Produs nou

Europa stil coreean 925 Neregulate Colier Simplu Non-mainstream CHIC Hong Ventilație Rețea Roșu Colier cu pandantive

999 Produse

40.88lei

-39%

68.13lei

Adauga la lista de dorinte

Sfaturi:

Pentru că Este Propria Fabrica de Productie Ridicata, Necesitatea de a Consuma o Cantitate Mare Om jian huo Distribuție, Profituri Reduse, recomandări pentru Clienți cea mai mare parte înainte o Cantitate Mică de Lot Mixt Vezi Produs Stil, Potrivite în Cumpărare în Vrac. (Frecare mic și Așa mai departe Mică Problemă care Nu Aparțin Probleme de Calitate, Hand-made de Ornament Cât de Multe Au de Mână-a făcut Semne, perfectionist, Atent Ordine).

Fiecare Persoană Estetice și de Calitate de Vedere Este Diferit, pentru a Evita Inutile Litigiu, du-te în sus și o Cantitate Mică de Cumpărare consideră Adecvate, după Ordinea în Vrac.

[1] Nostru de Suport 7 Zile Nici un Motiv să se Întoarcă , 15 Zi Problemă de Calitate a Reveni .Restante Nu Se Pot Întoarce.

[2] Piatra, Cristal, Perle de apă Dulce Va Avea o Normal de Micro-Defect

[3] Dacă Distincte Pauză, Zgarieturi, pe Margele Decolorare și Alte Probleme, vă rugăm să Furnizați Obiect Real Foto de Servicii pentru Clienți se Aplică Reveni Rambursare de Prelucrare.

[4] în Fiecare Zi Transporturile Mari, nu Pot Face Fiecare Bucată de Produs Controale în Loc, dragilor Primit Bunuri Verifica în Primul rând, Există Probleme în Timp Retur.

[5] Imagine pentru sedinta Foto, din Cauza Diferite de Lumină și de Afișare, probabil, sedinta Foto si Imagine Micro-Diferența de Culoare.

Produsele noastre pentru 925 Produse, Personalizate Certificat.

Timp De Livrare: Livrare Specifică De Timp Contactați Serviciul Clienți.

Rafturi de Produs Sau Disponibile în Prezent Sau în Producție, Dragilor Singură Lovitură, după ce Prezintă Numărul de Ordine la Serviciul Clienți, verificați Aceeași Zi a Făcut Disponibile în Prezent Sau în momentul Produs de Sosire.Multumesc.Par implicit prin Express.Parul S. F. Express Se Umple Poștaș.

Servicii Pentru Clienți On-Line Timp: 9:00-12:00/13:30-17:3

  • Colier Tip: Pandantiv Coliere
  • Stil: vintage
  • Metale De Tip: ARGINT
  • Material: Metal
  • Forma\model: GEOMETRICE
  • Gen: FEMEI

Etichete: pelerină neagră costum, hyperion, Argint 925, slave, 925 italiană inele de argint, liber guler barbati, Argint 925 brățară italiană, 925 pandantiv de argint italian, novak, barbati pantaloni punk.

Scrie o recenzie

Europa stil coreean 925 Neregulate Colier Simplu Non-mainstream CHIC Hong Ventilație Rețea Roșu Colier cu pandantive

Europa stil coreean 925 Neregulate Colier Simplu Non-mainstream CHIC Hong Ventilație Rețea Roșu Colier cu pandantive

Scrie o recenzie

Produse similare