Produs nou

NOYOKERE Pasta Termica Unsoare Siliconică Tencuială GD900 radiator Compus Net Greutate de 30 de Grame de Înaltă Performanță Gri pentru CPU SY30

999 Produse

30.06lei

-16%

35.80lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

GD900 Pasta Termica

Culoare: Gri

Greutate Specifică: 2.3 G/Cc

Temperatura De Operare: -58~392 De Grade Celsius

Conductivitate Termică: 4.8 W/M-K

Caracteristici :

GD900 pasta termica selectează mult mai mici particule de metal cu diametrul de oxid de ca principale materii prime, utilizate pentru umplerea decalajul între sursa de căldură și de căldură chiuveta dispozitiv.Performanțele sale remarcabile de pe CPU, GPU LED-ul se va întâlni standard ridicat cererea pentru sistemul de răcire.

Caracteristici produs: se Aplică REACH și RoHS cerințele de protecție a mediului.Înaltă conductivitate termică, izolație eficientă, rezistent la temperaturi ridicate, ulei scăzută pleacă non-corozive.

Principiul de lucru: Umple golul dintre elementul de încălzire și de răcire dispozitiv; Crește zona de contact, astfel încât să se realizeze cel mai solid efect de conductivitate termică.

Metoda de utilizare: este normal fenomene, există un pic de ulei de silicon plutitoare de mai sus.Vă rugăm să se amestecă bine înainte de utilizare.Păstrați-fi pictat de suprafață curată, și pictate direct cu instrumente (cum ar fi seringi, racleta, deget, etc.)

Cald notă: Țineți copiii departe de ea.În caz de înghițire sau accidental intră în ochi, ureche, nas, gura.Perie cu apă curată sau trimite la spital atunci când este necesar.

Depozitare: temperatura Normală de conservare.Vă rugăm să-l acopere după folosire, pentru a evita impuritățile, cum ar fi praful, care va avea efect de conductivitate termică.

Pachetul Inclus: 1* Conductoare Termic Silicon Gel Crema

Pete Pași

1. Vă rugăm să curățați suprafețele de sursa de căldură (CPU) și disipa căldura dispozitiv (radiator) cu uscat țesuturi.

2. Folosind racleta sau alte instrumente pentru a unge pasta termica pe CPU, și nu este nevoie pentru a unge pe radiator.

3. Pasta termică ar trebui să fie uns uniform pe întreaga unitate PROCESOR de suprafață.Poate nici prea subțire, cuvinte tipărite pe ea ar trebui să fie acoperite.Nici prea gros, grosimea ca de hârtie A4 va fi mai bine.Vă rugăm să consultați imaginile de mai jos.

  • Aplicabile Model: Universal
  • Cerere: Procesor
  • Linii: NICI unul
  • culoare: Gri
  • PROCESOR compatibil: TOATE
  • Nume De Brand: elenxs
  • Tip: Conductoare Radiator Ipsos
  • Greutate Netă: 30 de grame
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: DN0411-01
  • Aplicabile accesoriu tip: CPU

Etichete: flux paste, pasta termica hd900, gd900 termică, gd900, unsoare termica, pasta termica placa gd900, gd900 pasta termică, paste de lipire, radiat, radiator trecut.

Scrie o recenzie

NOYOKERE Pasta Termica Unsoare Siliconică Tencuială GD900 radiator Compus Net Greutate de 30 de Grame de Înaltă Performanță Gri pentru CPU SY30

NOYOKERE Pasta Termica Unsoare Siliconică Tencuială GD900 radiator Compus Net Greutate de 30 de Grame de Înaltă Performanță Gri pentru CPU SY30

Scrie o recenzie

Produse similare