Produs nou

Portabil Trage Dip Putere Stație Turn Sport Bar Întinde De Antrenament Multi Function

999 Produse

412.93lei

-50%

825.86lei

Adauga la lista de dorinte

Liber În Picioare Baie Trageți În Sus De Bara

În spiritul de pregătire fizică și de formare musculare, vă oferim o multifunctionala dispozitiv de formare: trage de haine, acesta poate fi utilizat pentru a realiza o varietate de exerciții diferite, oferind astfel posibilitatea de formare practic fiecare mușchi pentru un ansamblu instalator aspectul.

Caietul de sarcini

Net Greutate: 19.5 kg/43 Kg Înălțime: 97 cm/3.2 ft, 200 cm/6.5 ft Lățimea de Bara de Sus: 113 cm/44 inch Distanța dintre dip baruri: 60 cm/23.6 inch Răspândirea Dimensiune: 113x117 cm/44x46 inch Max Capacitate: 100 kg/220lbs

Pachetul De Conținut

1 x Trageți în Sus Rack 1 x Manual de Utilizare

Durabil și Robust

Acest dip trage postul este proiectat pentru utilizarea pe termen lung datorită sale de bază stabile și durabile materiale de fier cu pulbere de acoperire.

Înălțimi Diferite

Nostru trage stația de turnuri dispune de două nivele de inaltime, ca in imaginea de mai sus.Pentru bărbați și femei pentru a menține în formă și de a construi muschii, iar pentru copii de a practica și să crească înalt.

Usor de Asamblat & Demontați

Nici un șurub.Acesta poate fi ușor de configurat pentru utilizare rapidă și demontate pentru economie de spațiu de stocare.Nu este nevoie pentru a merge la sală de fiecare dată când doriți să lucrați.

De Mare Capacitate

Datorită durabil și robust organism, este suficient de puternic pentru a suporta o greutate de până la 100 KG / 220 LBS.De asemenea, este ușor de a transporta și de a store.Net Greutate: 19.5 KG / 43 KG.

Diverse Exercitii

Acest trage bar poate fi folosit pentru sute de exerciții, inclusiv pull-up-uri, bărbie-up-uri, sosuri, inversat rând, ridică piciorul, genunchiul ridică, genuflexiuni pistol și așa mai departe.

Mai Multe Beneficii

Pentru interior sau pentru exterior.Mare pentru tonifierea mușchilor și a te menține sănătos.Construi triceps, piept si muschii împreună cu incredibila puterea superioară a corpului.

  • Tip: Alte
  • Numărul De Model: 8SS-YTXSJHSBDB000001V0
  • Origine: NC(de Origine)
  • Max Capacitate:
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Utilizare: DIY acasă

Etichete: bara de baie, sală de fitness machin, jackery portabil power station, trageți în sus de stația de, dip station, unghii de transfer, bar trageți în sus, extensie picior, plug turn, sală de gimnastică acasă.

Scrie o recenzie

Portabil Trage Dip Putere Stație Turn Sport Bar Întinde De Antrenament Multi Function

Portabil Trage Dip Putere Stație Turn Sport Bar Întinde De Antrenament Multi Function

Scrie o recenzie

Produse similare