Produs nou

1buc Lightning to SD Card Camera Reader Conector Micro USB, Adaptor Pentru IPhone IPad

999 Produse

28.24lei

-30%

40.92lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere

[UȘOR DE UTILIZAT ȘI CONVENABIL]:Nu App necesar, plug and play.Se deschide automat aplicația Fotografii atunci când este conectat cu aparatul foto sau cardul de memorie, ai putea alege fotografii sau videoclipuri care vă plac la import, este mult mai ușor pentru a transfera fotografii sau clipuri video de pe camera foto a iphone-ul sau ipad prin acest lightning pentru camera usb adapter, partaja video sau o imagine pentru familiile sau prietenii oricând.

[De Transfer de mare viteză și Compatibilitate]: Transmisie este 14MB/S~16MB/S, până la USB 2.0 de viteză.Conectați perifericele usb, cum ar fi usb flash disk, tastaturi, interfețe fulgere, PC adaptoare, cititoare de carduri SD si Micro SD și mai mult, dar rețineți că acest adaptor nu are suport pentru dispozitive USB de peste 100mA curent.

[3 in 1 Multi-Function]:Suport pentru IOS 7.0 sau mai recente iOS 11.0. Compatibil pentru iPhone 5/5c/5s/6/6 Plus/6s/6s Plus/SE/7/7 + /8/8 Plus/X, pentru Mini iPad 1/2/3/4, pentru iPad Aer/Air2, pentru iPad Pro etc. [Conectați Perifericele USB cu USB 2.0 OTG interfață, iPhone-ul sau iPad ar putea conectați perifericele USB ca disc flash usb, hub-uri, tastatura, audio/MIDI interfețe, cititoare de carduri SD si Micro SD și mai mult.

Conectați Perifericele USB cu USB 2.0 OTG interfață, iPhone-ul sau iPad ar putea conectați perifericele USB ca disc flash usb, hub-uri, tastatura, audio/MIDI interfețe, cititoare de carduri SD si Micro SD și mai mult.

Caracteristici

[Vă Rugăm Să Rețineți]

1. Acest adaptor nu are suport pentru dispozitive USB de peste 100mA curent.

2. SD/TF card reader si USB interfață nu pot fi utilizate în același timp..

3.Doar pentru a transfera fotografii și clipuri video.

4Transfer fotografii și filme de pe camera foto ,card de memorie sau stick USB pentru iPad 4, iPad air iPad mini...

5.Suport pentru card de memorie: SD(HC), MS, MMC, M2, T-FLASH (TF MicroSD) carduri de Memorie de până la 32G, USB disk de până la 4G poate lucra cu acest Adaptor

6.Nu necesita instalare - Plug & Play!Se deschide automat aplicația Fotografii atunci când este conectat cu aparatul foto sau cardul de memorie ( pentru card de memorie fotografiile trebuie să fie în folderul DCIM)

7.Cu Ușura Card reader pentru ipad Adaptor,este ușor pentru a descărca fotografii și clipuri video de pe U-disc/SD/TF card pentru ipad 4 sau ipad mini

Pachetul include

1 X Cititor De Carduri

  • Interfață: Fulger
  • Certificare: NICI unul
  • Tip: TF Card
  • Nume De Brand: CHENJ
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Fulger SD Card Camera Reader
  • Sloturi Pentru Carduri: Tot în 1 / Multi in 1
  • Instalare: Extern
  • Pachet: Da

Etichete: cititor de card sd, 3 cititor de carduri usb, baseus sdcard cititor, ipad sd, sd la usb, de sex feminin cititor de carduri usb, microsd reader usb, 5.25 bay, marginea card sd, card reader ipad.

Scrie o recenzie

1buc Lightning to SD Card Camera Reader Conector Micro USB, Adaptor Pentru IPhone IPad

1buc Lightning to SD Card Camera Reader Conector Micro USB, Adaptor Pentru IPhone IPad

Scrie o recenzie

Produse similare