Produs nou

Fabrica de Furnizorul Diamant Standard de cupru Polizor Bit 1" pentru șlefuire a marginilor, pentru sticlă

999 Produse

24.78lei

Adauga la lista de dorinte

Diamant Polizor pic

Aceste biți de diamant face slefuire sticla mai repede.Lor model unic pune mai multe diamante pe sticla la critică tăiere puncte, producerea de înaltă viteză, modelarea.Acestea au următoarele Caracteristici Cheie: Special lipite de metal de lipire deține diamante mai sigur la bază.Biți dura mai mult, deoarece diamantul rămâne în loc.Standard de nisip este ideal pentru modelarea toate tipurile de sticlă, țiglă, piatră și materiale similare.Alamă nuclee sunt fabricate pe "precizie Elvețiană" surub utilaje pentru coerente și corecte toleranțe.Uita-te pentru distinctive Precizie Inele de Calitate.Toate Căile de biți sunt măsurate pentru acuratețea înainte de orice diamant este aplicat.Acest lucru asigură că fiecare bit se va învârti în mod corespunzător pe arborele motorului.Biți făcut astăzi sunt practic identice cu cele făcute cu ani în urmă.Aceasta este o veste bună, atunci când înlocuirea biți de la o vârstă polizor.

Se amestecă scopul este acceptabil , dar min10pcs pentru fiecare dimensiune de tip

1 inch standard de diamant pic de cupru

Descriere Produs

Numele Produsului

Diamant Pic de cupru, standard

Articol Nr MCB1

Material

Cupru și Diamant

Dimensiunea de 1 inch

Există trei caietul de sarcini de diamant pic de cupru pentru tine alegere, dacă vrei mix comanda, va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda, multumesc !

1" standard de diamant polizor pic de Cupru

1 inch diamant pic de cupru

Alte dimensiuni detalii mai jos : (PS - dacă tu 're interesat în alte dimensiuni, va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda)

3/4 inch diamant cupru 1/4 inch diamant pic de cupru 1/8 inch diamant cupru pic Despre Ambalare

Mai mult legate de produs :

Compania Introducerea

Tianjin Mande Industriei și Comerțului, societatea a fost înființată în anul 2000, specializată în cercetarea și producerea de diamant taiere si slefuire instrumente.Aplicate în tăierea și măcinarea greu și fragil materiale (piatră, sticlă, silicon, safir, cristal etc.).

Principalele produse: diamant bandă ferăstrău, cu diamant inel de ferăstrău, cu diamant tăiere sârmă, diamant polizor biți, disc de diamant, diamant burghiu de diamant fișierul de mână, tăietor de sticlă, sticlă cuptor cu microunde și așa mai departe.

Data De Livrare

1, Stoc comanda: termen de 48 de ore după ce am primit plata.

2, OEM/ODM pentru: 15~30 de zile lucrătoare în funcție de cantitatea comenzii.

Pachet

1. pungă de plastic/pc.Exterior: standard cutie de carton de export.

2. Pachetul de metodă, de asemenea, poate fi solicitată de către client.

Metoda De Expediere

1, Express livrare: oferim FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS, China Post Air Mail etc. convenabil de transport.Clientul poate alege metode în funcție de starea dumneavoastră.

2, Avem superior expeditor companiei să ofere cele mai multe servicii de securitate.Clientul, de asemenea, pot alege expeditor companiei.

Servicii și Feedback-ul

1. Vă rugăm să pregătească informații detaliate pentru noi înainte de a confirma comanda, va Vom oferi servicii excelente pentru tine.

2. Puteți contacta nostru de vânzări în orice moment să cunoască produsele noastre.

3. Vom oferi informații legate de livrare prin e-mail după livrare comanda.Și de a oferi servicii de urmărire până când veți obține bunuri.

4. Dacă ești nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.Contactati-ne prin e-MAIL, MSN, SKYPE, TRADEMANAGER, etc. Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele si serviciile noastre, va rugam sa ne lăsați 5 stele la noi, multumesc o mulțime!

  • pic de cupru: culoare cupru
  • Numărul De Model: MCB01
  • DIY Consumabile: Tigla
  • polizor pic: Diamant pic
  • Diamant pic: vitralii de slefuire
  • cupru polizor pic: 1" bit

Etichete: Arhitectura 3d puzzle, Model 3d puzzle, meizu m3 notă l681h display lcd touch screen, chimice placare cu argint, x62, în formă de v, slefuire pic, sticlă polizor burghiu, trandafir roz tapet, artistic placare cu argint, sticlă polizor.

Scrie o recenzie

Fabrica de Furnizorul Diamant Standard de cupru Polizor Bit 1

Fabrica de Furnizorul Diamant Standard de cupru Polizor Bit 1" pentru șlefuire a marginilor, pentru sticlă

Scrie o recenzie

Produse similare