Produs nou

Masina de Zgomot alb USB Reîncărcabilă Închidere Temporizat Somn Mașină de Sunet Pentru Dormit si Relaxare Pentru Copilul Adult Birou de Turism

999 Produse

30.43lei

-12%

34.60lei

Adauga la lista de dorinte

Masina de Zgomot alb USB Reîncărcabilă Închidere Temporizat Somn Mașină de Sunet

Puncte:

1、9 tipuri de netede și sunete naturale: Acesta dispune de zgomot alb, val de sunet, ciripitul păsărilor, cascada, sunet de cricket, ceartă și 3 cântece de leagăn, astfel încât să puteți alege sunete în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră pentru a crea un mediu liniștit pentru tine de a adormi rapid și restul complet .

2、Portabil de design: Numai 8*8*3.3 cm.Este nevoie de un spațiu mic de pe noptieră și pot fi puse cu ușurință în geantă sau servietă, facandu-l partenerul ideal de călătorie.

3、Nu doar pentru somn: nostru zgomot alb mașină de sunet, nu numai măști de zgomot, imbunatateste calitatea somnului, dar, de asemenea, este potrivit pentru utilizarea la domiciliu, la birou, într-un cămin, într-o pepinieră copil sau oriunde doriți.

4、oprire Automată timer: Această mașină de zgomot alb poate fi redat în mod continuu, non-stop toata noaptea sau există o auto-off timer pentru a seta timp de 15, 30 sau 60 de minute pentru a economisi energie (lumina de afișare).

5、Acesta dispune de built-in baterie cu litiu si USB de încărcare.Acesta poate fi utilizat în mod continuu pentru 36h timp pentru o încărcare completă.

Informații despre produs:

Nume:Mașină de Somn Mașină de Zgomot Alb de Somn Mașină de Sunet Pentru Dormit si Relaxare pentru Copilul Adult Birou de Turism.Construit în USB Timer

Parametrii de produse:

Material: ABS+PC+silicon+componente electronice

Dimensiuni: 80*80*33mm/3.15*3.151.30 în

Tensiune de intrare: DC5V

Tensiune de lucru: 4.2 v

Curent de încărcare: 1A

Putere: 1W

Capacitate baterie: 1200MA

Metoda de încărcare: USB

Timp de incarcare: 1.5 h

Timp de utilizare: 36h

Certificare: FCC/CE

Caracteristici:

1.9 tipuri de netede și sunete naturale: Acesta dispune de zgomot alb, val de sunet, ciripitul păsărilor, cascada, sunet de cricket, ceartă și 3 cântece de leagăn, astfel încât să puteți alege sunete în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră pentru a crea un mediu liniștit pentru tine de a adormi rapid și restul complet .

2.Design portabil: Numai 8*8*3.3 cm.Este nevoie de un spațiu mic de pe noptieră și pot fi puse cu ușurință în geantă sau servietă, facandu-l partenerul ideal de călătorie.

3.Nu doar pentru somn: nostru zgomot alb mașină de sunet, nu numai măști de zgomot, imbunatateste calitatea somnului, dar, de asemenea, este potrivit pentru utilizarea la domiciliu, la birou, într-un cămin, într-o pepinieră copil sau oriunde doriți.

4.Oprire automată timer: Această mașină de zgomot alb poate fi redat în mod continuu, non-stop toata noaptea sau există o auto-off timer pentru a seta timp de 15, 30 sau 60 de minute pentru a economisi energie.(lumina de afișare).

5. Acesta dispune de un afișaj luminos și în funcție de lumină, puteți regla respirația în 10 minute pentru a face corpul tau relaxat.

6.Acesta dispune de built-in baterie cu litiu si USB de încărcare.Acesta poate fi utilizat în mod continuu pentru 36h pentru o încărcare completă.

Lista De Produse:

1*Masina de

1*USB

1*manual de Instrucțiuni

  • Feature2: De Dormit Monitoare
  • Facilitate4: Somn Instrument
  • Suport: Dropshopping
  • Numărul De Model: Somn De Sunet Mașină
  • Intervalul De Vârstă: 7-9M
  • Feature3: Somn Copil Suzete
  • Material: ABS+PC+silicon+componente electronice
  • Feature1: Somn De Sunet Mașină

Etichete: zgomot alb, offic 2019, masca de somn, fuste de dormit, zgomot alb pentru copii, massag, baby relax, negru de zgomot, componente electronice, portabil generator de zgomot alb.

Scrie o recenzie

Masina de Zgomot alb USB Reîncărcabilă Închidere Temporizat Somn Mașină de Sunet Pentru Dormit si Relaxare Pentru Copilul Adult Birou de Turism

Masina de Zgomot alb USB Reîncărcabilă Închidere Temporizat Somn Mașină de Sunet Pentru Dormit si Relaxare Pentru Copilul Adult Birou de Turism

Scrie o recenzie

Produse similare