Produs nou

Sensibilitate ridicată Upgrade MD4060 Detector de Metale de Aur Căutător de Aur Vânător de Comori de Înaltă Performanță Subteran Detectarea Echipamente

999 Produse

275.18lei

-31%

404.67lei

Adauga la lista de dorinte

MD-4060 Professtional Subteran Detector de Metale Reglabil Aur Detectoare de Vânător de Comori Tracker Solicitant Circuit de Metal Detector

MD-4060 detector de metale, puteți vâna pentru monede, relicve, bijuterii, aur, argint și doar despre oriunde.Detectorul vine cu sensibilitate mare și puternic capacitatea de discriminare.Este versatil și ușor de utilizat.

Caracteristici:

Display LCD: afișează probabile tip de metal cu o săgeată, adâncimea de țintă, DISC/NOTCH gama, la nivel de SENS, și starea bateriei.Ea are, de asemenea, afișaj numeric pentru DISC și ȚINTĂ.

Trei ton audio discriminare: trei sunete tonuri distinctiv (de înaltă, medie și joasă) pentru diferite tipuri de metal.

Crestătură: ignoră junk metal și găsește obiecte de valoare prin stabilirea de disc și notch gama.

DISC: discriminează țintă selectate.

Super matura lent de identificare: cu o foarte lent matura de bobina de căutare să discrimineze diferite tipuri de metal.

Jack pentru căști: vă permite să vă conectați căști de 3,5 mm și funcționează fără probleme.

240mm impermeabil bobina de căutare vă permite să vă detector, chiar dacă trebuie să-l pună sub apă.

Caietul de sarcini:

Principalele culoare: negru, argintiu

Material principal: ABS, aluminiu

Sensibilitate:

NOI 1 Cent: 100mm

NE 25 Cent: 100mm

Trageți Fila: 100mm

Detecta obiecte: metal(de unghii de fier, fier care acoperă, din aluminiu, inel, mici de aluminiu produs, monede, aur, bronz, argint)

Modul de detectare: toate metalele, discriminare

Frecventa de operare: 5.88 KHz

Putere: 2 * 9V 6F22 (nu este inclusă)

Curent:

Standby: 20mA

Max: 55mA

Tensiune: 18V

Indicație modul: LCD, sunet

Aplicații: aur detectare, desert de detectare, de inspecție de siguranță, arheologie, vânătoare de comori, plaja de detectare

Pachetul dimensiune: 55 * 27.5 * 13cm / 21.7 * 10.8 * 5.1 în

Pachetul greutate: 1500g / 3.3 lb

Pachetul Inclus : 1 X Detector de Metale 1 X manual de limba engleză

Despre Taxe Vamale :

În mod normal, vom scrie un preț scăzut în parcelă, și declare ca un cadou, dar vă rugăm să știu că există încă unele taxe vamale (nu se intampla foarte des, dar exista).Este în afara controlului nostru, nu putem garanta că nu există nici o taxă.Dacă există o taxă la vamă, că taxele trebuie să fie permite de partea ta.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

Notă :

Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de telefon, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim.

Picătură de transport maritim, en-gros și personalizate sunt toate acceptabil, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii de cooperare!

  • Numărul De Model: md4060
  • Cu Ecran LCD Sau Nu: Da
  • aplicabile :
  • Nume De Brand: Tekpoint
  • Greutate:
  • Baterie :
  • Curent:
  • Se aplică :
  • Putere Tip: Baterie-Alimentat
  • Sensibilitate :
  • Display: Ecran LCD
  • BOBINA: Rezistent la apa
  • Caracteristică :
  • Culoare:
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor

Etichete: ak gold, mineritul de aur scoc, ger detecta aur hunter, blaser bărbați, echipamente de detecție a metalelor metal, mega-șef aur, aur mega man, detectoare de metal detector de metale, oamenii trage, mega gold tv.

Scrie o recenzie

Sensibilitate ridicată Upgrade MD4060 Detector de Metale de Aur Căutător de Aur Vânător de Comori de Înaltă Performanță Subteran Detectarea Echipamente

Sensibilitate ridicată Upgrade MD4060 Detector de Metale de Aur Căutător de Aur Vânător de Comori de Înaltă Performanță Subteran Detectarea Echipamente

Scrie o recenzie

Produse similare