Produs nou

49mm 49 mm Macro de mers înapoi Reverse Camera Lens Adaptor Convertor Inelul de Aproape pentru Canon EOS DSLR SLR Digital EF/EF-S Mount A001

999 Produse

18.17lei

Adauga la lista de dorinte

100% De Brand Nou, Nu A Folosit Niciodată, De Înaltă Calitate, Rapid De Transport Maritim!!!

Transport Gratuit + Gratuit Numărul De Urmărire

1buc Profesionale de Înaltă Calitate 49mm 49 mm Macro de mers înapoi Reverse Adapter Ring Lentilă aparat de Fotografiat Lentile Converter Inel Până Aproape de Fotografie pentru Canon EOS DSLR SLR Digital EF/EF-S Mount

Introducere:

Acest adaptor vă permite să utilizați orice obiectiv 49mm deveni un Marco obiectiv pe camera Canon corpului.Prin urmare, nu aveți nevoie pentru a cumpara orice scumpe Marco obiectiv.Dar, diafragmă automată, auto-focalizare, sau orice alte funcții nu va funcționa corect în timp ce folosind acest adaptor.Poți doar focus manual.

Invers Inele sunt filetate pe de o parte pentru a se potrivi cu filet filtru de lentile.Cealaltă parte a o monta ca lentila camerei.Înșurubați adaptorul în obiectiv' filtru fir, rotiți obiectivul în jurul și baioneta în corpul camerei.Acest lucru crește foarte mult macro reproducerea gamă de capabilități.

Caracteristici:

Utilizați această reverse adapter poate optain de foarte buna calitate macro trage cu lentile.

Acest inversă inel adaptor vă permite să montați un filtru 49mm fir obiectiv în sens invers pe Canon SLR aparat de fotografiat, este extrem de eficient, pentru macro fotografie.

Acest produs este un macro inversă inel adaptor pentru a monta un obiectiv în sens invers pentru fotografie macro.Apoi, puteți lua aproape poze wihtout marco obiectiv.

Vă rugăm să atașați acest adaptor pentru filtrul fir de pe partea din față a unui obiectiv și de a le monta la cameră.

Complet de control manual, manual focus și expunere manuală.Toate funcțiile, inclusiv focalizarea automată nu va funcționa, așa că vă sugerăm să-l folosească cu modul manual de focalizare.

Nu există nici un ROM de conexiune de pe inelul diafragmei de control al obiectivului este setat manual.

Și vă sugerăm să utilizați lentilele pot fi controlate de deschidere.Echipat cu o oprire de pin.

Design metalic cu suprafață netedă.Realizate din materiale de înaltă calitate, puternic și durabil pentru mult timp de utilizare.

Filet 49mm

Realizate din Metal (nu Plastic)

Culoare: Negru

Potrivit Pentru:

se potrivesc pentru Canon DSLR/ SLR aparat de Fotografiat cu 49mm filet filtru lentila

Instalați:

- Înșurubați adaptorul în obiectiv ( cum ar fi șurub un filtru)

- Montați adaptorul în aparatul de fotografiat.

- Începe să ia o fotografie ( modul manual )

Atenție:

Nu există contacte electrice în tuburi prelungitoare.Expunerea și focalizarea trebuie reglată manual.

Diafragma de control nu este disponibilă dacă utilizați un obiectiv care nu permite să reglați manual diafragma (Fără un inel de diafragmă).

Pachetul contine:

1 x 49mm Macro Reverse Adapter Ring

(Notă: Dacă doriți alt model Macro Reverse Adapter Ring, de 49mm-77mm, vă rugăm să cumpere de la magazinul nostru.Vă mulțumesc!)

Metode de livrare:

Statele UNITE ale americii trimis de ePacket, cu acces gratuit la numărul de urmărire, au nevoie de aproximativ 2-3 săptămâni în statele UNITE ale americii (Transport Gratuit!)

Alte țări (cu excepția SUA) a trimis prin China Post Air Mail, cu acces gratuit la numărul de urmărire, de cele mai multe țări au nevoie de aproximativ 4-6 săptămâni, unele țări îndepărtate nevoie de 8 săptămâni (Transport Gratuit!)

Transport termen:

Am expediat în întreaga Lume.

Ne va livra elementul la tine în termen de 1-2 zile lucrătoare după clearance-ul de plată.

Livrarea se face direct din China prin poșta aeriană înregistrată cu Număr de Urmărire.

De obicei durează 10-30 de zile lucrătoare.Datorită variației de servicii poștale în diferite domenii, unele zone poate dura mai mult.

Vom accepta DHL sau alte Express, dacă aveți nevoie de a schimba metoda de livrare, vă rugăm să ne contactați în avans.

Plata:

Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou de Plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Returnare și Rambursare:

Dacă produsul primit nu este descris sau de calitate inferioară, noi promitem că s-ar putea returna înainte de finalizarea comenzii (atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește interval de timp de confirmare), revenirea element trebuie, în ambalajul original, atunci veți primi o rambursare completă, și taxa de returnare vor fi suportate de către vânzător, detalii cu privire la metoda de transport maritim și de plată a taxei ar trebui să fie de acord cu vânzătorul în avans.Sau, puteți alege să păstreze produsul și alege o rambursare parțială.

Garanție:

Noi oferim o garanție de un an. ( Bateriile doar 3 luni garantie)

Feedback-ul:

Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși, prin Urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

  • Numărul De Model: A001
  • Compatibil Marca: Canon
  • Nume De Brand: doar.acum
  • Calibru: 49mm

Etichete: macro, macro ring, justfog, canon ef s, raynox dcr 250 obiectiv macro, 1 inversa inel, aparat foto canon, klmag2ge4a, ef s, am început.

Scrie o recenzie

49mm 49 mm Macro de mers înapoi Reverse Camera Lens Adaptor Convertor Inelul de Aproape pentru Canon EOS DSLR SLR Digital EF/EF-S Mount A001

49mm 49 mm Macro de mers înapoi Reverse Camera Lens Adaptor Convertor Inelul de Aproape pentru Canon EOS DSLR SLR Digital EF/EF-S Mount A001

Scrie o recenzie

Produse similare