Produs nou

Metal Trabucuri Țigări Tutun Bricheta 2 Lanterna Cu Jet De Flacără Reîncărcabile Cu Pumn De Fumat Accesorii Pentru Unelte Portabile Cutie De Cadou

999 Produse

57.77lei

-30%

82.54lei

Adauga la lista de dorinte

Pentru că acesta nu poate fi transportat cu avionul pentru butan, toate brichetele în acest magazin nu adăugați butan.Aveți nevoie pentru a umple de unul singur.

Caracteristici:

· ·De ÎNALTĂ CALITATE : Calitate de Top de Metal Robust Organism Bricheta cu Nivelul de Combustibil Fereastră, universal Refill Supapei.

· · BUTAN REÎNCĂRCABILE : Flacăra Reglabile pe Înălțime.Butan Combustibil Reîncărcabile.Bricheta NU Vin Umplut cu Butan din Cauza Corespondență Reglementări.

· · FLACĂRĂ PUTERNICĂ : Super-Puternic Flacără și Flacără Mare Bază.Flacără mare Bază vă oferă o suprafață mai mare care nu are nici o problema corpuri de iluminat în orice dimensiune, Potrivite pentru ocazii, cum ar fi bucătărie, GRĂTAR, drumeții, camping, trabuc, țigară, etc.

· · WINDPROOF: Jet Puternic Flacără Butan Lanterna Windproof Bricheta.

· · AMBALAJ: Ambalat într-o elegantă cutie de cadou.Este un cadou perfect pentru orice ocazii, cum ar fi, de Nunta, Ziua Tatălui, Ziua de nastere, Aniversare, etc.

Descriere:

Material: Metal

Culoare:Galben/Negru

Dimensiune: 67*36*15 mm

Flacăra: 2 jet Torch flacără

Umple tip de combustibil: Butan

Tip: Windproof

Ocazie: Trabuc

Pachet:

Brichetă *1

Cutie*1

Plata:

· Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

· Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

· Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Shippent:

· TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

· Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.

· Am expediat doar a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ cu adrese de Livrare

· SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

· Dacă nu ați primit expedierea în termen de 50 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

· Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Rambursare:

· Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

· Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni

· Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

· Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul:

· Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

· Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Numele: Trabuc mai ușoare
  • Tip: Fumatul Instrument
  • Origine: NC(de Origine)
  • culoare: Galben/Negru
  • Numărul De Model: H015
  • Material: Metal
  • Flacăra: 2 Torță Flacără Jet
  • Dimensiune: 67*36*15mm

Etichete: oamenii brichete, cohiba, caz trabuc, omul torch lighter, cigarett tutun, caz zippo, lampă de cristal, cutie de trabucuri, filtru aer toyota prado, cutie de trabucuri.

Scrie o recenzie

Metal Trabucuri Țigări Tutun Bricheta 2 Lanterna Cu Jet De Flacără Reîncărcabile Cu Pumn De Fumat Accesorii Pentru Unelte Portabile Cutie De Cadou

Metal Trabucuri Țigări Tutun Bricheta 2 Lanterna Cu Jet De Flacără Reîncărcabile Cu Pumn De Fumat Accesorii Pentru Unelte Portabile Cutie De Cadou

Scrie o recenzie

Produse similare