Produs nou

15 ml 30 ml 50 ml 80ml 100ml Alb, Gol, Airless, Pompa Dozator Sticla Returnabile Lotiune Crema de Vid Sticla cu Pulverizator Atomizor

999 Produse

680.88lei

Adauga la lista de dorinte

15 ml 30 ml 50 ml 80ml 100ml 120ml Gol Negru Airless, Pompa Dozator Sticla Returnabile Lotiune Crema de Vid Sticla cu Pulverizator Atomizor Transport Gratuit

Nume produs: flacon airless

Culoare: așa cum se arată

Capacitate: 15/30/50/80/100/120ml

Material: plastic

Feedback-Ul & Service:

Nostru bonnieway\'s scopul este de a oferi Top la Nivel de Client Service, nd nostru de servicii pentru clienti specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de transport maritim & defecte & articole nu a primit, vă rugăm să ne contactați, ne poate da o mulțumit de răspuns și rezoluție.Apreciem foarte mult de 5 STELE, un feedback POZITIV, vă rog, NU leve feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Ne promite să ofere cele mai bune servicii pentru clienții noștri de valoare.Vindem produse de calitate cu cel mai bun preț și servicii premium.Orice întrebări vor fi răspuns în termen de 24 de ore ( cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică și de sărbătoare ).Dacă aveți orice întrebare, nu\'t ezitati sa ne contactati.

Plăți:

Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de Livrare este corecta.Sau nu,vă rugăm să o corectați înainte de plată.

Vă rugăm să lăsați o notă în plată notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale (culori/dimensiuni).

Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.

Transportul Si Predarea La Termen:

Am expediat în întreaga LUME prin AER.

Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce plata a finalizat primit.

Produsele sunt livrate prin DHL/Fedex/TNT/UPS ( va vom trimite pachetul cu acces gratuit la numărul de urmărire ), cele mai multe țări sunt, de obicei, la mai puțin de 3 până la 8 zile lucrătoare.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 23 de zile lucrătoare.Dacă puteți\'t-l primească după 23 de zile lucrătoare.Vă rugăm să ne contactați pentru rezoluție.

De transport maritim poate fi influențată de sărbători, evenimente și alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.

Vă rugăm să fie remarcat că, dacă adresa de livrare este la distanță, taxe de servicii suplimentare pot fi generate.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumpărător\'s de responsabilitate.( )

Vă rugăm să verificați cu țara ta\'s birou vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

'

  • Dimensiunea Pachetului: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiune: 120ml
  • Numărul De Model: L13828
  • Tip De Element: Sticle Returnabile

Etichete: 100ml flacon airless, Airless 15ml pompa de sticla, mare sticla cu pulverizator airless, airless sticla de spray-uri, omoară, distribuitor de vacuum, pulverizare airless țeavă, recipient airless, pulverizare airless sticla 15, ac plum blossom.

Scrie o recenzie

15 ml 30 ml 50 ml 80ml 100ml Alb, Gol, Airless, Pompa Dozator Sticla Returnabile Lotiune Crema de Vid Sticla cu Pulverizator Atomizor

15 ml 30 ml 50 ml 80ml 100ml Alb, Gol, Airless, Pompa Dozator Sticla Returnabile Lotiune Crema de Vid Sticla cu Pulverizator Atomizor

Scrie o recenzie

Produse similare