Produs nou

10.1 Inch Notebook Android Laptop Tablete Android Wifi Mini Computer Netbook Camera Dublă Dual Sim Tableta Gps Telefon UE Negru

999 Produse

254.98lei

-18%

310.98lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1. 13 milioane de aparat de fotografiat inteligent de focalizare: auto focus camera poate înregistra momente în viața ta, și de a face fotografie în mod clar.

2. Fuselaj de Metal: O nouă generație de design fuselaj, metal fin slefuire tratament, alunecos fusela ge touch, și circulare metalelor de tranziție fuselaj face aceeași dimensiune.

3. Captivantă 3D stereo, sunet surround: Largă cavitate de design, de înaltă ținută morală mid-ton, precis bas gros, sunetul mai tare și sunet de calitate mai pură, aduce o experiență mai bună.

4. WPS birou simplu: Suport WPS munca de birou de software, birou mobil în orice moment și oriunde sincron de date cu ușurință, nu contează că ești la locul de muncă sau de călătorie.

5. 6G Funcționarea și 64G Depozitare: calculator comprimat răspunde rapid și se execută rapid, nu Există nici o presiune pentru a juca jocuri mari și rula mai multe programe, TF card de memorie de extensie este acceptată.

Descrieri:

1. De mare viteză WIF: Există mai fina si mai mare viteza de rețea, mai puțin interferențele de semnal, o experiență mai bună, echipa cu Bluetooth și vă puteți conecta cu toate tipurile de echipamente Bluetooth.

2. 10. 1 inch ecran de înaltă definiție: Luminoase de culoare și luminos ecran de înaltă definiție face fiecare imagine vie și detalii mai clare.

3. Navigație prin satelit GPS, mai precis: Update la trei globală GPS bazat pe GPS, care are conexiune în timp real și mai mare precizie de localizare.Chiar și în tunel poate fi pasul mai repede.

Caietul de sarcini:

Model: 101

material: plastic

Procesor: ARM+DSP dual core

Frecventa procesor: 1.5 GHz

Tip stocare: flash

Memorie de funcționare: 6+64GB

Dimensiune ecran: 10.1 inch

Tipul de rețea: WIFI

Procesor: quad core

Timp de viata: 9 ore sau mai mult

Culoare: negru

Tip:UE

Pachetul Inclus:

1 x tableta gazdă

1 x încărcător

1 x OTG linie

1 x cutie

1 x manual

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

  • Numele Modelului: 101
  • Element Dimensiune: 10.1 Inch
  • Dimensiunea Memoriei: 6+64GB
  • Tip De Material: Plastic
  • CPU: 6+64GB
  • Caracteristici Speciale: tableta gazdă
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: albabkc
  • Nume Culoare: negru
  • Certificare: CE
  • Articol Greutate: 0.8kgkgkg

Etichete: joc mini pc, Tableta, mele mini calculator, gp tracker, vopsea tableta samsung, oamenii de calculator, android tablet, joc laptop, notepad, tableta nota 10.

Scrie o recenzie

10.1 Inch Notebook Android Laptop Tablete Android Wifi Mini Computer Netbook Camera Dublă Dual Sim Tableta Gps Telefon UE Negru

10.1 Inch Notebook Android Laptop Tablete Android Wifi Mini Computer Netbook Camera Dublă Dual Sim Tableta Gps Telefon UE Negru

Scrie o recenzie

Produse similare