Produs nou

Ceara ureche de Spălat Kit Demontare Irigare Set de scule de Capacitate de 500ml Copii Adulti Copil Portabil de Curățare Spălare Clătiți Sticla

999 Produse

47.82lei

-22%

62.10lei

Adauga la lista de dorinte

{infomodule}

Pachetul Inclus:

1 x Ureche se Spală Sticla

1 x Urechea Bazin

1 x Tub Flexibil

5 x Sfaturi Suplimentare

1 x Mic Seringă Bec

1 x Perie de Curățare

Caietul de sarcini:

Tip: Ceara Ureche De Spălat Kit

Culoare:Alb

Material: Plastic

Sticla Capacitate: 500ml

Caracteristici:

【Eficient și Economic】 urechea Noastră wax cleaner este același ca și ureche ceara de îndepărtare sistem utilizat în multe clinici, îngrijire de urgență și spitale.Astfel încât să puteți curăța urechea ta la domiciliu.Există, de asemenea, un mini portabil ureche mașină de spălat pentru care transportă ușor și ușor de a utiliza.Acest mini ureche masina de spalat este utilizat separat.

【Științifice și în condiții de Siguranță】 urechea Noastră wax cleaner urmează Academiei Americane de Orl linii Directoare pentru irigare ureche.Deci, acesta este în siguranță pentru a utiliza.

【Durabil și Confortabil】 urechea Noastră wax cleaner este făcut în grad medical de materiale durabile.La 500ml sticla recipient, cu putere mare pulverizator, ureche bazin, tub flexibil si moale 5 sfaturi de unică folosință blând la ureche pereți și ușor de fluxul de apă direct.

【Ușor de Operat】 urechea Noastră wax cleaner are munual cu ilustrații.Pas cu pas manual de instrucțiuni pentru o utilizare ușoară.

【Ușor să se Spele】 urechea Noastră wax cleaner include perie curată, care este ușor să se spele.

Notă:

-0-1cm de eroare ar putea exista din cauza manual de măsurători, vă rugăm să amabilitate înțeleg.Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.

-Noi vă oferim cele mai bune produse și servicii.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne anunțați și vom rezolva problema cât mai curând posibil.Vă mulțumesc foarte mult.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiune: 500ml
  • Numărul De Model: Ceara Ureche De Spălat Kit
  • culoare: Alb

Etichete: masina de spalat faianta, curat ureche, urechea umană, m6 mașină de spălat, ecran instrument de ștergere de, mi ear cleaner, kit de reparare, umed ceara ureche, ear wax remover instrument, sticla de bere curat.

Scrie o recenzie

Ceara ureche de Spălat Kit Demontare Irigare Set de scule de Capacitate de 500ml Copii Adulti Copil Portabil de Curățare Spălare Clătiți Sticla

Ceara ureche de Spălat Kit Demontare Irigare Set de scule de Capacitate de 500ml Copii Adulti Copil Portabil de Curățare Spălare Clătiți Sticla

Scrie o recenzie

Produse similare