Produs nou

200Pcs Reglabil 360 de grade Împrăștiere Yongquan Udare, Aspersoare 13cm Toate-a Rundă de Grădină Irigare Agricultura Dripper

999 Produse

106.91lei

-21%

137.05lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici: Toate-rotund reglabil Yongquan plug duza,poate reglare precisă de irigare volumul și gradul de acoperire (de asemenea, poate fi complet închis), în funcție de topografie și de vânt și de alți factori pentru a alege de la, multi-formă eoliene, evaporarea apei ceata, anti-oxidare imbatranire , Anti-colmatare de performanță, pot fi combinate cu fertilizarea pentru a realiza integrarea de apă și îngrășământ, etc., potrivit pentru plantare în munți, eoliene, evaporarea arbuști culturi.În plus, emițătorul este, de asemenea, bine-potrivite pentru irigare de ghivece cu plante.

Specificatii: Conector de Interfață dimensiuni: 4/7mm Material furtun:POM de Presiune:0.1~0,2 Mpa Pulverizare diametru :Aproximativ 0~2m Debit:0~90 L/H Pachetul include: 200pcs(13cm dripper) vă Rugăm să Rețineți: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.PLATA: Inainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole.Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil.LIVRARE: 1. Timp de preparare:avem nevoie de 1-2 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda conform numeroase comenzi in fiecare zi. 2. Vă rugăm să verificați adresa dvs. atunci când scrie în Funkit.ro,dacă doriți să modificați înainte de a ne expediați-le, 3. De urmărire parcelă de interogare informații puteți verifica informațiile dvs. de transport maritim de la următorul link cu tracking no : www.17track.net/en ( copiați-l în browser-ul)

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre,vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa possitive feedback-ul cu toate cele 5 stele .vom aprecia.

2. Orice problemă,vă rugăm să ne contactați, vă rugăm să păstrați departe de feedback-ul negativ.Vă putem oferi cele mai bune soluții.

  • Numărul De Model: 10858
  • Tip: Aspersoare
  • Diametru pulverizare : Despre 0~2m
  • onnector Interfață dimensiuni: 4/7mm furtun
  • Presiunea De Lucru: 0.1~0,2 Mpa
  • Pachet: 200 buc
  • Nume De Brand: Să Adere Pentru A Zbura
  • Tip Aspersor: SPIKE
  • Fluxul: 0~90 L/H

Etichete: injector venturi, furtun de gradina suportul de montare pe perete, gardena, irigarea prin aspersoare agricole, dripper apă, furtun de picurare, aspersoare de apă, antistres unicorn, gradina aspersoare, dripper grădină.

Scrie o recenzie

200Pcs Reglabil 360 de grade Împrăștiere Yongquan Udare, Aspersoare 13cm Toate-a Rundă de Grădină Irigare Agricultura Dripper

200Pcs Reglabil 360 de grade Împrăștiere Yongquan Udare, Aspersoare 13cm Toate-a Rundă de Grădină Irigare Agricultura Dripper

Scrie o recenzie

Produse similare