Produs nou

CT62 Scanmakin Metal Beton Slefuire Bloc Bara cu Diamant Etaj Pad Husqvarna Redilock Slefuire Cap cu Doi Dinți 12BUC

999 Produse

445.39lei

-36%

706.94lei

Adauga la lista de dorinte

Keller Diamond Tools Co.,Ltd----- - Ai Mai bun Furnizor de Instrumente de Diamant

Descriere

Husqvarna Redi Blocare Diamant de Slefuire Beton Tampoane pentru Beton si marmura, Renovare Metal bond diamante au de înaltă rezistență, rezistență excelentă la uzură, și un coeficient de frecare redus.Legătură de Metal diamante eficiență ridicată de șlefuire și măcinare vigoare generează mai puțină căldură în procesul de măcinare.Aplicații: potrivit pentru general (beton,piatră) măcinarea utiliza în timp ce cea mai mare parte acestea sunt utilizate pentru vopsea, adeziv, strat de ștergere și podea de acoperire, de înaltă calitate și de înaltă eficiență, durată lungă de viață.Pietriș grosier: 16#,24#,30#,36#.Ar putea fi folosit pentru dez-chiar și pardoseli din beton , slefuire dur de pregătire pe podea sau pe podea vechi de renovare.Mediu crupe: 46#, 50/60# , 60/80#, 100# Ar putea fi folosit pentru toate tipurile de beton și mozaic pardoseli , slefuire pregătirea pe podea sau pe podea vechi de renovare.Bine crupe: 120#, 150#, 180#, 200#, 270# Ar putea fi folosit pentru toate tipurile de beton și pardoseli de terrazzo , găsi slefuire pregătirea pe podea sau pe podea vechi de renovare înainte de lustruire.Avantaj:foarte eficient pentru toughtest situații, cum ar fi îndepărtarea de foarte persistente de acoperire.Caracteristici:rezistenta la uzura excelenta, costuri mai mici, mai bine finisaj de suprafață etc. Notă: logo special, segmentul de dimensiuni și forme, instalare sunt disponibile la cererea clientului.Nume produs: Husqvarna Redi Blocare Diamant de Slefuire Beton Tampoane cu Single/Dublu Tambur Forma Segmente Articol Nr.: CT62 Brand: Keller Instrumente Material: Segmente de Diamant + Husqvarna Metal Gol MOQ: 12 bucati/set Segment Dimensiuni: 33*17/13*8mm*1/2T (simplu/Dublu Tambur Forma Segmente) Conexiune: Husqvarna Redi Conexiune de Blocare Scanmaskin Redi Conexiune de Blocare Mașină: Husqvarna/Scanmaskin Rapid Connceting Mașină de Rectificat Segment Grit: 16#, 24#, 36#, 46#, 50#, 80#, 100#, 120#, 180#, 200#, 270# etc.Grit Duritate: Moale Bond, Mediu Bond, Greu De Obligațiuni, Extrem De Greu De Obligațiuni.Calitate: Calitate Standard Internațional de Aplicare: Beton și Mozaic Podea Avantaje: 1. Mare diamant de concentrare prevede o mai repede slefuire rata în timp ce de înaltă calitate de diamante oferă mai mult de viață de slefuire. 2. Slefuire segmente cu oțel tratat termic organisme care oferă crește durabilitatea și măcinare viață. 3. Găuri de aerisire pentru rapid, uscat sau umed slefuire cu viață lungă.Control De Calitate: 1. Strict inspecția materiilor Prime 2. Profesionale formula 3. Controlul procesului de producție(PDCA+7S Principiu) 4. Face unele de slefuire de testare pentru a asigura folosind funcția

Alegerea între moale, mediu, și greu de obligațiuni.Moale Bond (Galben) – pudră metalică în sinterizate segment poartă departe de eliberare rapid plictisitoare cristale de diamant expunerea noi abrazive cristale să taie în mod eficient.Cel mai utilizat pe suprafețe dure.Mediu de Obligațiuni (Roșu) – Un metal rezistență a legăturii între soft și hard obligațiuni.Greu de Obligațiuni (Negru) – obligațiuni de pudră metalică în segmentul poarta departe încet și previne uzura prematură împotriva moale, suprafete abrazive.

Două Tipuri de Spații

1. Husqvarna Redi Blocare Gol 2. Scanmaskin Redi Blocare Gol Pls selectați cu atenție înainte de a comanda.Orice probleme, va rugam sa contactati-ne în mod liber.

Produse Show

Cerere

Compania Noastra

Produse Conexe

Transport

Feedback-ul

FAQ

Q: Ce este MOQ?A: MOQ este 12 BUC (Un Set) Q: Ce despre Timpul de Plumb?O: 1-10 Seturi, Timpul de Producție este de aproximativ O Săptămână.Producția de masă Timp este Nevoie de aproximativ 1-2 Săptămâni.Q: Este OK pentru a imprima logo-ul meu pe produse?O: Da.Vă rugăm să ne informați în mod oficial înainte de producția noastră.Î: Cum de a livra mărfurile și cât timp ia să sosească?A: Pentru Nu Mai Mult de 2 KG, Noi, de Obicei, Nava prin China Post Air Mail sau ePacket, Este nevoie de aproximativ 10-25 Zile.Și pentru Mai Mult de 2 KG, Noi, de obicei, nava prin DHL, UPS, FedEx sau TNT.De obicei, durează 3-5 zile pentru a ajunge.Companii aeriene și de transport maritim, de asemenea, opțional.

Contactati-Ne

  • Segmentul Grit: 16,24,36,50,80,100,120,180,200,270# etc.
  • Furnizor: Producătorul (Fabrica)
  • Brand: Keller Instrumente
  • Tip: Abrazive Bloc
  • Moq: 12 BUC (Un Set)
  • Numele produsului: Husqvarna Slefuire Metale Tampoane cu Single/Dublu Tambur Forma Segmente
  • Gol: Husqvarna/Scanmaskin Redi Blocare Gol
  • Pachet: Desene Animate Cutie/Cutie De Lemn
  • Servicii: ODM/OEM
  • culoare: Orice Culoare poate fi Disponibil
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Conexiune: Husqvarna/Scanmaskin Redi Conexiune De Blocare
  • Segmente De Dimensiune: 33*17/13*8mm*1/2T (simplu/Dublu Tambur Forma Segmente)
  • Numărul De Model: CT62
  • Număr Articol: CT62
  • Duritate: Moale, Mediu, Greu, Extrem De Greu De Obligațiuni
  • Costul De Transport Maritim: Transport Gratuit
  • Cerere: Pentru Beton si marmura, Slefuire
  • masina: Pentru Husqvarna/Scanmaskin Mașină De Rectificat
  • Materail: Segmente de diamant și Metal Gol

Etichete: ft yaesu 857, elf bijuterii, ft 897, cap de diamant pix cu gel, mini taiere beton, centrale de beton de tăiere, stihl taiere beton, cat yaesu, ft 897 yaesu, taiere beton sârmă.

Scrie o recenzie

CT62 Scanmakin Metal Beton Slefuire Bloc Bara cu Diamant Etaj Pad Husqvarna Redilock Slefuire Cap cu Doi Dinți 12BUC

CT62 Scanmakin Metal Beton Slefuire Bloc Bara cu Diamant Etaj Pad Husqvarna Redilock Slefuire Cap cu Doi Dinți 12BUC

Scrie o recenzie

Produse similare