Produs nou

3pcs/Set Bicicleta de Perete Suport de Metal Cârlig Road Biciclete de Munte Agățat de Perete suport de Biciclete Titularul YS-CUMPARA

999 Produse

105.71lei

-21%

135.52lei

Adauga la lista de dorinte

Bicicleta de Perete Suport de Metal Cârlig Road Biciclete de Munte Agățat de Perete suport de Biciclete Titularul YS-CUMPARA Descriere:

Caracteristici:

1. Economie de spațiu: Pune-ți bicicleta în garaj mai ușor și de a salva spațiu acasă.În termeni de spațiu,Acest lucru este de departe cel mai economic biciclete soluții de stocare.

2. Ușor de Utilizat: este foarte convenabil de a plasa bicicleta, nu de alta complicate sunt necesare măsuri, care vă economisește timp.

3. Permite biciclete pentru a fi plasate pe alte biciclete.Se fixează cu bicicleta la 25 de grade, astfel încât bicicletele pot fi stivuite împreună.În acest fel, puteți instala până la trei biciclete pe un 2.5 metri înălțime standard de perete.

4. Sale fără sudură, netedă și simplu de design este perfect pentru case sau garaje.Design-ul modern nu are nevoie de contact cu rama, reducând astfel riscul de zgârieturi.

5. Aplicarea pe scară largă: design de cârlig îl face potrivit pentru toate tipurile de pedale, dacă sunteți un drum de biciclete, biciclete de munte sau chiar o bicicletă electrică, ceea ce înseamnă că bicicleta poate fi agățat cu ușurință.Axul pedalei nu trebuie să depășească 20 mm, astfel încât se potrivește perfect în locașul de cârlig.Acesta este cazul cu cele mai multe pedale.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

2. Acest suport de perete trebuie instalat pe un zid de cărămidă sau beton!

Caietul de sarcini:

Singură bucată grosime: 2.53 mm

Pachet dimensiuni: 170*90*75 MM

Cuprinde: 1 suport pedala; 2 anvelope sprijină; mai multe șuruburi de expansiune

Material: ST37 oțel de înaltă carbon, având 30kg, dacă peretele este suficient de puternic(de asemenea potrivit pentru biciclete electrice)

PAȘI DE INSTALARE:

1. Marcați găurile de montare pe perete

2. Utilizarea M6 burghiu pentru a face o gaură, despre 32mm adânc, și curățați-l în sus

3. Introduce șuruburi de expansiune

4. Strângeți șuruburile și verificați dacă acestea sunt de firma

5. Găsi locația de instalare pentru remorca

6. Repetați pașii 1-4

7. Instalarea este completă

Pachetul Include:

1 set x bicicleta de perete, suport

  • Material: ALIAJ
  • Sistem De Frânare: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Masina Rafturi
  • Dimensiune: 70x90x75MM
  • Capacitate (Încărcare): 50 KG

Etichete: bicicleta de transport auto, aero ghidon drum, Putere bicicleta, bike rack masina, suport de biciclete perete, pit bike transmisie, pompă de bicicletă usb, antifurt bicicleta, biciclete de transport auto, ciclul de reparații.

Scrie o recenzie

3pcs/Set Bicicleta de Perete Suport de Metal Cârlig Road Biciclete de Munte Agățat de Perete suport de Biciclete Titularul YS-CUMPARA

3pcs/Set Bicicleta de Perete Suport de Metal Cârlig Road Biciclete de Munte Agățat de Perete suport de Biciclete Titularul YS-CUMPARA

Scrie o recenzie

Produse similare