Produs nou

Aliaj de Oțel Șuruburi Cutter 8" Șuruburi Wire Clamp Clește de Tăiere Sârmă Tăietori Instrument de Mână LKS99

999 Produse

34.48lei

-39%

57.44lei

Adauga la lista de dorinte

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decorare: nici unul; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Aliaj de Oțel Șuruburi Cutter 8" Șuruburi Wire Clamp Clește de Tăiere Sârmă Tăietori Instrument de Mână LKS99

Caracteristică:

1. Compact buzunare de dimensiuni cutter este redus, dar este la fel de puternic ca un regular-dimensiuni cutter!Fără îndoială, acest lucru este un instrument versatil, cu o pârghie de acțiune de design, care pot folosi 20 de ori mâna vigoare pentru tăiere superioară vigoare cu mai puțin efort.

2. Acest instrument ușor oferă o tocmai potrivit muchii de tăiere pentru o tăiere ușoară din oțel sau oțel dur.Acesta este echipat cu un multi-component confort mâner pentru o mai mare de prindere.

3. Material: șuruburi cuțite sunt forjate de bună calitate din oțel de înaltă carbon.Generale de tratament termic, de înaltă precizie și durabilitate.

4. Mâner moale: Ergonomic negru mânere din plastic sunt bine concepute, non-alunecare, rezistent la uzura si practice, oferind un control mai bun și de tăiere confort.

5. Durabil insertii: lame de Taiere din otel, integral tratament termic și de înaltă frecvență potoli întărire, duritate mare.Rezistent la deteriorări și urme de lovituri în aplicații solicitante.

6. Design: Armat nituri sunt strâns legate, nu este ușor să cazi, asigurarea de viață mai lungă .

7. Aplicații: Șuruburi, tije, șuruburi, lanțuri, linii de pescuit, fire, lacăt catarame lanț, pentru garduri, etc.

Descriere:

Material: Plastic, otel lame de taiere

Culoare: așa Cum se arată

Lungime: 20 cm / 8 inch

Diametru de taiere: 3 mm

1 X Șuruburi Cutter

  • Origine: NC(de Origine)
  • Cerere: Tăiere
  • Tip: Mini Clesti
  • Material: Alte
  • Nume De Brand: Aleekit
  • Numărul De Model: 211113
  • Mâner Stil: Drept
  • Caracteristici: Multifunctional
  • Cleste Stil: chineză
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

Etichete: tăietor de sârmă, groove instrumente de tăiere, șurubul se taie, cabl cutter, unghii instrumente de tăiere, cartofi instrumente de tăiere, taie plier, filiala instrumente de tăiere, tesatura instrumente de tăiere, bolt cutter instrument.

Scrie o recenzie

Aliaj de Oțel Șuruburi Cutter 8

Aliaj de Oțel Șuruburi Cutter 8" Șuruburi Wire Clamp Clește de Tăiere Sârmă Tăietori Instrument de Mână LKS99

Scrie o recenzie

Produse similare