Produs nou

Original HD 3 INCH, aparat de Fotografiat Ecran de Sticla Folie de protectie Ecran Pentru SONY RX100 rx100 RX 100 de Fotografiat LCD Protector RX100

999 Produse

17.22lei

-5%

18.13lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

9H duritate

Strat Anti-amprente

Bune sensibilitate atingere

Rezistent la Impact și incasabilă

HD optice de transmisie

Ușor de instalare

Ultra subtire, aprox 0.26 mm, ultra-rezistent.

Mediu creativ ambalaj, poate fi folosit ca individ doorpla

Inainte de a comanda poate alege cu Mediu de ambalaj creativ, puteți alege, de asemenea, Goale Temperat Film

Elemente Incluse:

1 x Temperat Pahar Ecran Protector de Față.

1 x servetele uscate si umede, servetele

1 x cutie de greu

Display:

Ne fotografie de la noastre de fotografi profesioniști, care vizează servesc cel mai bine poze reale.Elementul pe care îl primesc este același ca în fotografii, dar vă rugăm să permită aberație.Dacă sunteți interesat în produsul nostru și doresc să cumpere, plasați o comandă și apoi a finaliza plata.

Livrare:

1. Transport la nivel mondial , Pentru a reduce cheltuielile, fiecare produs va fi livrat cu urmărirea NR. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Restituire/Rambursare:

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Taxele de expediere suportate de returnarea elemente vor fi suportate de către cumpărător.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și post.

Feedback-ul:

Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom lucra cu tine pentru a rezolva problemele.Vă mulțumim pentru înțelegere!Original HD 3 INCH, aparat de Fotografiat Ecran de Sticla Folie de protectie Ecran Pentru SONY RX100 rx100 RX 100 de Fotografiat LCD Protector RX100

  • Nume De Brand: YKMZGO
  • Numărul De Model: Pentru sony rx100
  • Pachet: Da
  • Dimensiune: 3 INCH Camera Screen
  • Utilizarea: Camera

Etichete: caz rx100, rx100 m3, sony rx100m6, w900, rx100m3, rx100 m5, alien caz de telefon pentru samsung, rx100, pret sony rx100 m3, sony rx100 m7.

Scrie o recenzie

Original HD 3 INCH, aparat de Fotografiat Ecran de Sticla Folie de protectie Ecran Pentru SONY RX100 rx100 RX 100 de Fotografiat LCD Protector RX100

Original HD 3 INCH, aparat de Fotografiat Ecran de Sticla Folie de protectie Ecran Pentru SONY RX100 rx100 RX 100 de Fotografiat LCD Protector RX100

Scrie o recenzie

Produse similare