Produs nou

7 Inch 480W Car LED Lumina de Lucru Bar Inundații Locului de întâlnire de Conducere Lampa de Ceață Pentru Conducere off-Road Barca Mașină, Tractor, Camion, SUV-ul de 12V 24V

999 Produse

28.57lei

-1%

28.86lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1. Super-luminoase și largi gama de iluminare: LED-uri Avansate chips-uri da luminoase și alb ray pentru vizibilitate clară.Special conceput lampă cupa duce la iluminare mai mare gama, permițându-vă să vedeți la stânga și la dreapta în mod clar.

2. Cel mai bun combo beam:Reproiectat științifice de distribuție a luminii structura, centrat 170° inundații Led-uri înconjurat de două rânduri de 30° la fața locului diode,oferind un perfect concentrat de lumină cu mare unghi fascicul de inundații în jurul pentru a realiza atât mai mult gamă și mai largă viziune

3. Rezistent la apa:Nostru de lumină LED bar are certificare IP67 rezistent la apa, ceea ce inseamna ca este rezistent la apa, praf-dovada, quake dovada.Complete cu carcasa de aluminiu pentru a rezista la medii dure, se poate proteja de lumină LED bar de ploaie, vânt și nisip în excursie prin țară.Mai mult decât atât, se poate preveni eficient ploaie, ceata, umiditate sau praf să intre în bar și-l stric.

4. Suportul de montare reglabil: reglabil Cu suport de montare, lucrările de lumina se poate regla la aproximativ 45 de grade, ceea ce face schimbarea de direcție mai ușor.

5. Pe scară largă de utilizare: bara De lumină poate fi compatibil cu camioane, motociclete, autoturisme, barci, etc.Potrivit pentru multe piscine interioare și în aer liber utilizează: iluminat gradina, curte de Iluminat, de back-up de lumină, pe drumul de iluminat, construcții de iluminat și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 6.26 * 2.44 * 3.07 cm

Ieșire: 12000lm (o singură unitate)

Temperatura de culoare: 6000K

Rata de transmisie a luminii: 97%

Impermeabil rata: IP67

Beam Unghi: 30° (spot beam)/170° (fascicul de inundații)

Tensiune de operare: 9 ~ 30V(se potrivesc toate 12V/24V de vehicule)

Combo beam distribuție: 20 buc inundații Led-uri + 20 buc spot Led-uri

Suportul de montare: Alu firma de suport

De lucru de Viață: 50.000 ore

Temperatura de lucru: -40 ~ 85 grade Celsius

Obiectiv: monostrat lentile optice

Materialul carcasei: monostrat profil de aluminiu

Aplicație:

1.Off-road de iluminat: potrivit pentru Jeep-uri, pentru SUV-uri, masini, motociclete,camioane,remorci, motostivuitor, trenuri, cu barca, cu autobuzul, rutiere buggy, nisip feroviar, etc.

2.Alte iluminat: excavatoare, cilindri compactori, macara, tractor, combină, cereale burghiu, cositoare, plug de zăpadă, pompieri, vehicul de salvare, camping, minerit, construcții de iluminat, etc.

3.Iluminat de uz casnic: gradina, curte, garaj, iluminat interior.

Lista De Ambalare:

1*7inch lumina de lucru

1*asambla parte

Notă: Utilizați un transformator de tensiune/convertor pentru a converti 110-120V AC-DC 12V pentru utilizarea în interior.)

  • Origine: NC(de Origine)
  • Dropshipping: Suport
  • Temperatura De Culoare: 6000K
  • Tip: Lumina De Lucru
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Grad De Protecție: IP67
  • Putere: 480W
  • Element Nume: lampa de lucru
  • Fascicul De Unghiul: Combo
  • temperatura de lucru: Alte
  • Poziția: Părți Și Orientul

Etichete: led offroad, creadvent led, bara de led-uri, fascicul de led-uri, fluture nas, spote led 12v, lli inundații led lumină, led-end bar, kp39, led super slim.

Scrie o recenzie

7 Inch 480W Car LED Lumina de Lucru Bar Inundații Locului de întâlnire de Conducere Lampa de Ceață Pentru Conducere off-Road Barca Mașină, Tractor, Camion, SUV-ul de 12V 24V

7 Inch 480W Car LED Lumina de Lucru Bar Inundații Locului de întâlnire de Conducere Lampa de Ceață Pentru Conducere off-Road Barca Mașină, Tractor, Camion, SUV-ul de 12V 24V

Scrie o recenzie

Produse similare