Produs nou

Cat Hamac De Geam Mat Portabil Cat Consumabile

999 Produse

53.64lei

-30%

76.64lei

Adauga la lista de dorinte

? Cel mai bun cadou: Pisicile fac parte din familia noastră, toate pisicile place să faceți plajă și bucurați-vă de o vizualizare mai bună.Aceasta pisica hamac este special conceput pentru pisica ta.Sunny cat geam mat ofera o pisicuta ta drăguț cu peisaj frumos și confortabil de plajă!

Capacitate de încărcare: puternic ventuza, 46 kg, măsurată portante, sigură și stabilă, nu este ușor să vârstă.

Material: confectionat din tesatura Oxford, temperatura corpului pisicii nu va supraîncălzi datorită lejeritate de pat pisica frânghie.În timpul iernii, se adaugă o saltea de pisică, iar pisica pat instalat în această fereastră va fi cel mai confortabil pat pisica.

Ușor de instalat: atunci Când montați scaunul pentru prima dată, curățați perete sau de o suprafață de sticlă.Acesta este cu siguranta pisica ta preferata.Patul poate fi conectat direct la fereastra prin intermediul a patru ventuze (nu hardware-ul sau instrumente necesare).

Detașabil și lavabil: ușor de dezasamblat, usor de curatat si rezistent la zgarieturi.Pătura este confortabil de utilizat și ușor de curățat.Lasa pisica drăguț întindă confortabil în soare și bucurați-vă de vedere de la fereastră, fără a lua prea mult spațiu.Caietul de sarcini numele Produsului Greutate 400G Dimensiune Produs

(L x W x H) 36*26*10 cm Conținutul Pachetului Pisica Hamac De Fereastra*1 Material Pânză Notă din Cauza diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

  • Caracteristică: Călătorie
  • Tip: pisici
  • Material: Pânză
  • Este Dispozitiv Inteligent: No

Etichete: covor de ou, legătura la masă g202, cat de mat, pisica final fereastra hamac, personal hamac pisica, lepim, pegless, cat hamac fereastra, filmul fereastra, hamac outdoor.

Scrie o recenzie

Cat Hamac De Geam Mat Portabil Cat Consumabile

Cat Hamac De Geam Mat Portabil Cat Consumabile

Scrie o recenzie

Produse similare