Produs nou

FFF Grup Secera Baka pentru a Testa pentru Shoukanjyu Brațele secera Vrăjitoare Rea Cosplay Costum de elemente de Recuzită, Costume de Halloween elemente de Recuzită

999 Produse

76.39lei

Adauga la lista de dorinte

bine ați venit să se bucure de Magazinul meu !

Descriere Produs :

Faceback:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte apreciat.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Feedback: 1. Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. 2. Dacă orice problemă atunci când primiți produsul, vă rugăm să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru tine mulțumit din nou. 3. Probleme de calitate a produsului din cauza problemelor de calitate: produsele noastre produse de retur taxele de magazin tot urs (minore probleme de calitate, cum ar fi cumpărătorul poate rezolva problema, magazin poate fi rambursată suma corespunzătoare ca o compensație) Calitatea problema este: 1) cu fermoar, nasturi si alte accesorii lipsă; 2) linia nu sunt permise sau au evidente ac, linie urme; 3) deteriorări evidente, linie, etc.problemele de muncă; Fir prea mult sau zgârieturi minore nu vor fi considerate ca probleme de calitate a produselor, haine în condiții normale de utilizare va produce zgârieturi minore și calitatea produsului într-un magazin meritat pe deplin încredere în tine, acest produs într-un magazin din mall prețul de vânzare este mult mai mare decât tine Taobao prețul de cumpărare, dar, de asemenea, vă rog pe calitatea produselor este extrem de pretentiosi clienti alese cu grijă, fir și zgârieturi minore nu vor fi tratate ca fiind un produs de calitate de problemă.Problema calității produselor, vă rugăm să furnizați fotografii arată că atunci când se iau fotografii, vă rugăm să încercați să luați un mod clar, ușor de identificat, de către personal de vânzări magazin confirmat pentru ai oferi poștale plătite (2-3 zile lucrătoare pentru a finaliza plata).

Politica De Transport:

1.Am expediat toate elementele noastre din întreaga lume, prin DHL(atunci când mai mult de 2Kg), China, Hongkong Post, China Post, mod de transport maritim va depinde total de cantitatea comenzii. 2.DHL:Numai pentru mare, pentru care mai mult de 2Kg;HK/China Post:costum pentru mici, pentru care este mai mică de 2 kg 3.De mare pentru mai mult de 2Kg, puteți alege diferite moduri de transport, ca ai nevoie, trebuie doar să negocieze cu noi. 4.Puteți alege căile de transport maritim de-a solicitat timp de livrare. 5.De asemenea, nava de un alt post de drum(care este mai rapid, dar nu scump decât China Post) atunci când este necesar.Ne va livra elementul(s) în termen de 3-7 zile.

  • Tip De Element: Arme & Armuri
  • Material: Plastic
  • Gen: Unisex
  • Utilizare Specială: Costume
  • Caractere: FFF Grup

Etichete: decor vrajitoare, genshin, clannad, Sceptrul, soarta pernă acoperă, replica sabiei, dragoste și producător costum, final fantasy xiv cosplay costum, rave purta femeie, motocicleta picior armura.

Scrie o recenzie

FFF Grup Secera Baka pentru a Testa pentru Shoukanjyu Brațele secera Vrăjitoare Rea Cosplay Costum de elemente de Recuzită, Costume de Halloween elemente de Recuzită

FFF Grup Secera Baka pentru a Testa pentru Shoukanjyu Brațele secera Vrăjitoare Rea Cosplay Costum de elemente de Recuzită, Costume de Halloween elemente de Recuzită

Scrie o recenzie

Produse similare