Produs nou

Cele mai noi 7in1 Cavitatie 40k Slabire cu Vacuum RF Mașină Îndepărtarea grăsimii Salon Spa Presiune Negativă Modelarea Corpului Instrument de Frumusete

999 Produse

1 929.09lei

-33%

2 922.84lei

Adauga la lista de dorinte

40KHZ Cavitatie cu Ultrasunete

40K Cavitație cu Ultrasunete pentru Organism Puternic val de sunet explozie Cu capul mare colectiv puternic val de sunet cap, sunet puternic val de 40000HZ pot fi emise pentru organismul uman forimpacting celulele de grasime cu înverșunare și cauzează frecare mișcare între celulele de grasime.Acest lucru poate provoca eficient consumul de calorii și de umiditate în celulele de grăsime și de a reduce dimensiunea de celule de grăsime.Ce e mai mult, val de sunet vibrații poate provoca feroce impact de celule de grasime pentru a le face să fi explodat instantaneu, reduce cantitatea de grăsime în celule și

pentru a realiza astfel de efecte de îndepărtare a grăsimii.

Fata RF

Folosind R tehnologie, derma colagen treptat prolifera prin efect, pentru a Îmbunătăți pe termen lung de stres, imbatranire si negru mat pielii.Se poate promova metabolismul celular si regenerarea, face pielea elastica, strălucitor, și a netezi ridurile și fermitate pielii.

Sondă Cu Ultrasunete

Importul de produse pentru îngrijirea pielii produse de a penetra pielea, a accelera absorbția, a accelera de activare a celulelor, reduce pigmentare si a ridurilor, strălucire pielii, anti-imbatranire.

Vid & Bipolară sonda

Sonda este de a face exercitii de aerobic pentru pielea si tesutul adipos ca frământare și de rulare care fac functia de drenaj limfatic și circulația sângelui crește de 4 ori.În același timp, împreună cu bipolara R de energie cu masaj profund de a face celulele de grăsime în acizi grași, și eliminate prin circulația limfatică, în mod eficient consuma cumulativ celulele de grăsime și de a realiza modelarea efect.

La Cald Și La Rece Hammer

Rece ciocan trata edem, calma durerea în parte a corpului, micsora porii, calmează inflamația și reduce hypersusceptibility.

Fierbinte ciocan accelera circulația sângelui și de a spori metabolismul Pentru netezirea ridurilor și face pielea prin rece și fierbinte masaj de operare alternativ.

Funcția

1. Fermitate brate, picioare, coapse, fese, talie, spate, muschii abdominali.

2. Remodela corpul figura.

3. Îmbunătăți și de a trata coaja de portocala ca țesuturile grase de diferite niveluri grave.

4. Cu efecte de calmare, de decompresie și ameliorarea durerii (cum ar fi dureri articulare, sciatica)

5. promovarea mecanice periodice exercitii aerobice de tesutul pielii, rapid scuti de stres și de a elimina oboseala.

6. Fermitate, ridicare și compact pielii și modela forma fetei circula și de a activa celulele.

7.de a promova metabolismul și, astfel încât 100% mai multe fibre de colagen și elastice pot fi obținute pentru îmbunătățirea 8. faciale și pielea corpului.

  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: Magic Belle
  • Cerere: Corpul
  • Funcția: Modelarea corpului ,îndepărtarea grăsimii ,eliminarea ridurilor,lifting fata
  • Tensiune: AC 100V - 240V 50/60HZ
  • Garanție: 1 An
  • Putere: 180W
  • Caracteristică: Pierderea In Greutate, De Strângere A Pielii, Reducerea Celulitei
  • Frecvența: 6mhz
  • Numărul De Model: Foton Rece cavi

Etichete: magic, esc slăbire, madoka, cavit 40k, tom stone, profesionale cavitație, warhammer 40k space marines, electron aparat de masaj, madoka magica, de sex masculin slăbire mașină.

Scrie o recenzie

Cele mai noi 7in1 Cavitatie 40k Slabire cu Vacuum RF Mașină Îndepărtarea grăsimii Salon Spa Presiune Negativă Modelarea Corpului Instrument de Frumusete

Cele mai noi 7in1 Cavitatie 40k Slabire cu Vacuum RF Mașină Îndepărtarea grăsimii Salon Spa Presiune Negativă Modelarea Corpului Instrument de Frumusete

Scrie o recenzie

Produse similare