Produs nou

Non contact MLX90614 termometru cu infraroșu senzor standard Modbus suport RS485 și TTL

999 Produse

118.88lei

-4%

125.12lei

Adauga la lista de dorinte

Produsul ghid de cumparare: Ambalaj: MODBUS versiune (distanta) Pachet doua: MODBUS versiune (demifond) Pachet de trei: MODBUS versiune (aproape) Pachet de patru: Automate de ieșire (distanta) Pachet de cinci: automate de ieșire (demifond) Pachet de șase: Automate de ieșire (aproape) Pachet de șapte: 4-20MA (aproape) Pachet de opt: 4-20MA (distanță medie) Pachet nouă: 4-20MA (distanta)

Non - contact MLX90614 infraroșu temperatura modul de măsurare, bun venit pentru a cumpara!

O scurtă introducere a componentelor

Acest infraroșu termometru non - contact.SĂ-39 integrat infraroșu inducție termoelectrice detector de chip și special integrat pentru procesare de semnal sunt integrate în pachet de metal .Pentru integrarea amplificator de zgomot redus, 17 Un pic convertor a / D și un puternic semnal digital unitate de procesare.Un termometru cu precizie ridicată și de înaltă rezoluție poate fi realizat.Modul de măsurare a temperaturii pot fi împărțite în contact și non-contact.Contactul de măsurare a temperaturii poate măsura doar temperatura după echilibrul termic între obiectul măsurat și senzorul de temperatură, astfel încât timpul de răspuns este lungă și este ușor de influențat de temperatura mediului ambiant.Infraroșu măsurarea temperaturii se bazează pe radiațiile infraroșii energie de la obiect să fie măsurate pentru a determina temperatura de obiect, nu în contact cu obiectul, dar poate afecta obiectul măsurat.Distribuția temperaturii în câmp se caracterizează prin temperatură înaltă rezoluție, viteza de răspuns rapid, o gamă largă de măsurare a temperaturii, stabilitate bună și așa mai departe.În ultimii ani, acesta a fost mai mult și mai utilizate pe scară largă în automatizare acasă, electronice auto, aviație și militare.

Descriere funcțională:

Modulul caietul de sarcini: Aproape(59*10), mediu (63*10), și în prezent (75*10)

Module aplicabile tensiune de 5V

Curent Electric 2MA

Folosind port serial RS485 sau TTL comunicare

Calibrare din fabrică setările într-un interval larg de temperatură:

Senzor de temperatură -40 ~ +85 C

Interval de temperatură de obiecte -70 ~ +380 C

Ta și de A ajunge de la 0 +60 ~ C În intervalul de temperatură, în condiții de temperatura țintă de la 0-60 C, precizie de MLX90614 este de + 0,5 C sub stare de 0-50 grade C. ( medicale ) de Înaltă precizie În condițiile de temperatură necesare, precizia de MLX90614 poate ajunge la + 0,3 C. Depășească 60 de grade C, eroare de 1-2 Despre C. infraroșu la distanță este legat de măsurare a temperaturii zonei.

O distanta mica de Acest senzor raportul focal de 1:3, care este de a spune, pentru diametrul de 10CM (de obicei rosu partea de domeniul de temperatură sunt circulare) sursa de căldură, distanța este de 3,3 CM (de înaltă precizie în termen de 3 cm)

Mijlocul distantei senzorilor de Prezenta raportul focal de 1,6:1, care este de a spune, pentru diametrul de 10CM (de obicei rosu partea de domeniul de temperatură sunt circulare) sursa de căldură, distanța este de 16CM. (de înaltă precizie în 16CM)

De la distanță Acest senzor raportul focal de 11.6:1, care este de a spune, pentru diametrul de 10CM (de obicei rosu partea de domeniul de temperatură sunt circulare) sursa de căldură, distanța este 116CM. (de înaltă precizie în 100CM)

Instrucțiuni

Există mai multe versiuni ale acestui modul: automata, MODBUS, 4-20MA, 0-5V, 0-10V

Automate De ieșire: ieșire de la modulul de interfață RS485 și TTL, și cele două interfețe pot fi utilizate.De exemplu, folosind TTL modul de comunicare pentru a conecta la calculator sau singur cip de calculator, deschide portul serial corespunzător numărului cu port serial instrument, iar modulul va automat ieșirea de temperatura reală.Rata Baud: 9600.

Temperatura de conversie diagramă:

MODBUS Ediție: modul De conectare este la fel.Temperatura trebuie să fie colectate de sus calculator sau prin Modbus protocol pentru a comunica cu PLC dispozitiv.

Computerul gazdă software-ul și protocolul descriere: pan.baidu.com/s/1eSC3BDS

Metoda de cablare: modul este alimentat cu 5V. +5V este putere, GND este o putere negativă, a, B este RS485 ieșire, TX este TTL_TX, RX este TTL_RX.

4-20MA Ediție: Două linii de sistem, alimentare 24V.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Alte
  • NR.: W12095

Etichete: mlx90614esf, circuitul senzorului, mlx90614 termometru cu infraroșu senzor, modbus rtu, pt100 modbus senzor de temperatură, rs485 control al temperaturii, ttl usb, rs485 senzor de temperatura, gy 906, rs485-usb.

Scrie o recenzie

Non contact MLX90614 termometru cu infraroșu senzor standard Modbus suport RS485 și TTL

Non contact MLX90614 termometru cu infraroșu senzor standard Modbus suport RS485 și TTL

Scrie o recenzie

Produse similare