Produs nou

Observatorul situat la 800 de sudare dispozitiv stud welding device dent selecționer

999 Produse

782.59lei

-7%

850.64lei

Adauga la lista de dorinte

Observatorul situat la 800 de sudare dispozitiv stud welding device dent selecționer

Notificare:

1. Pentru țările UE, noi elemente de livrare de peste mări depozite.D sau la ușa de serviciu

Livrarea este rapida 、 convenabil și eficient .Ne revine datoria de a comanda!

2.Pentru clientul din Rusia-Belarus-Kazahstan-Ucraina, Kârgâzstan , putem livra din China direct.De la ușă la ușă prețul este ieftin, vă rugăm să contactați-mă.

3. Pentru alte țări, am colaborat agent de transport pentru transportul de marfă reduceri .

4. Mai mult de trei mașini, vă rugăm să contactați furnizorul pentru a obține mai multe reduceri!

Descriere Produs

Ideal pentru ateliere de lucru, chiar la tine acasa reparator!

Acest Dent Tragator Stud Sudor Dent Repair Kit este un mare nivel de intrare kit potrivit atât pentru începători cât și de experți.Acest kit are cel mai puternic sudor într-un starter kit.Folositi acest kit ca o bază, un complet de stud trăgând sistemul poate fi construit și este foarte ușor în utilizare.

Kit-ul nostru include modernizate sudor.Este de 220 de volți și vine cu o construit în releu de suprasarcină pentru protejarea transformatorului de supraîncălzire.De declanșare este montat in maner pentru o utilizare ușoară. 500 de cuie de 2,5 mm și 500 de cuie de 2.0 mm include, au fost special placut in aceleasi nuante pentru ușor de sudură și îndepărtarea ușoară după tragerea este finalizată.La shaftes sunt puternic, dar flexibil.Acestea sunt de preferat știfturi pentru utilizarea la sudare.

Avantaje

1. Economisire de timp.Îmbunătățirea eficienței și economisirea de ore de lucru este crucial pentru întreținere auto industrie, acest kit este doar cel care poate satisface aceste cerințe.

2. Economisire de efort.Reducerea intensității forței de muncă este cheia pentru a îmbunătăți eficiența.Cu construcție ușoară și design compact, acest kit salvează operator substanțiale de energie.

3. De economisire a costurilor de întreținere.Acest kit este conceput cu high-tech de cercetare și dezvoltare independente, nu este nevoie de întreținere, economisind timp și bani pentru proprietari.

4. De economisire a energiei.De economisire a energiei este un mare avantaj al acestui kit, puterea sa de utilizare este mai mică de 10% din tradiționale aparate de sudură în puncte.

Cerere

Folosit în principal pentru repararea deformări pe vehicule trăgând scufundat locații înapoi la normal.

Operație simplă

Cu o simplă apăsare pe trăgaci, unghiile vor fi sudate cu succes.Apoi trece la tragerea ciocan.Hang ciocan la gaura de pe unghii și veți fi capabil de a trage mașina de metal înapoi la normal.

Caracteristică Ușor de utilizat și portabil Armă în formă de proiectare construcție Robustă Mici și rafinat, Potrivit pentru variaza unghiile Economice și practice de Lungă durată și durabile Construit în protecție termică la suprasarcină Conceput cu principiile de inginerie umană

Specificatii tensiune de Intrare: 230 V, 50/60 Hz, monofazat putere de Intrare: 800 VA tensiune de Ieșire: 4 V curent Maxim: 1600 Un Certificate: CE, ISO clasa de Izolare: H grad de Protectie: IP22 Sudor arma greutate: 4.5 kg (9.9 kg) Pachet dimensiuni: 65 x 40 x 25 cm(25.6 x 15.7 x 9.8 cm) greutate Brută: 14 kg (30.9 lbs)

Conținutul pachetului 1 x Sudor Arma 500 x Cuie 2,5 mm (0,1 inci) 500 x Unghiile 2.0 mm (0,08 inchi) 50 x Meson Tampoane 50 x Direct Tampoane 20 x Ondulat-fire 1 x Multi-funcțional Trăgând Ciocan 1 x Meson Electrod 1 x Ondulat-sârmă Electrod 1 x 6-Cârlig Cap 1 x Unghiile Electrod 1 x Cuie de Blocare (Interior) 1 x Cuie de Blocare (Exterior) 1 x Scădere Electrod 1 x Drept Electrod Pad 1 Produs x Manual 1 x Cutie Pachet

De ce ne alegeti pe noi?

1.Informații Despre Companie

Bine ai venit !

VEVOR inilor Echipamente Co., LTD.în principal angajate în afaceri transfrontaliere pentru 10 ani.În prezent,

compania opereaza mai mult de 10000 de tipuri de produse cu mai mult de 200 de angajați.Suntem dedicat pentru a oferi o gamă de neegalat de produse cu cel mai mic preț și cea mai bună calitate.

Mai important, avem mai mult de zece depozite din lume, care se află în 4 continente.Există depozite logistice în Los Angeles, Germania, Sydney.

Fabrica noastra localizează în 215417,Taicang, Jiangsu, China.Și vânzările noastre filiala companiei localizează în Shanghai.Bine ati venit pentru a vizita compania noastră.

2.De Certificare A Calității

Toate produsele sunt treacă ISO9001. Și cele mai multe dintre produsele au certificare CE.

3.Transport

Majoritatea produselor noastre pot fi livrate within1 - 2 zile după ce ați terminat de plată.Și va dura 3-5 zile lucratoare de la mână.Additonally, suntem echipa cu Fedex, DHL, DPD colete internaționale pentru a oferi transport rapid și cel mai mic preț.

Avem patru ramură întreprinderi din america, Germania, Australia, China.Va dura 3-5 zile lucratoare de la mână.Și avem 10 de dincolo de ocean depozit pentru transportul global.

Dacă sunteți American cumpărător, ne poate trimite masina la American depozit din Los Angeles

Nici o frontieră fără griji, Fără taxă de brokeraj, nici o taxa pentru statele UNITE ale americii cumpărător.

  • Tip De Sudura: CO2 Lanterna
  • Tip: Aparat De Sudură
  • Putere De Intrare: 800 VA
  • Numărul De Model: BJXFJDPJ000000001V2
  • Curent Max: 1600 O
  • Grad De Protecție: IP22

Etichete: car spotter, sudor, selecționer, sudor mig, la fața locului tragator caroserie, spoter, sudură în puncte, torta mig, MIG MAG, pistolet de sudare mig.

Scrie o recenzie

Observatorul situat la 800 de sudare dispozitiv stud welding device dent selecționer

Observatorul situat la 800 de sudare dispozitiv stud welding device dent selecționer

Scrie o recenzie

Produse similare