Produs nou

AAAA Clasa Pentru iPhone 7 7P Ecran LCD Cu Perfect 3D Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru iPhone 8 8P Display LCD

999 Produse

95.80lei

-39%

159.64lei

Adauga la lista de dorinte

AAAA Clasa Pentru iPhone 7 7P Ecran LCD Cu Perfect 3D Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru iPhone 8 8P Display LCD

Despre produs: 1. 100% de Brand Nou și nu a folosit-Ecran LCD pentru iPhone 6, 6S, 6P, 6SP,7,7 P,8,8P,X XR XS XSMAX 11 Telefon. 2. Piesă de schimb utilizat pentru a înlocui greșit, deteriorate, crăpate, care nu sunt recunoscute ecran LCD. 3. Fabrica direct.Reduce intermediar marja. 4. Testat în fabrică și testare înainte de expediere pentru a face sigur zero defecte, nici loc, nici un pixel mort și nu orice funcție, cu probleme. 5. Ambalate foarte bine și în condiții de siguranță.Vine cu pretective folie de plastic pe ecrane și ambalare în condiții de siguranță. 6. Livrare la comanda in 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat. 8. Excelent după-servicii de vânzare 9.Mare Cantitatea aflată în stoc pentru Vânzare.Avem mare cantitate stoc gata de livrare rapid, bun venit ordin de lot anchetă cu noi.

Notă De Instalare

1. Vă rugăm să verificați ecranul și testați-l înainte de a instala.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând. 2. Vă rugăm să instalați cu atenție la ecran, deoarece ecranul este fragil produse.Mai ales flex cablu. 3. Am foarte recomanda instalarea profesionala - piese deteriorate în timpul instalării nu sunt acceptate pentru perioada de garanție.Observație: 1. Nu se aplică presiune la cele 4 colturi ale ecranului, acesta va fi ușor deteriorate . 2. Asigurați-vă că fiecare șurub este instalat înapoi în poziția inițială. 3. Vă recomandăm să ar trebui să găsiți un profesionist pentru a instala dacă nu ai încredere să-l facă bine.

Garanție :

1. Odată sosit, vă rugăm să VERIFICAȚI dacă produsele în stare BUNĂ.Dacă prejudiciul a pachetului vă rugăm să nu accepte pachetul și feedback-ul la noi. 2. Toate produsele, 6 luni garanție, 100% de brand nou și strict testate înainte de expediere.Vă rugăm să NU INSTALAȚI înainte de Testare(DOAR Conectați LCD pentru placa de baza pentru testare).Vă rugăm să ne informați în TERMEN de 3 ZILE de la primirea coletului, dacă sunteți nemulțumit de produsele (poze Reale, videoclipuri și alte elemente de probă trebuie să fie dat, escpecially la "ZHIGUANG" tag-ul pentru a dovedi că ați cumpărat produsul pentru noi), atunci noi va oferim înlocuire /servicii de rambursare.GARANȚIE NULĂ dacă LCD deteriorat după Instalare.Pentru Non-Rambursabile!Dacă sunteți mulțumit cu produsele după testare.ATUNCI s-ar putea instala pe telefon. 3. DACĂ LCD Deja Instalat și de a găsi unele problemă.Vă rugăm să ne trimiteți înapoi în termen de 3 zile.Dacă ecranul LCD NU este rupt sau deteriorat, va vom trimite înlocuitor (taxa De returnare vor fi suportate de tine, vom plăti taxa de transport pentru retrimiterea.) 4. Dacă elementul se află în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este utilizată /second –hand, noi va oferim Doar servicii de înlocuire după ce vom obține elementul retur.

  • Tip: LCD și Touch Ecran Digitizor
  • Material: TFT
  • Compatibil Marca: Apple iPhone
  • LCD Kit: Da
  • Numărul De Model: Pentru iPhone 7 7P 8 8P
  • LCD: Pentru iPhone 7
  • LCD1: PENTRU IPHONE 7P
  • Ecran Tactil De Tip: Ecran Capacitiv
  • LCD2: Pentru iPhone 8
  • Element Stare: Noi
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Model de iPhone: IPHONE 8
  • LCD3: Pentru iPhone 8p
  • Ecran: > 3"
  • Nume De Brand: NoEnName_Null

Etichete: iconia 7 ecran, de siliciu de grad medical cupa menstruala, gundam clasa perfect, 7 inch, 11 bateriei, iphone tăcut, iphone 7 digitizer bandă, meg7, 5 plus baterie pentru redmi, ipod touch 6.

Scrie o recenzie

AAAA Clasa Pentru iPhone 7 7P Ecran LCD Cu Perfect 3D Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru iPhone 8 8P Display LCD

AAAA Clasa Pentru iPhone 7 7P Ecran LCD Cu Perfect 3D Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru iPhone 8 8P Display LCD

Scrie o recenzie

Produse similare