Produs nou

YCOO UV Periuta de dinti Sterilizator Titularul Electric Montat pe Perete Periuta de dinti gel Dezinfectant cu Automate Dozator de Pasta de dinti

999 Produse

64.38lei

-49%

128.75lei

Adauga la lista de dorinte

YCOO UV Periuta de dinti Sterilizator Titular

UV PERIUTA de dinti SANITIZER - Sterilizator UV distruge 99,9% Bacteriile si Germenii.Dezinfectarea timp este de aproximativ 4 minute, apoi se va opri automat.Aduce sănătate.

3 ÎN 1 FUNCȚIE de SET - UV Periuta de dinti Sterilizator Titularul Periuta de dinti, Pot spațiu 5 independente periuta de dinti sloturi Set de Baie.Și Automat Pasta de dinti Dozatorul cu pompă de vid stoarce anumită cantitate de pasta de dinti de care ai nevoie.

INTELIGENȚA UMANĂ de DETECTARE - UV Periuta de dinti Sanitizer este echipat cu senzor inteligent sistem și infraroșu de detectare a sistemului.Se va închide în mod automat atunci când aproape de el.Și funcția de sincronizare automată.Când închideți capacul, lumina UV off dupa 5 minute.

În condiții de SIGURANȚĂ și UȘOR DE instalat - Realizate din Eco-Friendly material ABS.Bagă-ți titularul periuta de dinti la baie curat de sticlă/placi ceramice cu banda 3M(Inclus), sau sigur la perete cu șuruburi(Nu sunt incluse).

PĂSTRAȚI BLAT CURAT și cel MAI bun CADOU PENTRU FAMILIE - de Înaltă calitate și tehnologie de lux face acest muti-funcționale titularul periuta de dinti potrivite pentru peste tot cu soclu.NU mai murdar.Un cadou decent pentru părinții și prietenii tăi.

Sfaturi Cald

Acestea vor fi arătat pe instruire,ne exprimam speranta de a obține atenția dumneavoastră înainte de a face alegerea potrivită.

1.Această Periuță de dinți Sterilizator Titularul este cu fir,ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o priză în apropiere de locul în care au un soclu.Este nevoie doar să fie alimentat atunci când periuta de dinti este sterilizat, nu tot timpul.

2.Acest produse este de montare pe perete,există un puternic banda de la spate,Înainte de instalare, asigurați-vă că pentru a șterge pereții pentru a le menține uscate și netede.Vă rugăm să pune-ți periuța de dinți și pastă de dinți pe după 24 de ore de la instalare.

Vă mulțumesc pentru a înțelege,dacă ai nevoie de un WIRELESS UV periuta de dinti Sterilizator suport,vă rugăm să introduceți magazinul nostru ,avem un nou model de încărcare solară UV Sterilizator care mai scumpe, dar pot fi utilizate fără soclu.

Dezinfectare periuta de dinti metoda

1. Sarcina periuțe de dinți cu peri interior.

2.Porniți alimentarea și apăsați butonul argintiu.

3. Închideți capacul, lumina UV după 5 minute automat

4. Vă rugăm să evitați prea multă apă în lampa UV și pentru a evita impactul grele.

  • Nume De Brand: YCOO
  • Material: ABS
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: geometrice cub de cristal, roboți ycoo vikingii, cub de cristal paris, cub puzzle ball, robot ycoo, mingea craniu de cristal, cub de cristal cu apă, gheață sfera mașină, clar bijuterii mucegai, cristal de gheata diamant.

Scrie o recenzie

YCOO UV Periuta de dinti Sterilizator Titularul Electric Montat pe Perete Periuta de dinti gel Dezinfectant cu Automate Dozator de Pasta de dinti

YCOO UV Periuta de dinti Sterilizator Titularul Electric Montat pe Perete Periuta de dinti gel Dezinfectant cu Automate Dozator de Pasta de dinti

Scrie o recenzie

Produse similare