când te întorci acasă fără o telecomandă cu tine.

* 4 grupuri de timp pentru a arm & dezarma sistemul de alarma automat: program 4 grupuri de ora pe zi pentru a avea sistem automat de braț sau dezarma în sine.De exemplu, puteți programa sistemul pentru a dezarma automat la 3: 00 în fiecare zi, atunci când copiii ajung acasă de la școală.

* Instant număr de zone: zona declanșat# afișează pe LCD instantaneu, și puteți verifica zona declanșat# prin intermediul unui apel telefonic.

* Ecran LCD de Afișare a vă permite să verificați senzorii statutul, armare/dezarmare timp, a declanșat zonă de numere și etc.( Cele mai multe sisteme de pe eBay doar lumini cu LED-uri. ).

* Construit în Auto-Dialer: apel de până la 4 popoarelor numere de telefon cu bicicleta prin fiecare număr de telefon.

* Puteți înregistra de 120 de jurnale de evenimente: să știi exact în momentul în care sistemul a fost armat sau dezarmat.De exemplu, prin verificarea log, aveți posibilitatea să știți atunci când copiii au venit înapoi sau a plecat de acasă.

* Anti-Scoateți și rupe funcție: atunci Când panoul principal de control și fereastră/ușă senzori sunt eliminate sau agitat din perete, alarma se va stinge!

* Bypass funcția: va fi capabil pentru a ocoli un singur sau mai mulți senzori și restul de senzori armate.De exemplu, puteți trece de detectoarele de mișcare pe timp de noapte, așa că nu va declanșa sistemul atunci când ați mers pe jos în jurul valorii de acasă.

* Consum redus de baterie: pentru frecvent utilizate senzori, cum ar fi principalele senzor de usa, bateria poate dura de la 8 la 10 luni.Pentru alte rareori folosit senzori, bateria poate dura mai mulți ani.

* Redus de energie funcția de alertă: când bateriile terminate, sistemul vă va permite să știți în avans, și să vă spun care zona.

* Instrucțiuni vocale: sistemul va vorbi cu tine în limba engleză, ajutându-vă în sistemul de operare, și volumul pot fi rotiți în SUS/în Jos.

* În viață funcția de verificare: verificați sistemul pe ore prestabilite pentru a asigura că fiecare lucru este de lucru în mod corespunzător.

* Anti-manipulare alarma, 100% semnal digital, raza de acțiune este de până la 450 de metri!

* Linie telefonică anti-funcție de tăiere: dacă linia telefonică este tăiat, toate sirenele se va stinge imediat!

* Built-in baterie reîncărcabilă litiu, baterie cu capacitate mare;trecută pentru 24 de ore de pană de curent.

* Învățarea digitală cod: conexiune Wireless între senzori și gazda alarmă.Este foarte ușor de a adăuga mai mulți senzori și detectoare în sistem.Nu aveți nevoie pentru a juca cu un grup de șuntare pini.

* Sirena huiduială timp: de la 1 la 30 de minute programabile

* Poate fi programat pentru a dezactiva sau modul de sunet: sunteți capabil de a dezactiva sistemul de alarmă și se va apela fără sirenă!

  • Max curent de baterie:
  • Numărul De Model: FC-300
  • Tipul De Conexiune: Wireless
  • Display: Da
  • Baterie:
  • Frecventa:
  • Culoare:
  • Armare Tip: App
  • Dimensiune: 25X19X3CM
  • rețea de sprijin:
  • Putere: 15v 2a
  • Nume De Brand: De Aur De Securitate
  • Număr De Ieșire: 12V
  • Protocol:
  • Număr De Zone: 32 wireless+8 Zonă cu Fir
  • Parola Tastatură: Da
  • Kit-Ul De Configurare: Senzorul De Usa/Fereastra
  • Tipul De Alarmă: Alarma
  • Interfață Video: No

Etichete: 15v 3a alimentare, alarma secur, de aur de control de securitate, alarma wireless, pbx pstn, cerradura seguridad, senzor de usa wireless, Alarma, pir sârmă, de control de alarmă.

Scrie o recenzie

40 de Zone Ecran LCD DIY Instala PSTN Wireless de Acasă de Securitate Sistem de Alarmă Antifurt

40 de Zone Ecran LCD DIY Instala PSTN Wireless de Acasă de Securitate Sistem de Alarmă Antifurt

Scrie o recenzie

Produse similare