Produs nou

17 In1 Profesionale Complete de Securitate Șurubelniță Joc Pic Instrument de Reparare Kit Pentru Nintendo Comutator/Joycon New 3Ds Si Nintendo Comutator

999 Produse

38.11lei

-23%

50.13lei

Adauga la lista de dorinte

.

.

.

Versiune imbunatatita - non-alunecare mâner este acoperită cu gel de siliciu, de asemenea, cu un rulment montat pivotant de sus pentru a face munca mai ușor.Multi-magnetic drivere face mai ușor pentru a repara erorile de bit și trageți șuruburi afară.Premium S2 material pentru durabilitate.

Design portabil - Profesional portabil hardware instrumente vine cu un impermeabil de transparență caz.Portabil caz oferă acces rapid, bine organizarea și depozitare ușoară pentru tine.

Anunț Important - șuruburile originale Nintendo Sistem de Console sunt fragile, vă rugăm să deschideți cu atenție cu puțină putere.Vă rugăm să repare Comutator Bucurie-Con cu 2.0 Philips Șurubelniță cu Cap și reparare Comutator Consolă cu Y00 Tri-wing Șurubelniță.

2.0 Philips Șurubelniță cu Cap și Y00 Tri-wing Șurubelniță Deschide:

pentru Nintendo Comutator Console / Nintendo Comutator Bucurie-Con / Comutator Pro Controller

Nintendo Wii / Wii U

Nintendo DS (NDS) / DS Lite / New 3DS/ Noi 2DS XL

Gameboy Avansate (GBA) / Gameboy Color / Nintendo Gameboy Advanced SP / Game Boy Original

3.8 MM/4,5 MM de Securitate Bit Șurubelniță Deschide:

Nintendo NES (Original NES) / Super Nintendo (SNES) / Nintendo 64

Joc Cub / Joc Gear /

Gameboy Originale / Gameboy Color

Virtual Boy

Sega Sistem de Master / Sega Genesis Sistem / Sega Joc Gear System / Sega 32x Sistem

Turbo Test 16 Sistem / Turbo Duo Sistem

culoare:Culoare Aleatorii

Culori aleatorii nu pot fi selectate

Material:Plastic + metal

dimensiune:8*3*2cm

Conținutul Pachetului:

1* mașină de joc de reparare șurubelniță trusa de scule(17 buc)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

.

.

.

.

.

Vamale Rău că nu suntem responsabili pentru taxe Vamale, TVA sau orice taxe suplimentare implicate.Transport va livra în întreaga lume prin Funkit.ro Standard de Transport maritim methord, China Post Aer Înregistrat Mail, DHL etc. Vă rugăm, asigurați-vă că numele dvs. și adresa, a declarat la Funkit.ro, sunt corecte.Dacă numele sau/și adresa sunt incorecte, în cazul de a reveni sau nu la primirea produsului va fi pe raspunderea clientului.Pachetele sunt trimise în termen de 5~7 zile lucrătoare după plata de verificare.Urmărire informații despre pachetele, trimis prin China/Singapore Post, este, de obicei afișate în termen de 3-5 zile lucrătoare.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile după efectuarea plății, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil.Servicii Noi exercitarea 100% satisfacție a clienților, dacă aveți orice probleme cu acest produs, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați, vom găsi o soluție cât mai curând posibil.Returnarea/Restituirea Toate elementele noastre sunt 100% noi si originale, este o mare onoare pentru noi de a furniza cele mai bune produse și să ofere servicii de înaltă calitate pentru tine.Vom acorda o rambursare, în cazul în care elementul nu a fost primit în timp de livrare garantat sau a fost rupt în timpul transportului.

Dacă scopul a fost închis de către Funkit.ro datorită posibilelor motive de securitate.Toate plățile efectuate (cu excepția redevențelor și taxelor făcut terților) vor fi returnate în contul dumneavoastră.

.

.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Cap Șurub Dimensiune: 165x15mm
  • Magnetic: Da
  • Material: Aluminiu-Aliaj de cupru
  • Caracteristici: Multifunctional
  • Cu Mâner Sau Nu: Da
  • Numărul De Model: Șurubelniță
  • Cap Șurub Tip: Phillips
  • Tip: Set De Șurubelnițe
  • Pachet: 5-9Pcs
  • Nume De Brand: Xzante

Etichete: diy kit de electroni, cerul de noapte 3ds max, set torx, cheie lanț, prăjită set de șurubelniță, control comutator nintend, cutii de scule, flex arbore instrument, caz nintendo comutator, instrument wiha.

Scrie o recenzie

17 In1 Profesionale Complete de Securitate Șurubelniță Joc Pic Instrument de Reparare Kit Pentru Nintendo Comutator/Joycon New 3Ds Si Nintendo Comutator

17 In1 Profesionale Complete de Securitate Șurubelniță Joc Pic Instrument de Reparare Kit Pentru Nintendo Comutator/Joycon New 3Ds Si Nintendo Comutator

Scrie o recenzie

Produse similare