Produs nou

50Sets/Lot Mare precizie CNC metal dual v roata kituri pentru v-slot liniar sistemului feroviar,OX CNC, C-Fascicul

999 Produse

400.13lei

Adauga la lista de dorinte

Metal Dual V Kit de Roți (50sets/lot) Fiecare Roată Kit-ul Include: 1 Metal V Roții 2 Rulmenti(625 2RS) 2 Precise Shim 1/4" sau 6mm Distanțier de Aluminiu M5*25mm șurub Piuliță Nylock

Kit-ul standard includ 1/4" distanțier de aluminiu, care este compatibil cu 1/4" excentric distanțier.vă rugăm să alegeți sfert de inch distanțier Dacă ai nevoie de 6mm distanțier care compatibil cu 6mm excentric distanțier,vă rugăm să alegeți 6mm distanțier.Dacă ai nevoie de 30mm bolt pentru OX CNC,vă rugăm să lăsați o notă.Pentru mai mare cantitate sau alte cerinte personalizate, vă rugăm să ne contactați.Dacă doriți diferite de transport maritim, de asemenea, lăsați mesaj.În cazul în care nu sunteți mulțumit cu piese primite,vă rugăm să ne contactați în primul rând, acesta poate fi înlocuit sau returnate.

De Vânzare de Top CNC-Ai Putea Dori

--------------------------------------------------------- E-mail: [email protected] -------------------------------------- -----------

Plata

Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou .

Transport

Vă rugăm să scrie TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport pentru adrese.

Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare în timpul normal.

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plata(Brazilia 60-100days), vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Taxe Vamale

Taxe de Import, impozite și taxa nu sunt incluse în prețul produsului sau taxa de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Noi, de obicei, va marca bunuri pentru un low-cost de pe declarația vamală și suntem încercarea de a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau V. A. T sau alte taxe de import.Dar nu putem garanta nici un impozit, taxa, deoarece este depinde de politica țării.

Feedback-ul

Vom lucra cu tine pentru a până când sunteți mulțumit.am sincer sper că puteți să ne lăsați un Feedback Pozitiv si 5 Stele , pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați prin (Mesajele) sau (Cere Vânzătorului Întrebări), manager de Comerț, înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și de a satisface nevoile dumneavoastra.

  • Forta De Compresiune: 63Mpa
  • Este Personalizat: Da
  • Precizie Evaluare: P0 P6 P5 P4 P2
  • Element Nume: Metal Dual V Kit Roti
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Dimensiune: 24.39 OD x 15.974 +/- 0.026 ID x 10.23 'gros
  • Numărul De Model: VK08-
  • Funcția: V-Slot ghid slide sistem
  • Tip De Element: scripete
  • Nume De Brand: VRAC-MAN 3D

Etichete: Cartuș De Încălzire, vrac bijuterii, 3030 extrudare, c fascicul liniar feroviar, lmk10luu, guid liniare feroviar, v slot set, set termistor, v 6 slot, c fascicul de mașină.

Scrie o recenzie

50Sets/Lot Mare precizie CNC metal dual v roata kituri pentru v-slot liniar sistemului feroviar,OX CNC, C-Fascicul

50Sets/Lot Mare precizie CNC metal dual v roata kituri pentru v-slot liniar sistemului feroviar,OX CNC, C-Fascicul

Scrie o recenzie

Produse similare