Produs nou

Pliabil Portabil Cadă De Uz Casnic De Mari Dimensiuni Grosime Corp Plin Cadă, Baie, Saună, Cadă Set Pentru Copii Adulți

999 Produse

122.72lei

-30%

175.33lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、1. Ușor de instalat, ușor pentru a stoca, ușor să se scurgă după baie.Acest hidromasaj setul include 12 suport, 1 injecție de apă perna, 1 ventil de scurgere, 1 țeavă de scurgere.

2、2. Ea nu are nevoie de un gonflabile cadă și este mai ușor de instalat.După primirea mărfurilor, 6 paranteze au fost instalate, ai nevoie doar pentru a instala speciale în formă de paranteze.

3、3. Pliere cada de baie este mai convenabil pentru depozitare.Cada este de numai aproximativ 3 kg, care este ușor să se mute, și poate fi folosit în diverse scene, cum ar fi în aer liber.

4、4. Un preț moderat cada de baie este potrivit pentru toate anotimpurile, baie fierbinte în timpul iernii și baie rece în timpul verii.Dimensiunea dublu pliabil cadă este mai mare decât tradiționale cadă de baie, care este o rundă cadă de baie.poate să ia o baie cu familia ta.

5、5. Aceasta cada de baie este pliabil, de dimensiuni mici, nu este nevoie de spațiu, ușor de a transporta și de a salva spațiu, potrivit pentru apartamente mici sau atunci când călătoresc.

Descriere:

1. Ușor de instalat, ușor pentru a stoca, ușor să se scurgă după baie.Acest hidromasaj setul include 12 suport, 1 injecție de apă perna, 1 ventil de scurgere, 1 țeavă de scurgere.

2. Ea nu are nevoie de un gonflabile cadă și este mai ușor de instalat.După primirea mărfurilor, 6 paranteze au fost instalate, ai nevoie doar pentru a instala speciale în formă de paranteze.

3. Pliere cada de baie este mai convenabil pentru depozitare.Cada este de numai aproximativ 3 kg, care este ușor să se mute, și poate fi folosit în diverse scene, cum ar fi în aer liber.

4. Un preț moderat cada de baie este potrivit pentru toate anotimpurile, baie fierbinte în timpul iernii și baie rece în timpul verii.Dimensiunea dublu pliabil cadă este mai mare decât tradiționale cadă de baie, care este o rundă cadă de baie.poate să ia o baie cu familia ta.

5. Aceasta cada de baie este pliabil, de dimensiuni mici, nu este nevoie de spațiu, ușor de a transporta și de a salva spațiu, potrivit pentru apartamente mici sau atunci când călătoresc.

Caracteristici:

1. Galeata este realizata din plastic gros, moale, pliabil, rezistent și izolate.Copiii trebuie să fie compensate de către adulți, atunci când se utilizează.

2. Cada noua are un pic de miros, care va dispărea treptat după ce a fost plasat în aer pentru o perioadă de timp.

Caietul de sarcini:

Material: poliester piersic piele, izolarea termică bumbac, impermeabil din PVC, pânză

Aplicabile greutate: 300 kg mai jos

Aplicabile înălțime: mai jos 190cm/

Consumul de apă: aproximativ 100-150L

Dimensiune: aproximativ 117*70*50 cm/46.06*27.56*19.69 inch

Lista De Ambalare:

Pliabil Cada*1

Robinet*1

Suport Tija*1 Set

Telescopic Țeavă De Scurgere*1

Injecție De Apă Pernă*1

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  • Numărul De Model: Pliabil Cadă De Baie
  • Grupa De Vârstă: Copii
  • Origine: NC(de Origine)
  • Picătură de transport maritim: Suport
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Material: Alte
  • Produs: Gonflabile Cadă De Baie
  • Nume De Brand: waasoscon
  • CAPAC: Fără Capac

Etichete: baie, saună, adult baie, portabil cadă spa, piscină pentru adulți cadă de baie, jucărie cada, saună, baie pliabil, dormitor canapea, copil gonflabile baie, cadă de baie.

Scrie o recenzie

Pliabil Portabil Cadă De Uz Casnic De Mari Dimensiuni Grosime Corp Plin Cadă, Baie, Saună, Cadă Set Pentru Copii Adulți

Pliabil Portabil Cadă De Uz Casnic De Mari Dimensiuni Grosime Corp Plin Cadă, Baie, Saună, Cadă Set Pentru Copii Adulți

Scrie o recenzie

Produse similare