Produs nou

50^14pcs Kit de Lipit Electronice Reglabil Temperatura de Sudare Instrument de Lipit Set

999 Produse

73.96lei

-49%

147.91lei

Adauga la lista de dorinte

Kit De Lipit Electronice Reglabil Temperatura De Sudare Instrument De Lipit Set

Caracteristică:

La kit de lipit cu Comutator ON/OFF,este ușor pentru a economisi energie și pentru a asigura în condiții de siguranță de sudare.Trebuie doar să-l opriți, dacă nu vrei să-l folosească.Izolator gel de siliciu de fier poate proteja în mod eficient de fier de a fi călcate la temperaturi ridicate sau fier sfaturi cădere pe sol.

Ușor de utilizare Multimetru Digital pentru măsurarea DC&AC tensiune,de curent continuu și curent ALTERNATIV,rezistenta,testare diodă și continuitate.Instrument de măsurare cu funcție de datele citit pe LCD mare.

Numai luând puțin spațiu mai mare de un stilou.Baza a ceea ce deține este magnetic, astfel încât nu veți pierde șuruburi cu ușurință.Este dimensiunea compactă și foarte la îndemână combinație șurubelniță.

De 60W fier de lipit se încălzește foarte repede cu interioară încălzită tehnologie ceramică și oțel-pipe are o mai bună disipare a căldurii decât altele.

PU Geanta este destul de convenabil pentru a stoca unelte de mici dimensiuni,care poate evita pierderea accesorii de lipit.Culoarea este mai tânăr și la modă.Elementul este mare pentru reparații electrice,DIY acasă și alte lipit de proiect.

Notă:

Atunci când se măsoară tensiunea bateriei, intervalul de comutare trebuie să fie pornit pentru DC 20V (colțul din stânga sus).Vă rugăm să rețineți că la 1,5 V si 9V (colțul din dreapta sus) este folosit pentru a testa curent corespunzătoare a bateriei.

Această combinație conține:1 x Reglabil Temperatura de Sudare Fier cu Comutator ON/OFF ,2 xSoldering Fier Sfaturi,1 x Multimetru Digital ,1 xDesoldering Pompa,1 xAnti-Static Pensete,1 xScrewdrivers,1 xSoldering Suport de Fier,1 xWire Stripteuză de Tăiere,1 x 22awg Electronice, Sârmă,1 xSolder Sârmă,1 xTest Conduce,1 x Sac de transport

Sfaturi Cald:

1.Scoateți multimetru loc capacul posterior, introduceți baterii de tip AAA(Bateriile nu sunt incluse).

2.Vă rugăm să fiți foarte atenți atunci când utilizați instrumentele în evitarea de intepaturi sau alte leziuni.

3.Fierul de călcat se încălzește rapid, astfel încât vă rugăm să selectați o temperatură adecvată.De lucru pentru ore lungi și temperaturi ridicate pot scurta durata de viață.

4.Nu permit fier de la inactiv la temperaturi de operare pentru perioade lungi de timp, Acest lucru ar putea arde un fier de lipit și chiar alte lucruri.

Pachetul de conținut:

1 Set Kit De Lipit

  • Cerere: Set De Unelte De Uz Casnic
  • Numărul De Model: Ciocan De Lipit
  • Dimensiune: -
  • Nume De Brand: ISHOWTIENDA
  • Pachet: geanta
  • Tip: Combinație
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

Etichete: completați kit de lipire, diy jucărie electronică, sudare szyja, portabil componente electronice, temperatura reglabila electric de lipit copii, Masina instrumentul de reparare, cum lipire kit, componente electronice, sac de instrument, diy elektronik.

Scrie o recenzie

50^14pcs Kit de Lipit Electronice Reglabil Temperatura de Sudare Instrument de Lipit Set

50^14pcs Kit de Lipit Electronice Reglabil Temperatura de Sudare Instrument de Lipit Set

Scrie o recenzie

Produse similare