Produs nou

Mini GF-07 GPS Tracker Auto cu Localizare prin GPS Tracker Anti-a Pierdut Înregistrare SOS Dispozitiv de Urmărire pentru Masina Copii Locație Tracker Localizare

999 Produse

27.01lei

-26%

37.00lei

Adauga la lista de dorinte

Caietul de sarcini:

Tip: Magnetica GPS Locator Material: Plastic Cantitate: 1 buc Culoare: Negru Timp de convorbire: 150 -180 minute Timp de Așteptare: 12 zile Timp de Lucru: 4 - 6 zile de Expansiune Card: Mini TF card de Rețea: GSM/GPRS Banda GSM: 850/900/1800/1900Mhz AGA Localizarea Timp: 25 de Secunde Putere de Intrare: AC 110-220V 50/60Hz Putere de Ieșire: DC5V 300 - 500mA Acumulator Capacitate: 3.7 V 400mAh Li-ion Tensiune de Lucru: 3.4 - 4.2 VDC Depozitare Temp.: -40 la 85 grade celsius Funcționare Temp.: -20 la 55 grade celsius Umiditate: 5%-95% fără condensare Dimensiuni:4.2*2.5*1.6 cm/1.7*1*0.6"(L*W*H) Greutate Net: 20g/0.7 oz Pachet: 1*Magnetic GPS Tracker 1*Cablu de Încărcare USB 1* Manual de Utilizare engleză manual de Utilizare: Cald prompt: suntem în căutarea de calitate, practice, sunetul este mai clar, mai precis de poziționare, timpul de așteptare este mai lung, nu urmăresc orbește low-end KengMeng consumatorilor produse de calitate inferioară.Îmbunătățită de alarmă locator este o stație de bază de poziționare într-un mai bun raport cost-eficiente, cerințe mai mari pentru clienții high-end, să-ți cumpăra într-adevăr siguri, cu plăcută.Nu unele produse false; Prin scăzut inferior chip, costul este redus, calitatea nu este garantat.

Avantajul produsului:

1, este doar produsele similare de la toate telefoanele mobile de pe hartă pentru a vizualiza interogarea la locație și calculator platforma de poziție, traiectorie, de asemenea, poate fi direct mesaje de răspuns în poziția chinei.

2. În prima stație de bază de poziționare pe baza de original s-au alăturat Google hărți de poziționare, reduce semnificativ marja de eroare a produsului.

3. Ca urmare a alăturat Google modul de poziționare, produsul funcția de poziționare acum de sprijin în străinătate.

4. Dacă o putem numi 10086 deschis în jurul valorii de a asculta sunet mai prietenia numărul pe luna, este doar un număr de cinci yuani pe lună pentru a verifica cât de mult nu bani.

5. Acest produs nu trebuie să coste platforma, de-a lungul vieții gratuit.Doar trimite un mesaj de alarma de localizare, puteți răspunde la următoarea adresă de informații în Chineză și de conectare Google maps, operație simplă, un ritm ajunge la poziția desemnată.

6,Indiferent de alarmă localizare pe cărucior, copiii geanta, buzunarul bătrânului, obiecte de valoare sac, poate prin telefon mobil pentru a trimite SMS-uri de alarmă de localizare, interogare de alarmă localizare locație, convenabil să monitorizeze tot drumul, de master locația obiectului în timp real.

Metoda de utilizare:

,1. Boot: deschideți capacul compartimentului pentru card în conformitate cu instrucțiunile de a introduce cartela SIM, produsele vor fi automat trecut pe lumina roșie străluci de 4 ori, de 30 de secunde pentru a intra în starea de așteptare.

2. Indicatorul de lumina: lumina este, în mod normal, pe patru boot, indicator de baterie descărcată flash de lumină

3, obligatoriu, numarul de master; Folosind un telefon mobil text 000 trimis la alarma la numărul de localizare, mai târziu, mașina a răspuns la telefon un mesaj; set; Obligatoriu + master număr

4. Separat înregistrări; Folosind un telefon mobil text 555 trimis la alarma la numărul de localizare, mai târziu, mașina a răspuns la telefon un mesaj; 【 Snd; înregistrarea început 】

5. Comandă vocală apel invers; Folosind un telefon mobil text 666 trimis la alarma la numărul de localizare, mai târziu, mașina a răspuns la telefon un mesaj; 【 DT; a fost stabilit cu succes sunet, monitor, telefon de alarmă de apel invers 】,.

Când sunetul de alarmă de localizare în jurul valorii de mai mult de 40 db, alarma locator va apela în mod automat a seta numărul de telefon în prealabil.

6. Localizare GPRS interogare: edita mesaje text telefon mobil trimis la alarma de localizare numărul 777, mai târziu, răspunsul telefon un nativ Chinez localizarea geografică și link-ul Google maps, harta locația vor fi afișate după telefonul mobil pentru a deschide link-uri și text adresa, face o localizare mai precisă.

În jurul

7. Produsul voce interogare: apelare directă alarm locator numărul de card, după câteva secunde pentru a auzi sunetul de alarmă de localizare în jurul (în interogare nu va face nici un sunet și lumină alarmă de localizare în sine)

9. Șterge conținutul de CARDURI de memorie; Folosesc telefoanele lor pentru a edita mesajele text trimise pentru a alarma localizare numărul 445, nativ răspunde mai târziu, un telefon 【 】 TF, curat succes, curentul poate avea capacitate

10. Statul gazdă; Folosind un telefon mobil text 888 trimis la alarma la numărul de localizare, mai târziu, mașina a răspuns la telefon un mesaj; 【 găzdui toate caracteristicile pe sau off capacitatea bateriei obligatoriu numărul, puterea semnalului, frecvența de pornire, GPRS card TF capacitate etc.).

11. Reporniți gazdă; Folosind un telefon mobil text 999 trimis la alarma la numărul de localizare, cum ar fi 1 minut de recuperare de succes.

12. Închiderea și oprirea funcției; Folosesc telefoanele lor pentru a edita mesajele text trimise pentru a alarma localizare numarul 444, originar răspunde mai târziu, telefoane mobile și "Reset; toate sarcinile au fost anulate"

  • Caracteristica 7: Dispozitiv De Urmărire
  • Caracteristică 3: controler gsm
  • Caracteristică 4: GPS GSM Tracker
  • Caracteristică 6: gps-tracker-auto
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tensiune: 12V
  • Numele Modelului: Mini GPS Tracker Auto
  • Caracteristică 2: Tracker GPS pentru masina
  • Caracteristică Specială: Conectat La Internet
  • Element Dimensiune: 4.2*2.5*1.6 cm
  • Dimensiunea Ecranului: Nici Un Ecran
  • Caracteristica 5: de urmărire gps tracker
  • GPS-ul locul de Amplasare Geografică: Europa
  • Nume De Brand: aneng
  • Caracteristică 1: Mini GPS Tracker
  • Afară De Putere: AC 110-220V 50/60Hz
  • De Viață A Bateriei: 30 De Ore Și Până
  • Certificare: NICI unul
  • Modulul Gps: gsm

Etichete: gp tracker, traker, gf 07 gps tracker, crema neg, tracker d, vehicul de urmărire gps, pioneer touch screen, tracker, pro gsm gps, ios gps tracker.

Scrie o recenzie

Mini GF-07 GPS Tracker Auto cu Localizare prin GPS Tracker Anti-a Pierdut Înregistrare SOS Dispozitiv de Urmărire pentru Masina Copii Locație Tracker Localizare

Mini GF-07 GPS Tracker Auto cu Localizare prin GPS Tracker Anti-a Pierdut Înregistrare SOS Dispozitiv de Urmărire pentru Masina Copii Locație Tracker Localizare

Scrie o recenzie

Produse similare