Produs nou

Ciocan Electric De Gaurit Capac De Praf De Foraj Colector De Praf Accesoriu Conțin Praf Și Moloz Pentru Un Mediu Curat

999 Produse

10.69lei

-39%

17.80lei

Adauga la lista de dorinte

Ciocan Electric De Gaurit Capac De Praf De Foraj Colector De Praf Accesoriu Conțin Praf Și Moloz Pentru Un Mediu Curat

Puncte:

1、Material Plastic Durabil: Cu burghiu sistem de cover, puteți conțin praf și moloz pentru un spațiu de lucru curat.De găurit este fabricat din plastic rezistent.Acesta dispune de un gol camera care colectează praf și moloz ca voi detalia fiecare gaura.Vei iubi cât de ușor și convenabil de acest atașament face curat după un proiect.Din cauza acestui instrument este versatilitatea si utilitatea, se face un mare plus la orice set de instrumente.

2、Praf Instrument de Colectare: de A păstra mizeria din care acoperă podeaua sau mobila, încercați acest versatil burghiu de atașament.Acest dispozitiv la îndemână potriveste pe burghie si prinde praful creat de foraj găuri în gips-carton, lemn, metal, beton și alte materiale.

3、se Potrivește mai Multe burghie: reglabil de gaurit capacul poate fi folosit pe o varietate de proiecte de acasă care necesită foraj.Vasul de atașament se potrivește masini de gaurit de orice marcă fără orice ajustări necesare.

4、Ușor de Utilizat: Pentru a atașa praf de veghe la burghiu, primul poftă de mâncare de pe cer capac.Introduceți burghiul în baza de atașament, asigurându-se că perie rotunda este montat în jurul tău burghiu.Apoi înlocuiți capacul, și sunteți gata pentru a prinde praf.Pentru a goli atașament, doar răsuciți capacul și gol praf.

5. Reduce Mess: proiecte DIY poate obține murdar.Cum ai fora găuri noi, mari sau mici, pulbere fină soluționează în camera de dislocat sheetrock sau bucăți de lemn.Utilizați această plastic burghiu accesoriu pentru a controla moloz și lăsați podele și suprafețe fără pulbere, astfel încât curățarea după proiectul este ușor.

Caietul de sarcini:

Nume: Ciocan Electric Capac De Praf

Material: praf-dovada burete+PVC+pp plastic

Dimensiune: aproximativ 88x50x44mm/3.46*1.97*1.73 în

Ambalare: OPP

Greutate: aproximativ 38g

Lista De Ambalare:

1*Ciocan Electric Capac De Praf

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după plăti comanda, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare:

1. Elementul va fi trimisă prin scrisoare par Avion din China sau Curier sau Privat Linie.Putem furniza numărul de urmărire.

Element mai puțin de 2KG este transport gratuit prin China Air Mail în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să alegeți un alt livrare Expres.

2. Ne va livra comenzi în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Noi trimitem doar ordinele care să fie confirmat de adrese.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine Asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul:

  • Utilizare: DIY acasă
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele: Ciocan Electric Capac De Praf
  • Dimensiune: about 88x50x44mm/3.46*1.97*1.73in
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Numărul De Model: Ciocan Electric De Gaurit Capac De Praf
  • Suport: Picătură De Transport Maritim/ En-Gros
  • Cerere: Universal
  • Material: praf-dovada burete+PVC+pp plastic

Etichete: hârtie pentru crearea, pachet filtru, cauciuc gaurit capac de praf, fum colector de praf, fără fir cu clichet, unghii de transfer, milwaukee văzut, cyclon colector de praf, bit burghiu, burghiu.

Scrie o recenzie

Ciocan Electric De Gaurit Capac De Praf De Foraj Colector De Praf Accesoriu Conțin Praf Și Moloz Pentru Un Mediu Curat

Ciocan Electric De Gaurit Capac De Praf De Foraj Colector De Praf Accesoriu Conțin Praf Și Moloz Pentru Un Mediu Curat

Scrie o recenzie

Produse similare