Produs nou

10cm Mașină Jack Pad Anti-alunecare Mare Cricuri de Ridicare Auto din Cauciuc Pad cu Fante Cadru Feroviar Cric Garda Adaptor Auto, Instrumentul de Reparare

999 Produse

47.82lei

-5%

50.34lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici: pad De cauciuc adaugă un plus de aderență la ridicarea mașinii și reduce alunecarea, este stabil.Durabil cauciuc de construcție, care este suficient de moale pentru a absorbi greutatea mașinii în timp ce suficient de puternic pentru a sprijini masina.Potrivit pentru întreținere auto/ reparatia.Acesta nu va deteriora jack punct Se va preveni cadru șine și prindeți suduri de îndoire atunci când se utilizează un cric pentru a ridica masina ta, și se poate proteja, de asemenea, vopsite sau acoperite cu suspensii componente.Caietul de sarcini: Culoare: Negru Material: Cauciuc Lungime * Latime: 100mm*100 mm / 3.93 în * 3.93 în Interior Rotund: app.65mm/2.56 în Înălțime: app.50mm/1,97 in Dimensiunea: Ca spectacol cinematografic Pachetul include: 1 x Jack Pad 1. Acceptam Alipay.Și toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numărul de telefon sunt corecte înainte de plată.

3. Plata nu include nici un impozit.

4. Banii tăi sunt în siguranță în contul Funkit.ro înainte de a confirma primirea.Vă rugăm să faceți o confirmare pe site-ul Funkit.ro și eliberarea de bani după ce produsul a primit.

1. Cumpărătorul este soley RESPONSABIL pentru VĂMUIREA mărfurilor.

2. Elementele vor fi livrate IMEDIAT după ce plata dvs. a fost eliminat.(Cu excepția weekend și de sărbători)

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.( Vă rugăm să vă scrieți numele complet și numărul casei în adresa de livrare )

4. Uneori livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.

5. Dacă nu primiți elementul pe moment,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

1. Dacă produsul este de proastă calitate, 100% bani de restituire sau de schimb .Dacă nu puteți primi produsul,100% de restituire bani sau retrimite.

2. Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție din magazinul nostru,puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a returna bunurile( Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.)

Sincer sper că nu a deschide un litigiu înainte de a ne contacta,nu există probleme care nu pot fi rezolvate.

1. Vom 100% da feedback pozitiv pentru fiecare comanda de la tine.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi ( 5 stele va fi mai bine ).

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate,vă rugăm să nu graba de a pleca de feedback negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți !Vă mulțumesc în avans.

  • Tip: masina jack pad
  • Caracteristică 01: Anti-Alunecare
  • Tip De Material: Jack tampon de cauciuc
  • Lățime Produs: 10cm
  • Tip De Element: Masina Mufe
  • Înălțime Element: 5cm
  • Funcția 01: Feroviar Podea Cu Fante Cadru Jack Adaptor De Paza
  • Funcția 02: Auto, Instrumentul De Reparare
  • Numele Modelului: Masina Mufe pad
  • Element De Lungime: 10cm
  • Articol Greutate: 0.15kg
  • Caracteristici Speciale: cricuri de ridicare jack pad

Etichete: lifting facial, masina de ridicare, slot machine mașină, masina lift foarfeca, jack cauciuc, masina cric, albastru de ridicare jack, jack, hydraul jack, cric.

Scrie o recenzie

10cm Mașină Jack Pad Anti-alunecare Mare Cricuri de Ridicare Auto din Cauciuc Pad cu Fante Cadru Feroviar Cric Garda Adaptor Auto, Instrumentul de Reparare

10cm Mașină Jack Pad Anti-alunecare Mare Cricuri de Ridicare Auto din Cauciuc Pad cu Fante Cadru Feroviar Cric Garda Adaptor Auto, Instrumentul de Reparare

Scrie o recenzie

Produse similare