Produs nou

S&W M&P Scut Revista Toc IWB/OWB Kydex - 9mm/.40 Mag Transport - Custom fit: M&P Scut 9mm/.40 Singur Teanc de Reviste Caz

999 Produse

74.29lei

Adauga la lista de dorinte

Se Potrivesc personalizat: S&W M&P Scut 9mm/.40 Singură Stivă Revista Toc - Manual - Manopera Rafinat - Ferm și Durabil, Comod si Practic.Purtat OWB sau IWB - Universal Ambele Rigth Mână și Mâna Stângă - Uz universal disponibile șurubelniță Phillips pentru a regla etanșeitate.Este de robust și rezistent la apa .06-inch Kydex.Fiecare coperta revistei este tailor-made.Marginile sunt fin șlefuite și lustruite de mână.Se simte confortabil.Fiecare M&P Scut 9mm revista toc poate regla sale de etanșeitate și de păstrare pentru a asigura că revista este sigur și de încredere.Utilizare universal și ușor disponibile șurubelniță phillips pentru a regla.Cu un 1.5-inch clip curea, nylon & din fibra de sticla materiale, durabil.Acesta poate fi rapid și ușor încărcate și descărcate, comod si practic.Proiectare închis asigură că muniția nu cădea accidental din revista.

Suntem o Colorado companie specializată în producția de înaltă calitate Kydex tocuri.

Pol.Ambarcațiunile IWB / OWB Glock coperta Revistei este puternic, rezistent la apa .06 inch Kydex hand-made.Este un material durabil, rezistent la apa si transpiratie-dovada, și pot fi utilizate în înaltă rezistență în tactici.

Fiecare glock coperta revistei poate regla sale de etanșeitate și de păstrare pentru a asigura că revista este sigur și de încredere, și poate fi, de asemenea, potrivite pentru reviste de diverși producători.

Fiecare coperta revistei este tailor-made, iar marginile sunt fin șlefuite și lustruite de mână, care te face să te simți confortabil și delicat jucărie.

Suntem încrezători pentru a oferi o garanție pe viață pentru calitatea produsului pentru a se asigura că puteți folosi cu pace a mintii.În cazul nostru toc nu pot fi utilizate în mod normal, vom înlocui sau de rambursare în întregime.

Ține arma în mână, în orice moment, fără a lăsa pe ceilalți să descopere asta.Pol.Ambarcațiunile IWB toc este alegerea ideala.Acum, adăugați Pol.Ambarcațiunile Kydex IWB din piele de caz pentru cosul de cumparaturi.

  • culoare: negru/galben
  • Material Mâner: kydex
  • Dimensiune: Right Hand/Left Hand
  • Numărul De Model: M&P Scut 9mm/.40
  • Măiestrie: Lucrate manual
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: B. B. F FACE
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor

Etichete: smith și wesson m, mag încălțăminte, magsaf, mag, Kydex Foaie, chest rig mk3, kydex, ciocolata milka, w.o.s.p. tricou, kydex j clip.

Scrie o recenzie

S&W M&P Scut Revista Toc IWB/OWB Kydex - 9mm/.40 Mag Transport - Custom fit: M&P Scut 9mm/.40 Singur Teanc de Reviste Caz

S&W M&P Scut Revista Toc IWB/OWB Kydex - 9mm/.40 Mag Transport - Custom fit: M&P Scut 9mm/.40 Singur Teanc de Reviste Caz

Scrie o recenzie

Produse similare