Produs nou

2200 Watt din Oțel Inoxidabil Element de Încălzire(220V)

999 Produse

98.69lei

Adauga la lista de dorinte

Vă rugăm să folosiți link-ul de mai jos pentru a achiziționa de la noul nostru magazin , vă mulțumesc :

KL03506 2200 Watt Sudură-mai Puțin Element de Încălzire (304 din Oțel Inoxidabil)

Aceste weldless elemente sunt concepute pentru a se potrivi o 32mm gaură în peretele de fabricare a berii navei sau a cazanului.Este nevoie de o pentru a rula (cod piesa: KL03520).Alimentarea cu energie de la un cablu IEC permite unității pentru a fi utilizate într-o gaură mai mică decât în cazul în care cablul a fost greu cu fir.

Noi vă recomandăm să folosiți un MKII - Controler de Temperatura (Caldura si Rece) pentru a rula acest element cu corespunzătoare thermowell sau sonda de temperatura de fixare.

Dacă aveți de gând să fie folosind aceste elemente direct în mash tun, și va încerca să mențină temperatura folosind elementul, ne-ar recomanda, de asemenea, obtinerea o putere cip de control 3600w de a modifica puterea de ieșire a elementului.Prea putere mai mare în contact direct cu malț de cereale poate provoca arzător/off arome ca temperatura nu poate fi distribuită uniform și izolat pur jurul element în sine.

Foarte recomandat pentru HLT, sau chiar pentru o HERMS sau JANTE de configurare.

Sau pentru tine distilatoare acolo, este posibil să se utilizeze un Butoi de 50L și fixați-un șir pe capătul cablului de alimentare și trage prin butoi fără a fi nevoie să ia mâna de acolo.

Suficient de puternic pentru a utiliza pe 50-100L cazanelor și a vaselor.Mai multe elemente pot fi necesare pentru volume mai mari și, în funcție de temperatura la care sunteți încercarea de a atinge.

Atunci când este introdus în vas, acest element va ies 300mm.Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient spațiu în nava ta pentru a găzdui acest element înainte de foraj.

Vă rugăm să rețineți acest lucru nu vine cu un Cablu IEC.Achiziționat separat.

  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Bar Tip Accesorii: Încălzire
  • Certificare: CIQ
  • Tip: Accesorii Bar
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: brewmaster
  • Numărul De Model: KL03506

Etichete: atașamente mozaic, aditiv tig 40 43, adelin frână șuruburile, aditivi rezervor de gaz, atac robinet rapid, led adresabil p2, ademco 5816 manual, adresa el paso, tx, adresa fiat siena.

Scrie o recenzie

2200 Watt din Oțel Inoxidabil Element de Încălzire(220V)

2200 Watt din Oțel Inoxidabil Element de Încălzire(220V)

Scrie o recenzie

Produse similare