Produs nou

Incarcator Caz de Protecție pentru MacBook Pro 16inch A2141 Aer Pro 13" A2159 A1932 2020 Pro 13 A2289 Ultra Subtire Silicon Încărcător Acoperi

999 Produse

28.86lei

-30%

41.25lei

Adauga la lista de dorinte

Produse Caracteristici:

1. Facut cu premium inginerie clasa de material de Silicon,se potrivesc Perfect, nu va fi liber, atunci când în uz,Ușor de instalat și demontat.Complet lavabil și reutilizabil. 2.Rezistent la praf, rezistent, aspect frumos , Oferă protecție pentru încărcător organismul împotriva zgârieturi, murdărie gras și escoriații. 3. Decupaje permite accesul la toate porturile si butoanele,nu afectează utilizarea de frecvent utilizat atunci când chargering, foarte user-friendly de design.Design rafinat potrivire culori distractiv de a consolida simțul modei, pot fi plasate oriunde, ca un decor. 4.Conceput pentru anti-alunecare și căderea non-funingine,zgârieturi și rezistente la uzură,ultra-subțire de protecție de putere maneca oferi o atingere delicată și nu afecta disiparea căldurii.Pachetul Include: 1 x Caz pentru Apple MacBook Încărcător

alte elemente fierbinte-ai putea dori:

1.plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de comenzi.acceptam alipay/escrow/menoybook/visa,mastercard și TT,etc.

2.Cumpărătorul dacă nu știi cum să plătească,poate face referire la link-uri below:http://help.Funkit.ro/payment_method.html.

3.dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1.Odata ce ordinul cu plată,Funkit.ro va efectua procesul de verificare de fiecare comanda in termen de 24-48 de ore.

2.Odată ce plata a fost verificată,vom procesa comanda in termen de 24 de ore(exceptand weekend-ul).

3.Transportul informații, de obicei, va fi actualizat pe site-ul după 3-5 zile.

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care elementele au fost primite.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și Nu Vom Emite O Rambursare Sau Înlocuire.Nu există Excepții!

2.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.Dar Alte Motive, costul de Livrare este suportat de către cumpărător numai.

3.Toate produsele returnate Trebuie să Fie în ambalajul original și Trebuie să ne furnizați de transport număr de identificare,specifice motiv pentru a reveni.

4.Va vom returna Integral,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele,După Atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SAU s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.

1.12 luni Producătorii de Garanție pentru un produs defect(excluzând elementele deteriorate și utilizat în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu un 1-3 luni warranly.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție(și în ambalajul original,dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect si da-ne ID-ul Funkit.ro.NOI NU REP AER SAU ÎNLOCUIȚI ELEMENTELE WTTH O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la cumpararea din magazinul nostru!

  • Stil: Casual
  • Gen: Unisex
  • Modele Aplicabile: macbook
  • Tip: Laptop Înlocuiți Capacul
  • Material: PVC
  • Model Tip: Solid
  • Tip De Închidere: Nici Cu Fermoar
  • Nume De Brand: Redlai
  • Numărul De Model: pentru MacBoook Aer Pro Retina 11 12 13 15 inch Touch bar
  • Pachet: No

Etichete: a2289 caz, cazul macbook, caz pentru a1989, a2159 caz, macbook pro 13 cazul vegeta, capacul de jos macbook, dc pd, mac booo aer caz, cazul dell inspiron 15, acoperi macbook pro.

Scrie o recenzie

Incarcator Caz de Protecție pentru MacBook Pro 16inch A2141 Aer Pro 13

Incarcator Caz de Protecție pentru MacBook Pro 16inch A2141 Aer Pro 13" A2159 A1932 2020 Pro 13 A2289 Ultra Subtire Silicon Încărcător Acoperi

Scrie o recenzie

Produse similare