Produs nou

Cald Palatul Centura Cu Încărcare Comoară Încălzire Centura Mare Mătușa Artefact Rece Palatul Fizioterapie Compresa Fierbinte Centura

999 Produse

29.11lei

-34%

44.76lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

*Mai multe viteze de vibrații masaj, mobile de alimentare, 3-viteza de reglare a temperaturii, 3-al doilea încălzire rapidă, încălzire echilibru, creșterea zona de incalzire, lumina și subțire, fără urme, fără demontare și spălare, ușor și portabil.

*Trei secunde de încălzire, temperatura de dragoste nu asteapta; mai repede liniștitor mătușa durere, mai repede decât a lua analgezice.

*Avantajele de înaltă densitate departe infraroșu corp de încălzire: încălzire brevetat tehnologia, 3S încălzire rapidă, stabilă temperatură constantă, nu bruscă de înaltă și joasă, pentru a evita opărirea pielii.

*De înaltă densitate departe infraroșu de încălzire a corpului, nu-imbatranire, anti frecare; ciclu de temperatură constantă, utilizarea pe termen lung de cald, dar nu fierbinte; 3 secunde încălzire rapidă, care este de a spune, sexy, lasa-te de iarna rece la cald de primăvară.

*65 ℃ (lumină roșie) este special conceput pentru dismenoree fete.Cald, dar nu fierbinte temperatura face ca perioada menstruala nu mai incomod; 55 ℃ (lumină albă), înainte și după menstruație, corpul este gol, și pătrunde umiditate și temperatură moderată se încălzește uterului, la fel de bine; 40 ℃ (lumină albastră) de zi cu zi uterin grijă, ușor cald temperatura face corpul să se încălzească.

*Utilizarea normală în caz de apă, nici un risc de șoc electric, nu de demontare și spălare (PS: vă rugăm să pune-l în sac de rufe pentru masina de spalat, astfel încât să se evite lichidare cablul de alimentare)

*Tesatura Lycra este delicat și moale; nu se teme de pe termen lung forța de tragere și pilling.Acesta are o durată de viață mai lungă și nu este rușine să poarte.

*Design ușor: Aproximativ 3 mm grosime, nu poate fi văzut în haine, astfel încât acesta poate reduce greutatea corpului.

*Baterie compacta geanta, eliberați mâinile, în același timp, firma, nu este ușor să cadă.

*Velcro design: rezistent și reglabile.Acesta poate fi utilizat în abdomen și spate.

*Ușor de transportat, amprenta mici, compresa fierbinte oricând și oriunde.

*USB port de încărcare design: USB în față și în spate port de încărcare de proiectare, poate fi conectat direct la laptop.

*Durata lunga de viata, echipat cu high-calitate polimerice de încărcare piscină, sigure și durabile; mici vizibile, mai convenabil de a călători, de asemenea, pot fi utilizate de zi cu zi pentru încărcare telefon mobil.

Caietul de sarcini:

Brand: hengyingjia

Modul de alimentare: USB

Modul de Control: Mecanică

Viteze: 3 viteze

Capacitate: 5000mAh

Intrare: DC5V / 2A

Ieșire: DC5V / 2A

Caietul de sarcini: versiune de bază (compresa fierbinte), versiune imbunatatita (compresa fierbinte + masaj vibrații)

Pachetul Inclus:

1*centura

Note:

1-2cm de eroare ar putea exista din cauza manual de măsurători, vă rugăm să amabilitate înțeleg.Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.

Noi vă oferim cele mai bune produse și servicii.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne anunțați și vom rezolva problema cât mai curând posibil.Vă mulțumesc foarte mult.

  • Modul De Putere: USB
  • Capacitate: 5000MAH
  • Intrare: DC5V / 2A
  • Nume De Brand: efero
  • Modul de Control: Mecanice
  • Feature2: Trei secunde de încălzire,
  • Suport: Dropshipping/en-gros
  • Material: Alte
  • Feature1: Multi viteze de vibrații masaj
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele: Masaj Abdominal Instrument
  • De viteze: Treapta a 3-a
  • Cerere: Alte
  • Ieșire: DC5V / 2A

Etichete: ortopedic încălzit centura, încălzit transportoare, mătușa cel mai bun, aunti, căldură centura burta, cald weist centura, cald palatul boxeri, electrice incalzite centura, ciorapi calde centura, mătușa cadou.

Scrie o recenzie

Cald Palatul Centura Cu Încărcare Comoară Încălzire Centura Mare Mătușa Artefact Rece Palatul Fizioterapie Compresa Fierbinte Centura

Cald Palatul Centura Cu Încărcare Comoară Încălzire Centura Mare Mătușa Artefact Rece Palatul Fizioterapie Compresa Fierbinte Centura

Scrie o recenzie

Produse similare