Produs nou

Anpviz 5MP WIFI Camera IP Dome de Interior/Exterior Wirelese Camera de Securitate One-Way Audio Built-in Microfon 30m IR Onvif IP66

999 Produse

225.21lei

-40%

375.35lei

Adauga la lista de dorinte

①Anpviz 5MP Dome Camera IP de Mișcare Detectio n Wireless IP Camera de Securitate, One-way Audio 2.8 mm Lentilă Fixă, 3 0m Viziune de Noapte, de Interior/ Exterior IP66 rezistent la apa, Toate-metal, Compatibil ONVIF, Suport SD Card Slot, 32/64/128GB SD Card Opțional, Alimentare Inclus ②Camera numărul de model și Obiectiv: IPC-D451W-S (5MP Culoare Alb, 2.8 mm lens)

③ Mobile APP: CamHi ④Material: Toate-metal ⑤One opțiune de culoare pentru tine: Alb Culoare ⑥For achizițiile în vrac și kit personalizat, va rugam sa ne contactati inainte de a cumpara ⑦Available în CN depozit. ⑧3 de afaceri de lucru zile timp de proces în CN!!!Observație: 1. Tax & Duty : oferim transport gratuit pentru majoritatea țărilor, dar nu putem acoperi orice taxe și impozite.Taxele vamale și TVA de bunuri nu sunt incluse în preț.Nu suntem siguri dacă ar trebui să plătească taxe vamale.Asta depinde de legislația din țara dumneavoastră care trebuie să ne supunem.Cumpărătorii trebuie să plătească Datoria și Fiscal după ce se plătește de către cumpărător vamal, multumesc 2. La distanță, Taxă : O Zonă de la Distanță cost suplimentar va fi taxat pentru interne și internaționale transporturile în zonele îndepărtate.Dacă adresa dvs. este definită ca zonă de la distanță de către International Express, va trebui să plătească în plus la distanță contra cost.Sau ne puteți oferi o adresă care nu este de la distanță.Vă mulțumim pentru colaborare! 3. Aminti : rusă și Brazilian prieteni vă rugăm să nu uitați să remarc Fiscale personale de IDENTITATE sau Pașaport informații, dacă speranța de a folosi Express (cum ar fi Funkit.ro Premium și Expediere DHL).În caz contrar, Funkit.ro nu ne va permite să utilizați aceste metode de livrare, atunci când organizarea transportului.

Super HD de 5MP de Înaltă Rezoluție de 5MP de înaltă rezoluție, mult mai clară decât 720p.Toate camerele oferă incredibil de luminos și de culoare, care vă permite pentru a vedea toate obiectele foarte clar.

Salva 70 de dolari pe Hard Disk

H. 265 standard de codificare permite să înregistrați până la 4 ori mai mult decât H. 264 cu acelasi HDD

Card SD și de Stocare Cloud

Suport de stocare cloud și Max 128GB SD card de Înregistrare, de securitate a datelor este mult mai stabil.Dacă doriți să păstrați folosind Servicii Cloud, trebuie doar să plătească pentru ea, dacă nu aveți nevoie pentru a utiliza, se va opri în mod automat atunci când nu plătesc taxa .

Ușor Pentru a Instala Cardul Micro SD

Acest 5MP Camera Dome Suporta Carduri Micro SD de pana la 128GB, putem oferi, de asemenea, cumpărătorii cu 32GB și 64GB Card SD, 32/64/ 128BG Card SD Optional.

One-way Audio sprijini Acest 5MP camera de supraveghere video a construit-in-one-way Audio funcția (Built-in Microfon si Difuzor), Ridica vocea în jurul valorii de, și a obține o voce clară pe ambele părți.ANSAMBLU DE RECENZII ALE CLIENȚILOR (1) CAIETUL DE SARCINI

Super 5.0 MP, Rezolutie HD

Aceasta camera IP PoE Cu 1/3" Progressive Scan CMOS, oferă 5 Megapixeli (2592 x 1944), oferind nivelul de detaliu necesar pentru recunoașterea facială și plăcuța de identificare.

Câmp larg de Vedere

Echipat cu o lentila de 2.8 mm, camera de securitate are o diagonală în unghi de vizualizare de 130°.În comparație cu convenționale de camere al căror obiectiv este de 4mm și acoperă doar 98°unghi de vizualizare pe diagonală, camera noastră vă permite să vedeți mai multe colțuri ale casei tale cu usurinta.

Rămâne în contact cu Inteligent Alerte de Mișcare

Rămâne în contact cu Inteligent Alerte de Mișcare, Alerte e-Mail/Instantanee precum și de Aplicații Mobile și Web.IE și Chrome support (Nevoie pentru a descărca IE TAB ).

IP66 rezistent la apa Cu IP66 !Vremea rezistent la corp și carcasă din aliaj de aluminiu permite să funcționeze perfect chiar și în vreme rea, ca din ploi sau zăpezi.Temperatura De Lucru: -25°C ~ 50°C (-13 ° C ~ 122 ° C)

De înaltă Calitate, Viziune de Noapte Cu 18PCs lumini LED-uri și îmbunătățit radiații infraroșii timp de 24 de ore de vigilență, 5MP camere asigura o clară viziune de noapte, până la 20m distanță lungă (în funcție de mediu).

Conecta Camera IP PTZ cu Wi-Fi gratuit

Camera noastră de securitate numai pot fi conectate prin Wi-Fi(de a lucra cu 2. 4Ghz Wi-Fi) pentru a vă asigura că obține un feed direct în câteva minute, verificați casa ta statutul de la distanță, nu pierdeți niciodată orice detalii despre camera de supraveghere, indiferent unde vă aflați.

Suport P2P Online, Vezi -- CamHi

Când te duci afară,nu aveți nevoie să vă faceți griji despre dvs. de proprietate security.By folosind acest sistem de aparat de fotografiat,puteți de vedere la distanță video în direct simultan la oricând, oriunde, cu wifi/4G pe smartphone-ul/iPad-ul.Cu aplicația gratuită "CamHi" .Uita-te la live streams și vedere redarea imediat, ajutându-vă să stați informat ori de câte ori, oriunde.

Caracteristici

5.0 megapixeli HD camera IP, rezolutie maxima 2560x1920;

Suport WIFI, suport modul AP;

  • Conectivitate: IP/de Rețea fără Fir
  • Sprijinit De Sisteme Mobile: ios
  • TF Card: 128G Card TF
  • Origine: NC(de Origine)
  • Instalare: Partea
  • Senzor: CMOS
  • IR Distanta(m): 30m
  • Interfață De Rețea: Wi-Fi/802.11/b/g
  • Nume De Brand: anpviz
  • Unghi De Vizualizare : 100°
  • Caracteristici Speciale: Impermeabil / Rezistent La Intemperii
  • culoare: Alb
  • De Înaltă Definiție: 5.0 Megapixeli
  • Tehnologia: Infraroșu
  • Sisteme De Operare Acceptate: windows 8
  • Lentila (mm): 2.8 mm
  • Stil: Camera Dome
  • Senzor De Brand: Sony
  • Format De Compresie Video: H. 265
  • Numărul De Model: IPC-D451WF-S
  • Depozitare: 128G
  • Megapixeli: 5MP
  • Tip: Camera IP
  • Alimentare: Normal
  • Suport De Perete: Partea

Etichete: protecție de securitate aparat de fotografiat, tptek camera ptz, camera onvif, anpviz poe, ip recordeer, gadinan ip camera 5mp, camera ip wifi, onvif, camera ip dome, hikvision poe.

Scrie o recenzie

Anpviz 5MP WIFI Camera IP Dome de Interior/Exterior Wirelese Camera de Securitate One-Way Audio Built-in Microfon 30m IR Onvif IP66

Anpviz 5MP WIFI Camera IP Dome de Interior/Exterior Wirelese Camera de Securitate One-Way Audio Built-in Microfon 30m IR Onvif IP66

Scrie o recenzie

Produse similare