Produs nou

E88 ABS Mini RC Drone Aeronave Patru axe de Pliere Fotografie Aeriană HD Altitudinii WIFI Transmisie Imagine RC Quadcopter

999 Produse

55.99lei

-40%

94.89lei

Adauga la lista de dorinte

$USD 9.29

$USD 17.02

$USD 6.06

$USD 9.6

$USD 6.15

$USD 4.74

$USD 86.02

$USD 12.21

Puncte: 1、110° Unghi Larg Camera: drona aduce uimitoare ultra-high-definition calitate a imaginii, claritate uimitoare, contrast puternic si culori vii.Anti-shake și aparat de fotografiat rotativ cu 10° unghi larg aduce o nouă experiență vizuală.

2、mai Multe Moduri de Control de la Distanță: puteți utiliza telecomanda sau telefonul mobil pentru a controla de la distanță drona.Aceasta susține o cheie de decolare/coborâre, de 360 de grade flip.La distanță de control de la distanță poate ajunge la aproximativ 150 de metri.

3、Altitudinii de Fotografiere: drona poate trage în aer, cu stabile, situându-și realiza în timp real WIFI transmitere a imaginii, puteți controla viteza de zbor în funcție de competență, mai multe viteze poate fi schimbat.Cea mai mare viteză este, cel mai puternic vânt de rezistență va fi.

4、10 Minute Rezistenta: Echipat cu modernizate 600mAh baterie inteligent, drona poate oferi până la 10-12 minute timp de zbor.

5、Ușor de Transportat: Cele patru axe de aeronave dimensiune pliată este de aproximativ 10.5*4.6*9cm.Oferim, de asemenea, un sac de depozitare pentru tine de a ieși și de a trage în orice moment.

Caietul de sarcini: Material: ABS

Pliere dimensiune: aproximativ 10,5*4.6*9cm/4.13*1.81*3.54 în

Desfășurat dimensiune: despre 26*19*4.6 cm/10.24*7.48*1.18 în

Sac de depozitare dimensiuni: 22*18*6cm/8.66*7.08*2.36 în

Culoare: gri metal

Ambalare: sac de depozitare

Corp baterie: 3.7 V 600mAh baterie litiu-polimer

Telecomanda baterii: 3 x 1,5 VAA (nu sunt incluse)

Metoda de încărcare: USB

Timp de zbor: 10-12 minute

Timp de încărcare: aproximativ 60-70 minute

Telecomanda distanta: aproximativ 150 de metri

WIFI imagine distanta de transmisie: aproximativ 100 de metri

Funcții:

1. Treceți la Puncte Fixe

2. Muzica MV

3. gest foto/video

4. Presiunea aerului altitudinii

5. În timp Real de transmitere a imaginii de înaltă definiție fotografie aeriană, WIFI telefon mobil de control

6. O cheie de decolare și aterizare, elicea este blocat pentru a oferi protecție

7. Patru-canal, șase axe giroscop

Lista De Ambalare:

Drona Corp*1

Control De La Distanță*1

Instrucțiuni*1

Cablu USB*1

Ring Protecție*4

Schimb Ventilatorul Principal Lama*4

Ring Protecție*4

Șurubelniță*1

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  • Conectivitate: Conexiune Wi-Fi
  • Caracteristici Aparat De Fotografiat: 4K Înregistrare Video HD
  • Frecvența: -
  • FPV Operration: No
  • Canale De Control: 4 Canale
  • Diametrul Rotorului Principal: -
  • Timp De Zbor: 12min
  • Distanța De La Distanță: 150m
  • Numărul De Model: -
  • Camera De Integrare: Camera Nu Sunt Incluse
  • Gyro: -
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Dimensiunea senzorului: NICI unul

Etichete: carbon drone cadru, drine dji mini, quadcopt, 4k cu drona, drona cu camera hd 1080p, drona cu camera 4k si gps, e mini drona, 4k drone profesionale, ol quadcopter, fpv cadru.

Scrie o recenzie

E88 ABS Mini RC Drone Aeronave Patru axe de Pliere Fotografie Aeriană HD Altitudinii WIFI Transmisie Imagine RC Quadcopter

E88 ABS Mini RC Drone Aeronave Patru axe de Pliere Fotografie Aeriană HD Altitudinii WIFI Transmisie Imagine RC Quadcopter

Scrie o recenzie

Produse similare