Produs nou

Italiană Fabiano 12buc carte Poștală Hârtie Acuarelă 300g Bumbac Mediu Grosier Acuarelă Fabriano Pictura

999 Produse

18.95lei

Adauga la lista de dorinte

Metoda De Plata

1. Există mai multe metode de plată disponibile pe Funkit.ro, cum ar fi Alipay, carduri de credit,în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Transport

1.Când am primit comanda de informare și de plată, de obicei, este nevoie de noi, 2-5 zile pentru a finaliza livrarea și actualizarea logistică de urmărire informații în sistem.Cu toate acestea, din cauza anumitor factori și aspecte regionale, care ar putea duce la întârzieri în livrare, sperăm că veți putea înțelege.Timpul de tranzit este de obicei 15-40 de zile, vă rugăm să fie pacient.

2. Dacă aveți nevoie mai repede de transport modul de logistică, puteți alege alte moduri, vă rugăm să ne contactați.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

4. Dacă nu primiți coletul în termen de normal timp de tranzit(15-40 zile),vă rugăm să ne contactați, vom face cu ea și să răspundă la tine în 24 de ore.

Contactati-ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în mod liber, vom răspunde la întrebările dumneavoastră ASAP

Suntem pe deplin de garanție produsele noastre.Toate elementele sunt în stare de brand nou, cu excepția cazului specificat în descriere.Dar dacă ai primi produse de calitate problema, vă rugăm să ne contactați prin centru de masaj în Funkit.ro.Vom feedback-ul IMEDIAT.

Feedback-ul

1. Cumpărătorii internaționale, vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.

  • Pictura Tip De Hârtie: Pictura Chineză
  • Numărul De Model: 56465465456
  • Tip: Pictura Hârtie
  • Dimensiune: 105*155mm

Etichete: notebook apă, gel pad pantof, haiyore nyarukosan, vopsea acuarelă, bakhung hârtie acuarelă 300g, partea hârtie, trage de hârtie, baohong, hârtie subțire, notepad hârtie din bumbac.

Scrie o recenzie

Italiană Fabiano 12buc carte Poștală Hârtie Acuarelă 300g Bumbac Mediu Grosier Acuarelă Fabriano Pictura

Italiană Fabiano 12buc carte Poștală Hârtie Acuarelă 300g Bumbac Mediu Grosier Acuarelă Fabriano Pictura

Scrie o recenzie

Produse similare