Produs nou

Hismith Design Nou, masina de Sex pentru femei și bărbați , Puternic Penetrare Masturbari Love machine produse pentru sex

999 Produse

331.54lei

-27%

454.18lei

Adauga la lista de dorinte

Hismith Design Nou, masina de Sex pentru femei și bărbați , Puternic Penetrare Masturbari Love machine produse pentru sex

Caracteristici Produs:

Unghi reglabil : aparatul poate fi reglat unghi de la 0 - 120°.Viteza reglabila : puteți seta regulator de mașină pentru a găsi o stare satisfăcătoare.Portabil Masina : masina este la doar 3,5 lb si poti purta oriunde.Garanție de confidențialitate : Toate produsele sunt ambalate în mod discret pentru a proteja intimitatea.Eficient de Livrare : livrare Rapida pentru a vă asigura că primiți produsul devreme.

Prodcuts Parametri:

Intrare: 100V - 240V , 50 / 60Hz

Ieșire : DC 9 - 24V, 100 - 1000mA

Viteza : 0 - 400 de ori pe minut

Telescopic Distanta : Aprox 5cm

Unghi Reglabil : 0 - 120°

Masina caietul de sarcini : Aprox 14.5 x 7 x 6 cm

Pachetul inclus:

1 x Masina de Sex

1 x Adaptor de Alimentare ( UE marea BRITANIE AU NOI optiuni)

1 x standard vibrator ( carnea )

1 x Tija de Extensie 25CM

Escrow nostru este de preferat metoda de plata ,vom accepta, de asemenea, diferite plăți de mai jos:

Dacă există orice problemă cu privire la plată, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.

1.Transport vor fi aranjate în termen de 7 zile după ce a finalizat plata.Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.Pentru a vă asigura că puteți primi marfa la timp, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă, și să includeți numărul dvs. de telefon mobil.

2.Noi oferim o mulțime de metoda de livrare,cum ar fi: China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, Singapore Post, olandeză Post, PostNL, Aramex, Aer rusă.Vom alege un mai potrivit și mai rapid pentru tine .

3.Va putem oferi orice metoda de transport maritim de ceea ce ai prefera să.Am rapida metoda de transport maritim, după cum urmează: DHL, EMS, Fedex, UPS, Rusia Express

1. Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, puteți aplica pentru a reveni sau de rambursare în termen de 7 zile după ce a primit bunurile.

2. Dacă produsele primite nu sunt aceleasi cu descrierea sau aveți orice problemă de calitate a oferi dovezi .Va vom oferi altor bunuri noi, cu următoarea ordine sau vă putem oferi o rambursare rezonabile.

3. Dacă doriți să returnați bunurile înapoi doar pentru că dumneavoastră personale, motiv pentru care apoi trebuie să plătească transportul.

4. Vă rugăm să nu trimiteți înapoi de unul singur, fără a ne contacta.

Pretul produselor nu include tariful.Dacă unele țări vamale trebuie să ia tarifar, atunci trebuie să-l plătească.Vă mulțumesc foarte mult!

Vacanta si weekend-ul nu sunt incluse în zile lucrătoare.Doar numai pentru referință.

Am sincer sper că sunteți mulțumit de produs, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și 5 stele.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne spuneți, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să-l rezolve.

  • Tip: Pune pe
  • Nume De Brand: HISMITH
  • Unghi Reglabil: 0 - 120°
  • Material: Plastic
  • Pachet Discret: 2 buc gratuit, atașamente de
  • culoare: negru
  • Ieșire: DC 9 - 24V, 100 - 1000mA
  • Numărul De Model: C0357
  • UE UA NE Plug opțional: Retractabil Automat reglabil
  • Intrare: 100V - 240V , 50 / 60Hz
  • Tip De Element: Masina de Sex
  • Viteza: 0 - 400 de ori pe minut
  • Dimensiune: about 14.5 x 7 x 6inches
  • Mărfuri De Certificare A Calității: ce
  • Telescopic distanta: Aprox 5cm

Etichete: vibrator de tracțiune, vagin, jucărie sexuală, rotație mașină de sex, dracu machin, io mașină de sex, vibrat, cauciuc x sex, china mountain bike, machin sex.

Scrie o recenzie

Hismith Design Nou, masina de Sex pentru femei și bărbați , Puternic Penetrare Masturbari Love machine produse pentru sex

Hismith Design Nou, masina de Sex pentru femei și bărbați , Puternic Penetrare Masturbari Love machine produse pentru sex

Scrie o recenzie

Produse similare